Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Codemasters Cheshire to dawne Evolution... Więc kiedyś były 3 studia robiące NFSy, Burnouty, MotorStormy a teraz będzie jedno robiące NFSy...

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Może i tak ale jeśli wszyscy będą tylko klepać NFSy to szansa na nowego Burnouta/Drivecluba/Motorstorma jest mała.

Opublikowano

Przydałby się jakiś następca Motorstorma po od kiedy seria poszła do piachu to brakuje offroadowych wyścigów. 

Niby są wyścigi terenowe w Horizonie ale to jednak nie to samo.

A Need for Speedy od czasów Pro Street w ogóle mnie nie interesują

Opublikowano

typowy mail od szefa

Opublikowano
14 hours ago, ASX said:

A Need for Speedy od czasów Porsche Unleashed w ogóle mnie nie interesują

fixed

Opublikowano

Hot Pursuit ten co teraz ostatnio go zremasterowali ostatnim dobrym NFSem

Undergrounda 2 i pierwszego Most Wanted mogliby zremasterować jeszcze i zabić markę na jakiś czas dać jej odpocząć

Opublikowano

Hot Pursuit 2010 od Criterionu to jedyny świetny NFS. Ten NFS z 2015 chyba miał się wzorować na Undergroundach i wyszedł średniak którego wywaliłem po 5h gry.

Opublikowano

Heat też był dobry, gdyby wywalić z niego eloziomalską otoczkę to byłby jeszcze lepszy.

Opublikowano

To chyba jakaś nowa gra od twórców Genshin Impact, nie mam pojęcia co to będzie i na co wyjdzie ale animacja postaci jest mega dobra

Opublikowano

Ryslaw ogrywajacy od paru dni na strimach SH2, przypadek?

Opublikowano

Z ciekawych newsów, SE planuje w przyszłości kupić lub otworzyć studia na zachodzie

https://www.videogameschronicle.com/news/a-week-after-selling-its-western-studios-square-enix-says-it-will-establish-or-buy-new-ones/

Kodakawa chcę by Fromsoftware robiło/pomagało również przy grach na podstawie mangi i anime

https://www.ign.com/articles/elden-ring-fromsoftware-make-manga-or-anime-game-adaptations

:dafuq:

Opublikowano

Może to i lepiej? Niech nie idą drogą Platinum, tj. milion projektów naraz i żaden naprawdę dobry.

Opublikowano

Nic w tym dobrego, że zakontraktowali 5 projektów, z których ostatni wyjdzie za 10 lat.