Dalhi 275 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego WB chyba szuka nabywcy na dział gierek, stąd to zrzucanie balastu. No bo jak inaczej nazwać studio które straciło najważniejszych pracowników, od ośmiu lat nic nie wydało a kolejny projekt nadal w powijakach. Pozostaje jeszcze kiedyś wymordować kilku orków w Shadow of War i dziękować że nieunikniony paszkwil w postaci Wonder Woman nie zobaczy światła dziennego. Cytuj
Czoperrr 5 477 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego 49 minutes ago, philipo said: To raczej Growe Szambo Cytuj
pawelgr5 1 626 Opublikowano wtorek o 21:10 Opublikowano wtorek o 21:10 Wrzucam tutaj bo tak dla odmiany w końcu coś nie zdechło tylko wstało: Famed 90s publisher Acclaim to be revived, focused on indie developers and classic franchises | Eurogamer.net Taki ShadowMan na zawsze będzie w serduszku. Zobczymy czy coś dobrego z tego wyniknie. 1 1 Cytuj
Josh 5 403 Opublikowano czwartek o 18:46 Opublikowano czwartek o 18:46 A tutaj dla odmiany mamy coś co zdechło https://www.polygon.com/news/534593/the-last-of-us-part-3-neil-druckmann-naughty-dog może to i lepiej Cytuj
pawelgr5 1 626 Opublikowano czwartek o 19:52 Opublikowano czwartek o 19:52 No to do szamba bardziej pasuje wrzucać Tak czy tak szkoda. Dwójka jaka by nie była to jednak nadal swietna technicznie i gameplayowo. Cytuj
ASX 14 934 Opublikowano czwartek o 20:53 Opublikowano czwartek o 20:53 Josh a co z tym Split Fiction, kolejna gra z babami dla modern audience. Dlaczego nic o niej nie piszesz? 1 3 Cytuj
Josh 5 403 Opublikowano czwartek o 21:36 Opublikowano czwartek o 21:36 A te baby wyglądają jak transy, golą sobie głowy w kiblu albo używają chociaż jakichś fajnych zaimków? Bo jak nie to niestety jest za mało woke, żebym ją wziął na celownik Cytuj
Wredny 10 015 Opublikowano czwartek o 23:48 Opublikowano czwartek o 23:48 2 godziny temu, ASX napisał(a): Josh a co z tym Split Fiction, kolejna gra z babami dla modern audience. Dlaczego nic o niej nie piszesz? @ASX proszę Cię - nie figaruj, bo takie głupie pierdolenie tylko sprawia, że zamydla się istotę problemu. Nikomu nie przeszkadzają kobiety w grach czy innym medium, jeśli są dobrze napisanymi, dającymi się lubić postaciami. 1 3 1 Cytuj
ASX 14 934 Opublikowano piątek o 05:16 Opublikowano piątek o 05:16 czyli mówisz że nikomu nie przeszkadzają baby, zaimki, mniejszości seksualne, murzyni, jeśli są dobrze napisanymi postaciami? naprawdę chciałbym wierzyć że to tylko w tym tkwi problem, ale jak widzę że gry są oskarżane o woke propagande jeszcze przed premierą, w które nikt jeszcze nie zagrał i nie jest w stanie ocenić czy postaci są dobrze napisane, to mam podejrzenia że może chodzić o coś innego Cytuj
Homelander 2 581 Opublikowano piątek o 05:28 Opublikowano piątek o 05:28 Nikomu normalnemu. Odklejeńcom, którym przeszkadza Ciri w Wiedźminie 4 czy Jordan w Intergalactic przeszkadza wszystko wszędzie i zawsze Cytuj
suteq 318 Opublikowano piątek o 08:03 Opublikowano piątek o 08:03 Ale skąd wiecie czy dana postać jest dobrze napisana skoro wypowiadacie się o niej w ogóle nie mając kontaktu z grą a tylko z jakimś screenem lub dwuminutowym filmikiem dla beki? Cytuj
Pupcio 19 248 Opublikowano piątek o 08:06 Opublikowano piątek o 08:06 2 godziny temu, ASX napisał(a): czyli mówisz że nikomu nie przeszkadzają baby, zaimki, mniejszości seksualne, murzyni, jeśli są dobrze napisanymi postaciami? naprawdę chciałbym wierzyć że to tylko w tym tkwi problem, ale jak widzę że gry są oskarżane o woke propagande jeszcze przed premierą, w które nikt jeszcze nie zagrał i nie jest w stanie ocenić czy postaci są dobrze napisane, to mam podejrzenia że może chodzić o coś innego Mi zaimki zawsze przeszkadzają, jak widze osobe która ma to zaznaczone w profilu to wiem że mam do czynienia z debilem 2 4 Cytuj
Josh 5 403 Opublikowano piątek o 08:17 Opublikowano piątek o 08:17 Zaimki to już trzeba oddzielać grubą krechą od całej reszty. Wisi mi czy taka postać jest dobrze napisana, wystarczy sam fakt forsowania agendy i chorób psychicznych w grach wideo, zawsze będę do oporu jebał takie zagrywki. Tak samo gdyby w głównej roli obsadzili pedofila, nawet gdyby była to najlepiej napisana postać w Giereczowie, to i tak z wiadomych przyczyn jest dla mnie skreślona. Cytuj
suteq 318 Opublikowano piątek o 08:22 Opublikowano piątek o 08:22 Czy te chory psychiczne są teraz z tobą w pokoju? Cytuj
ASX 14 934 Opublikowano piątek o 08:27 Opublikowano piątek o 08:27 Czyli jednak nie chodzi tylko o dobrze napisane postaci Cytuj
Josh 5 403 Opublikowano piątek o 08:43 Opublikowano piątek o 08:43 Oczywiście, że nie tylko. Nawet gdyby taki Taash nie miał dialogów napisanych przez scenarzystę z paraliżem mózgu, to i tak bym podziękował za ten tytuł, bo nie mam zamiaru swoimi pieniędzmi wspierać tęczowych aktywistów ani tym bardziej ich zachęcać do coraz bardziej nachalnego wciskania chorych ideologii do kolejnych gier. Mamy 2025 rok, możemy już przestać udawać, że treści oferowane przez gry wideo nie mają żadnego wpływu na to czy je finalnie kupimy czy nie. Gdyby kolejne produkcje w pozytywny sposób promowały pedofilię, sexworking (chyba tak teraz się na to mówi?) czy gwałty na kobietach to też byście ich nie kupili. Cytuj
suteq 318 Opublikowano piątek o 08:52 Opublikowano piątek o 08:52 6 minut temu, Josh napisał(a): Gdyby kolejne produkcje w pozytywny sposób promowały pedofilię, sexworking (chyba tak teraz się na to mówi?) czy gwałty na kobietach to też byście ich nie kupili. Jakim debilem trzeba być aby porównywać przestępstwa do zaimków w grach wideo xD Cytuj
Josh 5 403 Opublikowano piątek o 08:57 Opublikowano piątek o 08:57 Na pewno mniejszym niż gdyby traktować je jako coś normalnego, zdrowego i wartego wciskania do gier czy filmów. Widzę, że niektórzy na tym forum to już dawno mają poprzepalane styki, czyli lewacka indoktrynacja działa 2 Cytuj
Figaro 8 435 Opublikowano piątek o 09:30 Opublikowano piątek o 09:30 37 minut temu, suteq napisał(a): Jakim debilem trzeba być aby porównywać przestępstwa do zaimków w grach wideo xD Just Joshua things. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi