Opublikowano 12 maja 20222 l Codemasters Cheshire to dawne Evolution... Więc kiedyś były 3 studia robiące NFSy, Burnouty, MotorStormy a teraz będzie jedno robiące NFSy...
Opublikowano 12 maja 20222 l Może i tak ale jeśli wszyscy będą tylko klepać NFSy to szansa na nowego Burnouta/Drivecluba/Motorstorma jest mała.
Opublikowano 12 maja 20222 l Przydałby się jakiś następca Motorstorma po od kiedy seria poszła do piachu to brakuje offroadowych wyścigów. Niby są wyścigi terenowe w Horizonie ale to jednak nie to samo. A Need for Speedy od czasów Pro Street w ogóle mnie nie interesują
Opublikowano 12 maja 20222 l 27 minut temu, Figaro napisał: smutne i nie zaskakujące Jak widać biedne informatyczki 15k/msc. muszą być ciśnięci aby dawali z siebie wszystko.
Opublikowano 12 maja 20222 l czasem warto się zastanowić - czy warto? - przed kliknięciem "dodaj odpowiedź".
Opublikowano 12 maja 20222 l 2 minuty temu, Figaro napisał: czasem warto się zastanowić - czy warto? - przed kliknięciem "dodaj odpowiedź". Warto, home office spierdoliło produktywność ludzi do poziomu twojego postingu.
Opublikowano 13 maja 20222 l 14 hours ago, ASX said: A Need for Speedy od czasów Porsche Unleashed w ogóle mnie nie interesują fixed
Opublikowano 13 maja 20222 l Hot Pursuit ten co teraz ostatnio go zremasterowali ostatnim dobrym NFSem Undergrounda 2 i pierwszego Most Wanted mogliby zremasterować jeszcze i zabić markę na jakiś czas dać jej odpocząć
Opublikowano 13 maja 20222 l Hot Pursuit 2010 od Criterionu to jedyny świetny NFS. Ten NFS z 2015 chyba miał się wzorować na Undergroundach i wyszedł średniak którego wywaliłem po 5h gry.
Opublikowano 13 maja 20222 l Heat też był dobry, gdyby wywalić z niego eloziomalską otoczkę to byłby jeszcze lepszy.
Opublikowano 13 maja 20222 l W dniu 12.05.2022 o 09:14, Ukukuki napisał: Świetnie to wygląda. To wygląda świetnie. Też ue5 https://metro.co.uk/video/etch-daimon-train-station-unreal-engine-5-demo-2682903/?ito=vjs-link Edytowane 13 maja 20222 l przez Jakim
Opublikowano 13 maja 20222 l To chyba jakaś nowa gra od twórców Genshin Impact, nie mam pojęcia co to będzie i na co wyjdzie ale animacja postaci jest mega dobra
Opublikowano 16 maja 20222 l Z ciekawych newsów, SE planuje w przyszłości kupić lub otworzyć studia na zachodzie https://www.videogameschronicle.com/news/a-week-after-selling-its-western-studios-square-enix-says-it-will-establish-or-buy-new-ones/ Kodakawa chcę by Fromsoftware robiło/pomagało również przy grach na podstawie mangi i anime https://www.ign.com/articles/elden-ring-fromsoftware-make-manga-or-anime-game-adaptations
Opublikowano 16 maja 20222 l Może to i lepiej? Niech nie idą drogą Platinum, tj. milion projektów naraz i żaden naprawdę dobry.
Opublikowano 16 maja 20222 l Nic w tym dobrego, że zakontraktowali 5 projektów, z których ostatni wyjdzie za 10 lat.