Figuś 21 141 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Z tego co pamietam to nvidia wyruchała pozniej xboxa, wiec karma wrociła xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Nie, wyruchała Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Świetny materiał o pogrzebanej przez Nintendo serii (DLACZEGO?!). Zarezerwujcie sobie sporo czasu bo trwa ponad godzinę, ale naprawdę warto zobaczyć. F-Zero bardzo lubię, szczególnie oryginał i F-Zero GX z Gamecube, który odpalony dzisiaj na emulatorze w wysokiej rozdzielczości wciąż wygląda FENOMENALNIE. Wspaniała podróż w przeszłość. Jeszcze jedno, jak widzę N64 z cartridgem w środku to robi mi się jakoś cieplej na sercu. Mam sentyment do tej konsoli, mimo, że za dzieciaka jej nie miałem - kupiłem do kolekcji dopiero będąc nastolatkiem. Może dlatego, że o niej marzyłem oglądając screeny i pudełka w reklamach sklepów na łamach gazet? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 15 października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 października 2021 Boże jaka ta gra była cudowna <3 była jak świetny film sensacyjny/thriller. Czego ta gra nie miała . Kupa kozackiego strzelania, mega historie, klimat, muzykę która pamięta się do dziś i legendarny już poziom w parku rozrywki Tutaj by się przydał remake albo remaster! Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Ciekawy dokument na temat tego jak bardzo zmieniło się GTA3 w ostatnim roku produkcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 16 października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 października 2021 Zbyt mało konkretów i zbyt wiele niewiadomych na własny temat, więc wrzucam trailer tutaj. Alien Isolation w klimatach Parku Jurajskiego? I need this in my life 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Kuurde, dinozaury na current genach w fpp? Biore na premiere z pocalowaniem reki Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 października 2021 Szkoda, że nie poszli dalej w te klimaty horrorowe tylko skręcili w stronę Lara = Rambo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 20 hours ago, MBeniek said: Szkoda, że nie poszli dalej w te klimaty horrorowe tylko skręcili w stronę Lara = Rambo. To jakiś prototyp Tomba? Dobrze, że gra ukazała się w obecnej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 1 minutę temu, Czoperrr napisał: To jakiś prototyp Tomba? Z tego prototypu narodził się ten reset serii z 2013. Mi tam bardziej pasuje Lara walcząca z potworami/zwierzętami niż mordująca hurtowo ludzi na 100 różnych sposobów. A najlepiej jakby w ogóle skupili się na eksploracji, zagadkach i tytułowych grobowcach, no ale co ja tam wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 4 minuty temu, Czoperrr napisał: To jakiś prototyp Tomba? Dobrze, że gra ukazała się w obecnej postaci. tak, w czasie prac nad rebootem z 2013 r. eksperymentowano z różnymi kierunkami. Też uważam że dobrze się stało że gra wyszła taką jaką znamy, ci fantastyczni przeciwnicy z mrocznym lore w ogóle nie pasują mi do Tomba Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Splinter od obecnego ubi... no nie wiem czy to wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 042 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 (edytowane) 3 minutes ago, MBeniek said: Z tego prototypu narodził się ten reset serii z 2013. Mi tam bardziej pasuje Lara walcząca z potworami/zwierzętami niż mordująca hurtowo ludzi na 100 różnych sposobów. A najlepiej jakby w ogóle skupili się na eksploracji, zagadkach i tytułowych grobowcach, no ale co ja tam wiem. Oczywiście, ze większy nacisk na plądrowanie grobowców niż na walkę byłby czymś dobrym, ale jednak większość lubi postrzelać. Spójrz na takie Uncharted, Nathan radośnie zabija tam o wiele więcej ludzi niż robi to Lara. W trzeciej części nowej trylogii TR eksploracji jest więcej i odsłona ta cieszyła się najmniejszym powodzeniem. Edytowane 19 października 2021 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 2 minuty temu, 20inchDT napisał: Splinter od obecnego ubi... no nie wiem czy to wypali. Nawet nie nie ma co liczyć na rasową skradankę. Jeżeli to miałoby być coś w stylu Blacklist to jeszcze dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 (edytowane) 44 minuty temu, Czoperrr napisał: Spójrz na takie Uncharted, Nathan radośnie zabija tam o wiele więcej ludzi niż robi to Lara. No tak, ale Uncharted było takie od początku (strzelanką TPP). A i tak jak się porówna jedynkę z ostatnią częścią to widać, że ND zaczęło więcej uwagi poświęcać eksploracji/zagadkom/itp. A jak się popatrzy na serię TR to było właśnie na odwrót. Już nawet nie mówiąc o pierwszych częściach od core desing, tylko np. trylogia Legend w porównaniu do tych najnowszych odsłon. 