ASX 14 659 Opublikowano niedziela o 17:48 Opublikowano niedziela o 17:48 Mnie bardziej przekonuje argument koszulki Cytuj
suteq 183 Opublikowano niedziela o 19:21 Opublikowano niedziela o 19:21 Josh to mi przypomina takie początki czatów GPD gdzie co chwila trzeba było weryfikować informacje wypluwane przez bota. Cytuj
Josh 4 534 Opublikowano niedziela o 21:03 Opublikowano niedziela o 21:03 1 godzinę temu, suteq napisał(a): Josh to mi przypomina takie początki czatów GPD gdzie co chwila trzeba było weryfikować informacje wypluwane przez bota. Przecież to tylko śmieszki. Wiadomo, że gra się świetnie sprzeda Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano teraz Opublikowano teraz 2h quality dokumentu o jednym z najważniejszych FPSów w dziejach. Polecam w ciemno, bo dokument na 25 lecie Half-life 1 był znakomity. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi