Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Kojumbo to pracowity człowiek, robi już:

Silenta dla konami

Silenta dla Sony

Grę dla MS

Magazyniera 2

Grę dla Google czy epica

Filmy i seriale

Jasny gwint :obama:

Opublikowano

no i zaczynają się przecieki 

Opublikowano

To co, ten filmik od xboxa gdzie 3 japoncow mowi xbox to hint? Hajime Tabata jakis xClusive jrpg? lost odyssey 2? :obama: ROBI MI SIE MIEKKO

Opublikowano
30 minut temu, ASX napisał:

no i zaczynają się przecieki 

Będzie taktyczna przerwa od forumka? :nosacz3:

Opublikowano

Marketingowcy graja na was jak na skrzypcach.

A po targach znow gierki o chodzeniu ludzikiem od znacznika do znacznika.

Opublikowano

Co ten mejm znowu wygaduje :/ chłopak chyba zatrzymał się w gejmingu na 2013 roku :///

Opublikowano

Niedlugo nadrobie :[

Opublikowano

Mój ojciec też od 20 lat mówi że od jutra rzuca fajki :nosacz3:

Opublikowano

Brzmi jak wymarzona gra dla trolli wiec reakcja Wezyra nie dziwi.

Opublikowano

Jeśli chinole z korei potrafią choć w połowie robić tak gry jak filmy i seriale to będzie goty :obama:

Opublikowano

koleś który leaknął ostatnie State of Play sugeruje że remake TLOU wyjdzie 2 września 2022 i co ciekawe, jednocześnie na konsole i PC

Opublikowano

Remake Last of Us na PC i PS5 we wrześniu?

Trafił z nową grą Kojimy i ostatnim State of Play, więc może chociaż ktoś ma informacje z obozu Sony. 

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Chuj z tym, Frakcje kurła

CSzPKxi.thumb.png.1636eeba3c04c49750f315

"Kolejny GAAS".

Opublikowano

szczerze mówiąc, gdyby się to sprawdziło to dla mnie byłaby to chyba najbardziej wyczekiwana gra tego roku. The Last of Us to jedna z moich gier życia i chętnie bym do niej wrócił w takim odjebanym nextgenowym rimejku, do tego w wersji na PC :banderas:

Opublikowano

:lapka:

Ja też. Historia z TLOU Part 1 z gameplayem z Part 2 to idealne kombo.