Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał:

szczerze mówiąc, gdyby się to sprawdziło to dla mnie byłaby to chyba najbardziej wyczekiwana gra tego roku. The Last of Us to jedna z moich gier życia i chętnie bym do niej wrócił w takim odjebanym nextgenowym rimejku, do tego w wersji na PC :banderas:

Mam podobne odczucia co do TLOU ale mam nadzieję, że rimejk nie zjebie mojego uwielbienia dla tej gry :)

Opublikowano

Wygląda na to że remaster remake'u jedynki ma kolorystykę i design kłapouchego bardziej zbliżoną do oryginału z PS1.

Opublikowano

Dorzucam jeszcze parę innych tytułów, które ostatnio się w mediach przewinęły:

To koniecznie!

Zagrajcie w demko Hellsingera - szykuje się mocny tytuł.

Opublikowano

Remaster czy sequel? Nie znam chińskiego :(

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Remaster czy sequel? Nie znam chińskiego :(

na tą chwile to please be exaited

image.png.179d587003592988d93e0370bd8027a7.png

chciałbym tak jak pupcio pisze, a że na tą chwilę nic nie wiadomo to nawet port czy remaster byłby spoko bo szkoda żeby ta gierka umarła zapomniana na PS360

Opublikowano

Jak to będzie remaster 1:1 to podziękuję, ale porządny remake z mocno usprawnionym systemem walki to jak najbardziej bo stylistycznie było dobrze.

Opublikowano

Poletzam pomponiare. Nawet na ps3.

Opublikowano

Wszyscy żyją Turtlesami, ale to niejedyna gra, która zebrała dziś mocarne oceny. :fsg:

t8KBqQO.png

Opublikowano
5 godzin temu, Figuś napisał:

jest szansa że Mejm dla tej gry w końcu nową konsolę :cool:

to jeszcze niech dorzuca remaster shadow of the damned i będzie luksus

Opublikowano

Turtlesiki, och jak to wygląda cudownie :wub:

Opublikowano
26 minut temu, Bigby napisał:

huh? czy on sugeruje tez switcha? to jest ff7r czy cos zwiazane z crisis core :philosoraptor:

Opublikowano

Crisis Core Remaster najprawdopodobniej. 

Opublikowano

tsk, remaster kiepsko, kiepsko. stara gierka z psp wymagalaby remake

Opublikowano

Kolejne tech demo na UE5, wykonane przez jednego ziomka, w dodatku chodzące na nie najnowszej już karcie czyli GTX 1080 

Polecam obejrzeć, zwłaszcza symulacja wody robi wrażenie