Josh 4 831 Opublikowano 14 grudnia Opublikowano 14 grudnia Trochę tak, ale w głębi serca wszyscy dobrze wiemy, że największymi przegrywami i tak są twórcy Dragon Age i Star Wars Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia Gra ze średnią 81 nie zdobyła tytułu gry roku, no niecodzienna sprawa 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia Chłop się powinien cieszyć że z doskoku ją wgl tam dodali Cytuj
Figaro 8 301 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Prośba o wsparcie w klikach. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu James Rolfe, największy downgrade w historii gamingowego yt. Strasznie chujowy sie zrobił. 2 1 Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jak jeszcze robił pod ScrewAttack z Gametrailers to był potężny, ale ostatnio mocny zjazd Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja tam go nadal lubię, chociaż faktycznie nie ma już takiego naturalnego feelingu jak za starych czasów i żarty oraz wkurwianie wydają się często wymuszone. Myślę, że wynika to też z tego, że najgorsze retro badziewie już ograł, więc i ciężej nakręcić coś śmiesznego bez dobrej podstawy. Cytuj
Suavek 4 815 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu To było bardziej śmieszne, jak się miało kilkanaście lat. Plus od dłuższego czasu gość nie pisze własnych skryptów, tylko odgrywa rolę napisaną przez kogo innego i często więcej materiału zabierają durne skecze, aniżeli właściwe gry. Jednocześnie jak oglądałem jego "normalne" materiały, jakieś dyskusje o filmach, to prawdę mówiąc - choć gość ma pasję - z jego opinią rzadko się zgadzałem. Nie miał on generalnie zbyt wiele mądrego do powiedzenia. Jak jeszcze z wideo wylewał się niekiedy sponsoring, to już w ogóle lipa. No ok, gość coś zapoczątkował, ale podobnie jak np. Nostalgia Critic wszystko się przejada i z czasem nudzi, albo zwyczajnie się wyrasta ze skeczy o gówno-ogórku i sraniu na kartridże. Tak samo przestałem już dawno oglądać Angry Joe, który zatrzymał się na pewnym etapie dojrzewania i wciąż zachowuje się jak dziecko w piaskownicy w swoich skeczach. Ok, jasne, niektórych to bawi i spoko, wszystko jest dla ludzi, ale bez jakiegoś urozmaicenia i w połączeniu ze schematem człowiek woli odpalić innego youtubera, który potrafi połączyć komedię z czymś informatywnym (np. GmanLives). No bo ile lat można wałkować ten sam pełen wrzasków i marudzenia materiał o tym, jak chujowe są kolejne odsłony NFL i pokrewne szmiry od EA? No chyba, że faktycznie już się starzejemy po prostu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi