Square 8 510 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Horizon to była w sumie chyba pierwsza gra z otwartym światem w jaką grałem po długiej przerwie stąd też nie miałem problemu ze spędzeniem tam wielu godzin. Wtedy też jakoś zacząłem Origins, ale bardzo szybko wyłączyłem. Jak ma być patch pod 60 klatek to bardzo możliwe, że dam drugą szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 356 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Niby ma być, bo 4 miesiące temu coś przebąkiwali o tym, ale od tamtej pory cisza i nie wiadomo, kiedy się pojawi. Może do tego czasu akurat Ci przejdzie Chociaż Origins też spoko, bo Egipt ładny, odświeżona formuła całkiem fajna, ogółem taki Wiedźmin 3 style gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Mnie z tej nowej trylogii Origins najmniej się podobał. Odyseja była bardzo spoko, luzacki klimat, widać że Ubisoft przestał traktować tę serie na serio przez co pojawiło się miejsce na bekowe historie, będące czymś w stylu The Best of Starożytnej Grecji. Siadałem sobie przed konsolą, natykałem się kolejne miasto, wioskę, osadę i zawsze trafiał się tam jakiś ciekawy quest rodem z Herculasa czy Xeny lecącej na polsacie, co akurat było plusem. A Kasandra była po prostu fajną babką w przeciwieństwie do tego mruka Bayeka. Ostatnio czytałem w ogóle że Bayek został wepchnięty do tej gry na siłę, po początkowo głównym protagonistą miała być ta babka jego żona, ale Ubisoft bał się tego jak gracze zareagują na główną bohaterkę babe i zepchnął ją na dalszy plan, a protagonistą został Bayek i to czuć w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Ale nie no, Bayek był spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Bayek bez jajek Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Na XSX też lata w 30 ten Origins? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Myślałem, że zrobili fps boost z tym Origins. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 356 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Kilka gierek z serii dostało boosta, ale Origins akurat nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 12 minut temu, Figuś napisał: Bayek bez jajek Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 3 godziny temu, Bzduras napisał: Dementuję, rimejki to tylko część jaranga Ogólnie giereczki dalej mi robią, ale czym dalej w las tym więcej z nich po prostu przelatuje obok mnie. I złapałem się też na tym, że wracam częściej do posiadanych już staroci zamiast brnąć w nowe eksajting tytuły. Kryzys gracza wieku przedśredniego czy tęsknota za czasami, które były i już nie wrócą? Nie wiem, ale jak niedawno znalazłem płytkę z obiema częściami The Suffering na PC i zainstalowałem to przeszedłem pierwszą od kopa na dwa posiedzenia. Teraz jak zerkam na zapowiedzi to mało co chwyta mnie za jaja od samych zapowiedzi, ale i takie perełki się zdarzają (usycham nadal za DokeV, Alanem 2 i Bomb Rush Cyberfunk ). A z zapowiedzianych rimejków i remasterów to tylko Max Payne sprawia, że serduszko bije mocniej. Gorwa, ale ulga, że nie jestem yebanym zrzędą tylko mnóstwo graczy odczuwa podobne zmęczenie i widzi te same OBJAWY obrzydzenia giereczkami. Lżej mi od razu na duszyczce. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 356 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 To nie jest obrzydzenie, po prostu coraz rzadziej mam efekt "wow, no to wygląda genialnie". Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 U mnie na jedno wychodzi - za mało mam czasu/pieniędzy aby angażować się w coś co nie robi wow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Wróćcie do jakiegoś starego sztosa pokroju Chaos Theory, Mafii jedynki, Half Life to choć na chwilę powróci wam radość z grania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Ładnie zaorane Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) No ja sobie odświeżam ostatnio całą serię MGS i cieszę się na myśl o sesji z konsolą bardziej, niż pykając w coś nowego. A "coś nowego", co ostatnio kupiłem, to remake THPS 1+2 xD Edytowane 6 Maja 2022 przez kotlet_schabowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 3 i 4 nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: U mnie na jedno wychodzi - za mało mam czasu/pieniędzy aby angażować się w coś co nie robi wow. A więc dlatego grasz w wowa. Łapiecie??? 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 1 minutę temu, Pupcio napisał: A więc dlatego grasz w wowa. Łapiecie??? Fajne, z humorkiem zdecydowanie, zasłużony plusik kolego seniorze. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 356 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 4 minuty temu, Figuś napisał: 3 i 4 nie kojarzę 3 to Asasyn, a czwórka to chgw edit: a nie, no to Rayman przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 9 minut temu, Bigby napisał: Wróćcie do jakiegoś starego sztosa pokroju Chaos Theory, Mafii jedynki, Half Life to choć na chwilę powróci wam radość z grania. Taki zamysł, PC jest (najlepsze retro), jakiś handheld i robię detox od nowych giereczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 2 minuty temu, Bzduras napisał: 3 to Asasyn, a czwórka to chgw edit: a nie, no to Rayman przecież Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 356 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Fajne, z humorkiem zdecydowanie, zasłużony plusik kolego seniorze. <3 Jeszcze drzemie we mnie trochę tego dynamicznego i zabawnego 14 letniego pawciokratosa z 2k10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Jesteś bliżej boomerstwa niż ci sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi