Mejm 15 302 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Uncharted 1 to ciota i ch.uj. 1 Cytuj
GearsUp 176 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dobra dżunglowa kapiszoniariada polana platformowym sosem, do strawienia Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Gardzę Uncharted za jedną rzecz: całkowite spieprzenie, czyli zautomatyzowanie platformingu w grach. Od kiedy ta gra wyszła wszystkie inne zaczęły od niej kopiować tę mechanikę i w każdej tak samo źle się skacze. Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Stellar Blade się kłania, na szczęście. Po tylu latach autoskakania już nawet nie pamiętałem czego mi brakuje. Cytuj
BRY@N 1 452 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu I to wspaniałem rzucanie granatami poprzez wychylenie pada w pierwszej części Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nie ma co skakać samemu w grze wideo, jeszcze człowiek spadnie i będzie musiał powtarzać etap co opóźni przechodzenie kolejnej gry na wyścigi! Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tylko to Nintendo jak zawsze zacofane. Może się kiedyś nauczą, że peak platformingu to po prostu wychylanie gałki i patrzenie jak postać sama susa po kolejnych półeczkach. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No wolę skakanie z Uncharted niż kwadratowe poziomy i skoki co do milimetra z Tomb Raiderów 1 Cytuj
Square 8 565 Opublikowano 59 minut temu Opublikowano 59 minut temu 2 godziny temu, BRY@N napisał(a): I to wspaniałem rzucanie granatami poprzez wychylenie pada w pierwszej części Niestety usunięte z Remastera z tego co pamiętam. 2 godziny temu, dominalien napisał(a): Stellar Blade się kłania, na szczęście. Po tylu latach autoskakania już nawet nie pamiętałem czego mi brakuje. Niektórzy narzekali, że się źle łapie. Cytuj
GearsUp 176 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu 11 minut temu, Homelander napisał(a): No wolę skakanie z Uncharted niż kwadratowe poziomy i skoki co do milimetra z Tomb Raiderów Nie ma co wymagać małpich platform w normalnym cinematicu, nie ta gra Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu Just now, GearsUp said: Nie ma co wymagać małpich platform w normalnym cinematicu, nie ta gra Dokładnie, tu ma być efektownie, a skakanie samo w sobie nie ma być jakimś potężnym wyzwaniem Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu 33 minuty temu, Square napisał(a): Niektórzy narzekali, że się źle łapie. Ja na początku w ogóle nie wiedziałem co się dzieje. Dopiero jak załapałem to doceniłem. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu 5 godzin temu, Josh napisał(a): PS5: nie zapominaj o TLOU 1 i patchu do TLOU2! I jakiś rogalik mode za 50zł co im się nawet animacji nie chciało porobić upadłe studio Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu No niestety naughty dog chyba największy downgorad w historii tej branży Cytuj
Square 8 565 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu Rozczarowanie na pewno jest, ale od Part 2 dopiero 4 lata minęły, jak nowa gra wyjdzie w przyszłym roku to standard. Cytuj
Bzduras 12 469 Opublikowano 15 minut temu Opublikowano 15 minut temu Ja tam chętnie zobaczę, co mają schowane za pazuchą. Naughty Dog może i trochę odjebało w tej generacji, ale jak już dostarczają nową gierkę to przeważnie jest cymesik. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 104 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu Zwłaszcza, że rzekomo ma być to ich nowe IP, więc świeże rozdanie. Cytuj
Czoperrr 5 083 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu 6 minutes ago, Bzduras said: Ja tam chętnie zobaczę, co mają schowane za pazuchą. Naughty Dog może i trochę odjebało w tej generacji, ale jak już dostarczają nową gierkę to przeważnie jest cymesik. Jak mogło odjebac w tej generacji skoro nic nie zrobiło? 1 Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu Pełna kontola druckmana nad projektem, co może pójść nie tak Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu Odjebać to może Kukmann z swoimi pomysłami. Cytuj
Square 8 565 Opublikowano 4 minuty temu Opublikowano 4 minuty temu 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Jak mogło odjebac w tej generacji skoro nic nie zrobiło? Ja bym tu zaliczył skasowanie Frakcji. Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu The Last of Us 2013 Uncharted 4 2016 The Last of Us 2 2020 Gry robi się dłużej niż kiedyś. Do tego ten alkoholik zmusił firmę do robienia jakiegoś gaasa, więc i na to poszły zasoby. Nie liczę na wypuszczenie czegokolwiek wcześniej niż 2026. Myślę, że 2025 to będzie TLoU2 na PC i zapowiedź czegoś właśnie na 2026. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi