Opublikowano 3 grudnia 20213 l Druckman chyba na urlopie był jak zrobili ten żarcik z grubym drakiem xD A w sumie to biały chad więc można sobie robić żarty z grubymi skinami
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Jak jeszcze raz użyjesz emotki " " na forum psxextreme.info to będziesz szukał nowego forum koleżko
Opublikowano 3 grudnia 20213 l W dniu 3.12.2021 o 11:39, Pupcio napisał(a): Mam nadzieję że w rimejku re4 twórcy wzorem netflixa zrobią z weskera czarny charakter (haha łapiecie? Bo czarny łysy aktor będzie grał bohatera który od ponad 20 lat wrył się w mózg ZAGRAJMERÓW jako blond białas w okularkach) A granie babą jest spoko więc nie rozumiem dlaczego gracze są źli. Jedynie granie taką aloy może odrzucić człowieka bo nie dość że brzydka z niej baba to jeszcze taka której nie da sie polubić wiec nawet friendzone odpada dla tej łajzy użytkownik pupcio jak zwykle w punkt
Opublikowano 3 grudnia 20213 l W dniu 3.12.2021 o 12:06, Pupcio napisał(a): W sam środeczek jak na centrowca przystało Kolega prosi o nazwę tych fajniejszych momentów.
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Chuopaki bo ja wpisałem yakuza dart gif w google bo chciałem gifa z kiryu i wyskoczyło to z tymi dziewczynkami i wkleiłem bo czemu by nie
Opublikowano 3 grudnia 20213 l W dniu 3.12.2021 o 18:03, Pupcio napisał(a): Chuopaki bo ja wpisałem yakuza dart gif w google bo chciałem gifa z kiryu i wyskoczyło to z tymi dziewczynkami i wkleiłem bo czemu by nie Dziękuję, już wszystko wiem.
Opublikowano 4 grudnia 20213 l to kolejna gra survivalowa w której próbujemy przetrwać w lesie? bo zwiastun wygląda jak dziesiątki podobnych gier
Opublikowano 4 grudnia 20213 l No tylko większość tych survivali to graficzka słaba a tutaj bardzo ładna.
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Zwiastun bardzo fajnie zmontowany, ale The Forrest, to nic nowego, bo jedynka jest z 2014 r. Zobaczymy, wstępnie wygląda jak coś w co mógłbym zagrać, ale skończy się pewnie typowym symulatorem strugania patyków dla Wrednego i weterena z Sarajewa.
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Przecież to druga część The Forrest - typowego survivalu, jakich wiele. Dla mnie bardzo fajna gra, ale większość pewnie się znudzi, bo będzie tak, jak @SlimShady napisał
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Wygląda trochę zbyt dobrze nawet. Ogólnie ostatnio YT mi podrzuca regularnie zwiastuny naprawdę ładnych gier, większość na UE5. Ciekawe ile z nich będzie grywalne.
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Zabawne w tej informacji jest to, że w USA to pedofil, a u nas po prostu gej.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Nie bez powodu w prawie każdym odcinku przebierał się za babę, najciemniej pod latarnią.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Teraz jest obrzydliwą irytującą babą zamiast obrzydliwym irytującym chłopem!