Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WB chyba szuka nabywcy na dział gierek, stąd to zrzucanie balastu. No bo jak inaczej nazwać studio które straciło najważniejszych pracowników, od ośmiu lat nic nie wydało a kolejny projekt nadal w powijakach.

Pozostaje jeszcze kiedyś wymordować kilku orków w Shadow of War i dziękować że nieunikniony paszkwil w postaci Wonder Woman nie zobaczy światła dziennego. 

Opublikowano

A te baby wyglądają jak transy, golą sobie głowy w kiblu albo używają chociaż jakichś fajnych zaimków? Bo jak nie to niestety jest za mało woke, żebym ją wziął na celownik :/ 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał(a):

Josh a  co z tym Split Fiction,  kolejna gra z babami dla modern audience. Dlaczego nic o niej nie piszesz?

@ASX proszę Cię - nie figaruj, bo takie głupie pierdolenie tylko sprawia, że zamydla się istotę problemu.
Nikomu nie przeszkadzają kobiety w grach czy innym medium, jeśli są dobrze napisanymi, dającymi się lubić postaciami.

• Haha 1
  • This 3
  • Minusik 1
Opublikowano

czyli mówisz że nikomu nie przeszkadzają baby, zaimki, mniejszości seksualne, murzyni, jeśli są dobrze napisanymi postaciami?

Steam Community :: :: *doubt*

naprawdę chciałbym wierzyć że to tylko w tym tkwi problem, ale jak widzę że gry są oskarżane o woke propagande jeszcze przed premierą, w które nikt jeszcze nie zagrał i nie jest w stanie ocenić czy postaci są dobrze napisane, to mam podejrzenia że może chodzić o coś innego 

Opublikowano

Ale skąd wiecie czy dana postać jest dobrze napisana skoro wypowiadacie się o niej w ogóle nie mając kontaktu z grą a tylko z jakimś screenem lub dwuminutowym filmikiem dla beki?

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał(a):

czyli mówisz że nikomu nie przeszkadzają baby, zaimki, mniejszości seksualne, murzyni, jeśli są dobrze napisanymi postaciami?

Steam Community :: :: *doubt*

naprawdę chciałbym wierzyć że to tylko w tym tkwi problem, ale jak widzę że gry są oskarżane o woke propagande jeszcze przed premierą, w które nikt jeszcze nie zagrał i nie jest w stanie ocenić czy postaci są dobrze napisane, to mam podejrzenia że może chodzić o coś innego 

Mi zaimki zawsze przeszkadzają, jak widze osobe która ma to zaznaczone w profilu to wiem że mam do czynienia z debilem

• Plusik 2
  • This 4
Opublikowano

Zaimki to już trzeba oddzielać grubą krechą od całej reszty. Wisi mi czy taka postać jest dobrze napisana, wystarczy sam fakt forsowania agendy i chorób psychicznych w grach wideo, zawsze będę do oporu jebał takie zagrywki. Tak samo gdyby w głównej roli obsadzili pedofila, nawet gdyby była to najlepiej napisana postać w Giereczowie, to i tak z wiadomych przyczyn jest dla mnie skreślona. 

Opublikowano

Oczywiście, że nie tylko. Nawet gdyby taki Taash nie miał dialogów napisanych przez scenarzystę z paraliżem mózgu, to i tak bym podziękował za ten tytuł, bo nie mam zamiaru swoimi pieniędzmi wspierać tęczowych aktywistów ani tym bardziej ich zachęcać do coraz bardziej nachalnego wciskania chorych ideologii do kolejnych gier. Mamy 2025 rok, możemy już przestać udawać, że treści oferowane przez gry wideo nie mają żadnego wpływu na to czy je finalnie kupimy czy nie. Gdyby kolejne produkcje w pozytywny sposób promowały pedofilię, sexworking (chyba tak teraz się na to mówi?) czy gwałty na kobietach to też byście ich nie kupili. 

Opublikowano
6 minut temu, Josh napisał(a):

Gdyby kolejne produkcje w pozytywny sposób promowały pedofilię, sexworking (chyba tak teraz się na to mówi?) czy gwałty na kobietach to też byście ich nie kupili. 

Jakim debilem trzeba być aby porównywać przestępstwa do zaimków w grach wideo xD 

Opublikowano

Na pewno mniejszym niż gdyby traktować je jako coś normalnego, zdrowego i wartego wciskania do gier czy filmów. Widzę, że niektórzy na tym forum to już dawno mają poprzepalane styki, czyli lewacka indoktrynacja działa

spacer.png

• Haha 2