44 minuty temu, Czoperrr napisał: W trzeciej części nowej trylogii TR eksploracji jest więcej i odsłona ta cieszyła się najmniejszym powodzeniem. To już raczej ich wina, bo z tego co pamiętam to reklamowali to głównie jako grę akcji i większość zwiastunów skupiała się na tym w jak wymyślny sposób można zabić przeciwnika... w grze o pani archeolog. Co do tej nowej trylogii: - jedynka - nawet spoko, ale właściwie mogli to wydać pod inną nazwą, - dwójka - ten początek w Syrii bardzo tombraiderowy, ale odpadłem jak na tej Syberii miałem któryś raz pod rząd killroom za killroomem, - trójka - ten prolog , jprdl, nie mogłem dalej - no ale jak potem jest więcej eksploracji to może dam jeszcze kiedyś szansę. Edytowane 19 października 2021 przez MBeniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 3 godziny temu, 20inchDT napisał: Splinter od obecnego ubi... no nie wiem czy to wypali. Może zamiast Sama będzie silna współczesna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Zrobią guano na modłę assaina. Zaorać. Przez chwilę coś było mówione o splinterze na vr ale chyba projektu upadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 https://www.gamesradar.com/golden-joystick-awards-2021-nominations/ Best Storytelling Life is Strange: True Colours Psychonauts 2 Wildermyth 12 Minutes Chicory: A Colorful Tale Tales of Arise Best Multiplayer Game Deathloop It Takes Two Chivalry 2 Back 4 Blood Valheim NARAKA: BLADEPOINT Best Visual Design Ratchet & Clank: Rift Apart Psychonauts 2 The Artful Escape Little Nightmares 2 Hitman 3 Genesis Noir Best Indie Game Death's Door Chicory: A Colorful Tale Old World Wildermyth Bonfire Peaks Sable Studio of the Year Io Interactive Arkane Housemarque Double Fine Capcom Draknek & Friends Best Game Expansion Ghost of Tsushima: Iki Island Final Fantasy 7 Remake: Episode Intermission The Outer Worlds: Murder on Eridanos Sims 4: Cottage Living Super Mario: Bowser's Fury DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 2 Mobile Game of the Year Clap Hanz Golf Fantasian Overboard! Alba: A Wildlife Adventure Cozy Grove League of Legends: Wild Rift Best Audio Returnal Jett: The Far Shore Sable Little Nightmares 2 Resident Evil Village The Artful Escape Best Performer Jason Kelley - Colt Vahn, Deathloop Erika Mori - Alex Chen, LiS: True Colors Maggie Robertson, Lady Dimitrescu, Resident Evil Village Ozioma Akagha - Julianna Blake, Deathloop Jennifer Hale - Rivet, Ratchet and Clank: Rift Apart Elijah Wood - Gristol/Nick the Post Guy, Pschonauts 2 Best Game Community Final Fantasy 14 No Man's Sky Dreams Monster Hunter Rise Destiny 2 Magic: The Gathering Arena PC Game of the Year Wildermyth Chivalry 2 Old World Hitman 3 Pathfinder The Forgotten City PlayStation Game of the Year Returnal Deathloop Ratchet & Clank: Rift Apart Resident Evil: Village Death Stranding Director's Cut Kena: Bridge Of Spirits Nintendo Game of the Year New Pokemon Snap Neo: The World Ends with You Monster Hunter Rise Bravely Default 2 WarioWare: Get It Together Metroid Dread Xbox Game of the Year Lost Judgment The Ascent Psychonauts 2 Microsoft Flight Simulator The Artful Escape 12 Minutes Best Gaming Hardware PS5 Xbox Series X Xbox Series S NVIDIA GeForce RTX 3080 Nintendo Switch OLED WD_BLACK SN850 NVMe SSD Still Playing Award Apex Legends Call of Duty: Warzone Final Fantasy 14 Destiny 2 GTA Online Genshin Impact Fortnite Tom Clancy's Rainbow Six Siege Rocket League Counter-Strike: Global Offensive Most Wanted Game God of War: Ragnarok Horizon Forbidden West Halo Infinite Marvel's Midnight Suns GTA V: Enhanced Edition Skate 4 Elden Ring LEGO Star Wars: The Skywalker Saga The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 Pokemon Legends: Arceus Starfield Gotham Knights Ultimate Game of the Year Deathloop Psychonauts 2 Resident Evil Village Ratchet and Clank Wildermyth Hitman 3 The Forgotten City It Takes Two Metroid Dread Mass Effect Legendary Edition Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Kolejni bawia sie w nominacje w pazdzierniku :clownEmoji: Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 7 godzin temu, MBeniek napisał: 8 godzin temu, Czoperrr napisał: Spójrz na takie Uncharted, Nathan radośnie zabija tam o wiele więcej ludzi niż robi to Lara. No tak, ale Uncharted było takie od początku (strzelanką TPP). A i tak jak się porówna jedynkę z ostatnią częścią to widać, że ND zaczęło więcej uwagi poświęcać eksploracji/zagadkom/itp. A jak się popatrzy na serię TR to było właśnie na odwrót. Już nawet nie mówiąc o pierwszych częściach od core desing, tylko np. trylogia Legend w porównaniu do tych najnowszych odsłon. No dokładnie. U4 to zdecydowanie najwięcej eksploracji i zagadek z serii. Przecież nawet tu na forum niektórzy narzekali, że czasami za mało akcji, za wolne tempo itd. Dla mnie to bardzo dobry kierunek (typowych strzelanek jest od uja). No i jak widać, w sprzedaży jednak to nie przeszkadza. Co do Tomba to jakby nie było najlepsze elementy nowych serii to właśnie grobowce. Bardzo fajne, szczególnie w ostatniej odsłonie. Ja tam każdą cześć ogrywałem z przyjemnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 136 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 19 października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 października 2021 Quote Best Game Community (...) Dreams czyli ta gra żyje? Poza tym, niech Psychonauci coś zawojują w tych plebiscytach, to może da to sygnał na wskrzeszenie paru platformówkowych marek. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi