Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby dobrze, ale z drugiej strony nie dobrze.

na plus, że przynajmniej gry o których wiemy że są w produkcji są dosyć różnorodne gatunkowo, bo są i FPSY, RTSy jak i jak cinematici

Spoiler
  • Amy Hennig’s Game – Skydance Media

• Untitled FPS – Respawn Entertainment

• Open World Game – Ubisoft Massive

• Star Wars: Eclipse – Quantic Dream

• Knights of the Old Republic Remake – Saber Interactive

• Jedi: Survivor (Fallen Order sequel) – Respawn Entertainment

• Star Wars: Hunters – Zynga

• Untitled Strategy Game – Respawn Entertainment

Opublikowano

Ja na odwrót. Nawet nie jestem fanem uniwersum (filmy) ale Jedi Knight i Kotor zawsze w serduszku. No i na Rudego 2 jednak czekam. Nie wiem czemu tak lubię to uniwersum w gierkowie ale myślę, że to jakiś nostalgiczny czynnik. Kiedyś było w brud tych gier z SW owszem ale też trzymały różny poziom i nie zawsze wychodziły dobre. Jak na moje to będzie analogicznie sytuacja jak z Warhammerami, gdzie wychodzą te różne szroty na licencji o których i tak zaraz każdy zapomni.

Opublikowano

Też mam nostalgie do tych starych gier no fajnie chwytały te klimaty ale miłość do star warsów już jest we mnie martwa więc gram tylko jak coś faktycznie jest dobre typu rudy jedi. Przy tym nowym lego odpadłem

Opublikowano

Co pół roku nowa gra SW? To chyba jakieś mobilki bez gameplayu będą klepać albo zatrudnią całe Chiny do projektu, inaczej powodzenia im życzę w wywalaniu się na głupi ryj :kekw:

Opublikowano

Niech ze SW zrobia Tie Fightera ale nie takiego piu piu jak rogue squadron tylko cos blizej Freespace (bo oryginalu na bank nie powtorza) i bedzie git.

Opublikowano

Wyszło niedawno Squadrons, to chyba coś w tym stylu.

Ja z kolei marzę o powrocie Rogue Squadron, zagrywałem się w jedynke, a w kolejne części niestety nie było mi dane zagrać bo nie miałem nigdy Gamecube'a :sapek: Eh trzeba chyba zainteresować się emulacją

Opublikowano
17 minut temu, Figaro napisał:

Będzie koniec LGBT w grach. Based Saudia-kun <3

Jak będą próbowali coś narzucać studiom, to devi po prostu spierniczą, rynek jest chłonny jak gąbka.