Square 8 613 Opublikowano 19 października 2021 Opublikowano 19 października 2021 4 godziny temu, Figuś napisał: Best Indie Game Death's Door Chicory: A Colorful Tale Old World Wildermyth Bonfire Peaks Sable Jak to tak bez Keny? Cytuj
GearsUp 208 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 15 minut temu, Square napisał: Jak to tak bez Keny? Shots fired Ja z kolei myślałem, że ten cały Returnal jednak będzie się łapał chociaż do nominacji na GOTY Cytuj
Ukukuki 7 030 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Niedługo zaczniemy we wrześniu głosować na grę roku Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 (edytowane) Dreams xd. Niech oni już skończą z tymi edytorami i robią normalne gry. Zresztą patrząc na sprzedaż tego pewnie Sony już im nie da robić żadnych edytorów i bardzo dobrze. Brak keny nie skomentuje, gdzie tam jest ten crap sable. A nominacja za scenariusz dla 12 minutes to jakis żart Edytowane 20 października 2021 przez Ma_niek Cytuj
ASX 14 669 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 nie ma co się denerwować że nie ma gierki X, a jest Y, bo będzie jeszcze dziesiątki podobnych plebiscytów i Kena na pewno też swoje wygra a Sable to też fajna gra. Cytuj
pawelgr5 1 469 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Resident Evil 4. Piękna gra, ograne na PS2, PC i Wii. Pora na wersję w VR: Resident Evil 4 in VR is a wonderful way to revisit a classic • Eurogamer.net Oglądam ten filmik i nie mogę się doczekać. Chciałbym, żeby było więcej takich remasterów pod VR. Zagrałbym w takie GTA4 czy Maxa Payna. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Nie kupuj tego gówna. Brak dodatkowych trybów i cenzura m.in nie można zajrzeć Ashley pod spódniczkę i pozmieniali dialogi. Aż się boję co zrobią z rimejkiem. Przynajmniej tak twierdzą spece z PPE. https://www.ppe.pl/news/162535/resident-evil-4-vr-z-cenzura-tworcy-wycieli-zawartosc-by-zadbac-o-wspolczesnych-odbiorcow.html 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 o nie, wycięli kilka głupich dialogów i nie można już zaglądać Ashley pod spódniczkę wielka szkoda Cytuj
Figaro 8 229 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Wycięli zaglądanie pod spódniczkę? Czy oni chcą rozwścieczyć G R A C Z Y? literally 1984 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 ten gameplay od IGN jest zajebisty: https://youtu.be/ga8X4Fgz5sI no pograloby się w taki sposób, ale jak nie można być zboczkiem, to nie dostaną moich pieniędzy 1 Cytuj
Square 8 613 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Ktoś wie czemu są zawsze widoczne tylko te latające dłonie w VR? No nie pasuje mi takie coś wizualnie i wolałbym pełne PoV chyba, że na samym VR wygląda to lepiej. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Bez sprawdzenia na goglach nie da się ocenić. W Alyx też tak było i grało się w pytkę. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 19 minut temu, Square napisał: Ktoś wie czemu są zawsze widoczne tylko te latające dłonie w VR? No nie pasuje mi takie coś wizualnie i wolałbym pełne PoV chyba, że na samym VR wygląda to lepiej. Zakladam ze tak taniej a imersja i tak zostaje. Ciezko chyba zrobic cale ramiona by wygladaly realistycznie. Zaraz gracze by je krzyzowali i robili jakies kokardki Cytuj
Square 8 613 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Może, ale odbiera to strasznie immersje. Nie podoba mi się to od momentu jak chyba zobaczyłem pierwszy filmik z DriveClub VR z samymi rękawiczkami na kierownicy, a to chyba w każdym tytule tak jest. Cytuj
triboy 979 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Prawie jak życie. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał: Nie kupuj tego gówna. Brak dodatkowych trybów i cenzura m.in nie można zajrzeć Ashley pod spódniczkę i pozmieniali dialogi. Aż się boję co zrobią z rimejkiem. Przynajmniej tak twierdzą spece z PPE. https://www.ppe.pl/news/162535/resident-evil-4-vr-z-cenzura-tworcy-wycieli-zawartosc-by-zadbac-o-wspolczesnych-odbiorcow.html Niezły z ciebie stulejarz. XD Cytuj
Pupcio 18 472 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Może niech takie rzeczy jak zaglądanie pod spódniczke zostawmy w tamtej erze bo giga krindżówa żeby dorosłym chłopom brakowało takich rzeczy w grach dla dzieci xD No chyba że mówimy o nierze, wtedy zaglądanie pod spódniczke to sztuka 1 1 Cytuj
Mejm 15 331 Opublikowano 20 października 2021 Opublikowano 20 października 2021 Kto gral w Lolipopa a nie ma niech nie nazywa sie graczem. 1 Cytuj
pawelgr5 1 469 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Chłopaki powiem wam, że ten RE4 to jest mega sztos. No zapowiada się najlepsza wersja Re4 w jaką grałem. Mega wczuwka w wykonywaniu zwykłych czynnosci jak przeładowanie broni czy uzywanie First Aid Spray. Nawet jak się save robi to trzeba własnymi rękoma używac maszyny do pisania. Bardzo dziwne uczucie łazić po wiosce w VR. Tak jakby człowiek pojechał na wycieczke do miejscówki z która wiąże się jakas nostalgia z dzieciństwa. Oby więcej gierek dostało takie porty. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Serio kurva wycięli dialog jak Leon podbija do Hannigan? Poybane to jest. Napisz coś więcej. Cytuj
pawelgr5 1 469 Opublikowano 22 października 2021 Opublikowano 22 października 2021 Jak bym nie przeczytał w necie ze cos takiego wycięli to bym nie zauwazyl. Grałem w to kilka razy ale daleko mi do tego zeby pamiętac wszystkie dialogi. Stulejarstwa nawet nie komentuje bo do teraz nie byłem swiadom ze można było zaglądac Ashely pod spódniczkę i nadal kminie dlaczego ktoś w ogóle chciał to robić. Jak juz to boli mnie dupa o wycięte dodatkowe tryby bo to były fajne i z przyjemnością ograłbym je w VR. Nie zmienia to faktu, że immersja jest niesamowita, klimat jest spotęgowany przez uczucie bycia w grze, adrenalina jak nigdy i przyjemność ze zwykłego reloadu jest nieporównywalnie większa niż gdy robi się to w dowolnej innej grze naciskając kwadrat. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi