Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Tak. Magicy graficzki, parobasy gameplayu

Nie no, tak bym nie powiedział - przecież god od wary to klony z PS2, a ghost od sparta to top3 gowow ever.

Zamówienie a i owszem, ale no to jedna gra.

Opublikowano
3 godziny temu, SnoD napisał(a):

Ciekawe czy MS się skusi jak już zainwestował do $50 mln:

Po co im PCF jak mają nowe studio w Warszawie :D

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Kurde też myślałem ,że tam Chmielarz dalej pracuje i też go przestałem obserwować za te wrzutki z drogich restauracji xd 

Bo wielkie umysły myślą podobnie :gigabeta:

• Lubię! 1
Opublikowano

Jakoś trochę po Bulletstormie zaczął bujać się po tych restauracjach i zdawać raport z fociami talerzyka i co tam zjadł plus chyba wdawał się w jakieś kłótnie w komentarzach czy wrzucał przeintelektualizowane tejki na temat rzeczywistości. To już było trochę zbyt dużo jak na mnie - typa, który chętnie by przeczytał co on ma do powiedzenia o branży czy jakimś "Okiem Developera", ale nie kurwa recenzję zapiekanego bakłażana nadziewanego truflami xD

Opublikowano

Krafton dogadał się z Xboxem, studio jednak nie zostanie zamknięte, a pracownicy mają  pracować nad sequelem HiFi Rush

• Plusik 3
  • Lubię! 3
Opublikowano

Bez kitu, poetycka sprawiedliwość xD Ale z tego co kojarzę to Krafton raczej bawi się w multiplatformy, a sam MS raczej nie dałby im studia bez jakiegoś bezpiecznika w umowie na taką ewentualność.

Opublikowano

no i wydawanie sequela do gry której pierwowzór nie sprzedał się zbyt dobrze z pominięciem kilkudziesięciu milionów konsol to nie byłaby zbyt racjonalna decyzja.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

Byłoby śmiesznie jakby zrobili teraz jakiegoś hita który ominie sprzęt MS.

A kto ma zrobić ten hit skoro Shinji Mikami już tam nie pracuje?

Opublikowano

Cudowna wiadomość, lubię gry Tango. 

16 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Evil Within dobra gra, ale sypie się na jakoś na ostatniej 1/3. Do teraz się nie przełamałem po końcówce jedynki do dwójki, choć tę mam już od dawna na kupce wstydu.

Mnie się dwójka bardziej podobała, mimo otwartości świata, która w survival horrorach raczej nigdy nie pasuje na 100%. 

Mikami ma od marca nowe studio KAMUY, ale nie wiem nad czym pracują, podobno nie horror. 

Opublikowano

No Hi-Fi Rush załatwił brak kampanii reklamowej i premiera na najmniej popularną konsolę. Jak dwójka dostanie reklamę i premierę na wszystko day one to spokojnie na siebie zarobi. Zakładając ,że dalej będzie dobrą grą. 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał(a):

To ja teraz poproszę The Evil Within 3 a nie jakieś rytmiczne gównogierki :kaz:

Z artykułu wynika, że najpierw rozwój HiFi, to Krafton, więc jak hajs nie będzie się zgadzał to nie pyknie, poczekajmy :).  

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał(a):

tylko ze prawa do Evil Within zostały w Microsofcie 

Aha, no czyli mamy odpowiedź, że to tylko HiFi na początek, potem być może nowe IP. Swoją drogą trochę dziwne, że EW i Ghostwire: Tokyo zostało w M$, a HiFi nie, no cóż lepszy rydz niż nic.