Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam go nadal lubię, chociaż faktycznie nie ma już takiego naturalnego feelingu jak za starych czasów i żarty oraz wkurwianie wydają się często wymuszone. Myślę, że wynika to też z tego, że najgorsze retro badziewie już ograł, więc i ciężej nakręcić coś śmiesznego bez dobrej podstawy.

Opublikowano

To było bardziej śmieszne, jak się miało kilkanaście lat. Plus od dłuższego czasu gość nie pisze własnych skryptów, tylko odgrywa rolę napisaną przez kogo innego i często więcej materiału zabierają durne skecze, aniżeli właściwe gry.

Jednocześnie jak oglądałem jego "normalne" materiały, jakieś dyskusje o filmach, to prawdę mówiąc - choć gość ma pasję - z jego opinią rzadko się zgadzałem. Nie miał on generalnie zbyt wiele mądrego do powiedzenia. Jak jeszcze z wideo wylewał się niekiedy sponsoring, to już w ogóle lipa.

No ok, gość coś zapoczątkował, ale podobnie jak np. Nostalgia Critic wszystko się przejada i z czasem nudzi, albo zwyczajnie się wyrasta ze skeczy o gówno-ogórku i sraniu na kartridże.

Tak samo przestałem już dawno oglądać Angry Joe, który zatrzymał się na pewnym etapie dojrzewania i wciąż zachowuje się jak dziecko w piaskownicy w swoich skeczach. Ok, jasne, niektórych to bawi i spoko, wszystko jest dla ludzi, ale bez jakiegoś urozmaicenia i w połączeniu ze schematem człowiek woli odpalić innego youtubera, który potrafi połączyć komedię z czymś informatywnym (np. GmanLives). No bo ile lat można wałkować ten sam pełen wrzasków i marudzenia materiał o tym, jak chujowe są kolejne odsłony NFL i pokrewne szmiry od EA?

No chyba, że faktycznie już się starzejemy po prostu... ;)