Opublikowano 20 kwietnia 20222 l 6 minut temu, Wredny napisał: Mam do tej siwej raszpli uraz, jak niektórzy do łysego Stiga Raczej nie ona odpowiadała za multi, od tego są osobne zespoły. Ale zgodze się że multi U2>>>>to z U3 aż mi sie przypomniał trailer ze skrilexem XD
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l Mnie się trójka o wiele bardziej podobała niż powszechnie uwielbiana dwójka. Miała znacznie lepiej wyważone segementy przygody i akcji, zagadki były tudniejsze, a lokacje ciekawsze. A że fabuła miała dziury i nie za bardzo trzymała się kupy? Szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem większej uwagi na fabułę w tej serii, traktowałem ją tylko jako pretekst do odwiedzania fajnych miejscówek, a w tym trójka sprawdza się bardzo dobrze. Multi nie oceniam, bo nie grałem
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l 17 minut temu, Figuś napisał: Raczej nie ona odpowiadała za multi, od tego są osobne zespoły. Ale zgodze się że multi U2>>>>to z U3 aż mi sie przypomniał trailer ze skrilexem XD Boże jak dobrze że szybko skończyła się moda na tą pierdziawe bo jeszcze te cringowe rapy jak w trailerze mortala przeżyje ale tu już psycha sitting
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l nie no pendulum i phetsty lubię sobie czasem posłuchać, ale jarango skrilexem to dobry
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l 34 minuty temu, Figuś napisał: Raczej nie ona odpowiadała za multi, od tego są osobne zespoły. Ale zgodze się że multi U2>>>>to z U3 Chodziło mi o to, że przez zbytnie skupienie się na tym, by U3 była przede wszystkim grą multi, olali scenariusz do singla, który był strasznym Call of Duty, bez ładu i składu 37 minut temu, Pupcio napisał: sonka i gry z numerkiem 3? To nigdy nie wróży nic dobrego Resistance odkupiło grzechy. 25 minut temu, ASX napisał: Szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem większej uwagi na fabułę w tej serii, traktowałem ją tylko jako pretekst do odwiedzania fajnych miejscówek, a w tym trójka sprawdza się bardzo dobrze. No bo właśnie z takim nastawieniem tworzyli singla w tej części - "gdzie jeszcze Drake'a nie było i jakich efektów PS3 jeszcze nie generowało", a dopiero dookoła tych wytycznych na kolanie dorobili historyjkę, o czym Hennig nawet mówi w dodatkach, zawartych na płycie z grą.
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l Jedynym grzechem re3 było zakończenie Spoiler No jak słodziutkie chimerki mogły przegrać i to z jednym randomem
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l 7 godzin temu, ASX napisał: forumek jest ostatnio strasznie przewrażliwiony Ale Shen dobrze zadal pytanie bo przed edycja mozna bylo twoje zdanie zrozumiec dwojako. 7 godzin temu, balon napisał: Boże, chociaż myślałem że to jakaś fajna doopa. Teraz to już w ogóle tego nie rozumiem Pomylilo ci sie z Jade Raymond. Pani Amy? Zapraszam do siadania mi na twarzy.
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l 21 minut temu, Mejm napisał: Pomylilo ci sie z Jade Raymond. Nie, nie myślałem, że ta fajna. Imię Amy jakoś dobrze mi się kojarzy
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l PUBG Corp. Oby Microsoft zgarnął te studia/IP, bo Sony już więcej TPP action adventure nie potrzebuje, a reszta zainteresowanych to praktycznie definicja pazernego korpo bez grama duszy.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l @Square weź zrób żeby każdą możliwą odmianę słowa "dusza" zmieniało na sralnik albo coś w ten deseń, jak kiedyś "rewizję"
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l 36 minutes ago, Wredny said: PUBG Corp. Oby Microsoft zgarnął te studia/IP, bo Sony już więcej TPP action adventure nie potrzebuje, a reszta zainteresowanych to praktycznie definicja pazernego korpo bez grama duszy. Pokażesz palcem jakieś korpo z dusza?
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l 34 minuty temu, Figuś napisał: @Square weź zrób żeby każdą możliwą odmianę słowa "dusza" zmieniało na sralnik albo coś w ten deseń, jak kiedyś "rewizję" Lore tak zmieniało 5 minut temu, Homelander napisał: Pokażesz palcem jakieś korpo z dusza? Wiadomo, że każde jest bezduszne, ale z tych wszystkich wymienionych w Sony i MS jeszcze ktoś dba o to, by gry były dobre, oprócz tego, że mają zarabiać kasę.
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l 5 godzin temu, 20inchDT napisał: Plota powraca. Phil wiesz co masz zrobic. Jak bumerang. Nie wiem czy coś jest na rzeczy, ale w ostatnich miesiącach do MS przeszło trochę ważnych osób z WB.
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l 4 hours ago, Wredny said: Wiadomo, że każde jest bezduszne, ale z tych wszystkich wymienionych w Sony i MS jeszcze ktoś dba o to, by gry były dobre, oprócz tego, że mają zarabiać kasę. Zapewniam, że nie dlatego, żeby gracze grali sobie w dobre giereczki
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l 6 godzin temu, SnoD napisał: Jak bumerang. Nie wiem czy coś jest na rzeczy, ale w ostatnich miesiącach do MS przeszło trochę ważnych osób z WB. To prawda. Mam nadzieje, ze zrobia wszystko, zeby chociaz netherrealm wciągnąć. Booty to byly ceo midway to pewnie już tam jakies gadki z Boonem były. Ehh, Wb pasowało idealnie i tanioszka za całość to musieli sie wyglupic z acti
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l Podobno MS poprzednio był już blisko zakupu WB jak chcieli 4 mld. To WB wtedy w ogóle zrezygnowało ze sprzedaży. Dla MS to drobniaki, zresztą cały czas zatrudniają nowych ludzi do nadzorowania kolejnych przejęć. Gra będzie pewnie szła między firmami które będą w stanie zaoferować najwyższą cenę za cały pakiet, czyli MS, Tencent, T2. Edytowane 30 kwietnia 20222 l przez SnoD
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l Ale fakt, że ten zakup Activision to z perspektywy zwykłego gracza jest zupełnie bez sensu, bo ich marki to i tak ch#jnia, która mnie nie interesuje. WB to co innego - mają kilka bardzo fajnych IP.
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l 34 minuty temu, Wredny napisał: Ale fakt, że ten zakup Activision to z perspektywy zwykłego gracza jest zupełnie bez sensu, bo ich marki to i tak ch#jnia, która mnie nie interesuje. WB to co innego - mają kilka bardzo fajnych IP. No chyba na głowę upadłeś... zakup największego wydawcy na świecie niby jest bez sensu? Mam sens i to spory, przede wszystkim mają potężne marki na PC, co jest potrzebne do rozwoju GP jak i całej platformy Xbox. Mają gry, które schodzą w dziesiątkach mln na część co mocno wywinduje GP jak i sprzedaż samych konsol z tym abonamentem. Ogromny powerhouse mocy przerobowych, który obecnie nie jest dobrze wykorzystany, co najmniej ze 4 duże studia mogłyby się zająć robieniem dodatkowych gier. Ponadto to ogromny potencjał do wejścia na rynek gier mobilnych gdzie w produkcji mają odpowiedniki swoich największych IP na mobilki. A dodatkowo MS ma gigantyczne środki finansowe w gotówce, które musi wydawać przez szalejącą inflację i lepiej im nawet przepłacić za coś niż tracić miliardy $ na środkach, które leżą nieużywane. W samym zeszłym kwartale dorzucili kolejne 20 mld. Edytowane 30 kwietnia 20222 l przez SnoD
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l dla koneserów gamingu na forumku gardzących mainstreamowymi grami, faktycznie zakup Activision może się wydawać że nie miał dużego sensu, Pytanie też ilu z tych otwarcie gardzących grami Activision i Blizzarda, potajemnie ogrywa Call of Duty, Overwatcha, WoWa, Tony Hawka, Crasha i resztę? ale dla zwykłego gracza będzie to mieć bardzo duże znaczenie, bo takie Call of Duty . to co roku najlepiej sprzedająca się gra zarówno na Xboxie jak i Playstation. Więc, można sobie wyobrazić co się będzie działo gdy kolejna odsłona trafi w dzień premiery do taniego abonamentu growego?
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l 45 minut temu, Wredny napisał: Ale fakt, że ten zakup Activision to z perspektywy zwykłego gracza jest zupełnie bez sensu, bo ich marki to i tak ch#jnia, która mnie nie interesuje. WB to co innego - mają kilka bardzo fajnych IP. Przecież Acti ma dużo marek. Niektóre bdb i wręcz kultowe. Inna sprawa aby chciała je wydawać, ale Crash 4 (prze kozak), Spyro czy Tony remake to dobre jaskółki.
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l Mam nadzieję że micro ubije WoWa, albo dopierdoli cenę abo za miesiąc
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l Blizzard cien firmy sprzed 10 lat, nie mowiac o dalszej przeszlosci, ale co innego nie grac w ich gry a co innego pier.dolic, ze to sa ch.ujowe marki.