Czoperrr 5 504 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu TLOU gra z tej generacji Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 19 minutes ago, Czoperrr said: TLOU gra z tej generacji Part 1. Tak jak i RE4 Remake. Wykreśl albo zignoruj jak Ci nie pasuje, żadna różnica Cytuj
Czoperrr 5 504 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 40 minutes ago, Homelander said: Part 1. Tak jak i RE4 Remake. Wykreśl albo zignoruj jak Ci nie pasuje, żadna różnica No chyba nie chcesz porównać RE4R do TLOU Part I ? @Pupciobierz go Cytuj
Pupcio 19 326 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nie mam już siły do tego jankesa 7 Cytuj
suteq 335 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Szczerze to bym chyba porzucił granie jakbym ogrywał tylko takie fast foody co Homelander wymienił. Nie wyobrażam sobie nie ogrywać indyczków czy wlaśnie tych gierek 7/10 z pomysłem które wprowadzają jakiś powiew świeżości w tym smutnym jak pizda gamingu. 1 1 Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Just now, suteq said: Szczerze to bym chyba porzucił granie jakbym ogrywał tylko takie fast foody co Homelander wymienił. Nie wyobrażam sobie nie ogrywać indyczków czy wlaśnie tych gierek 7/10 z pomysłem które wprowadzają jakiś powiew świeżości w tym smutnym jak pizda gamingu. No widzisz, a ja mam dokładnie przeciwne uczucia. Że chyba bym rzucił giereczkowo gdybym miał ogrywać jakieś biedaindyki albo gloryfikowane crapy zwane perełkami Każdy ma coś dla siebie 1 Cytuj
SnoD 2 460 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Nie ma bardziej błędnego założenia od tego, że gry "9/10" są lepsze od gier "7-8/10", a tym bardziej, że przy tych pierwszych na pewno będziemy się lepiej bawić. Gra albo nas czymś do siebie przyciąga i klika albo nie. 1 1 Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 3 minutes ago, SnoD said: Nie ma bardziej błędnego założenia od tego, że gry "9/10" są lepsze od gier "7-8/10", a tym bardziej, że przy tych pierwszych na pewno będziemy się lepiej bawić. Gra albo nas czymś do siebie przyciąga i klika albo nie. Zgadzam się w 100%. Tak samo błędne jest założenie, że gry AAA są lepsze niż indyki i na odwrót. Cytuj
Mendrek 578 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Lubię obecne "siódemki: bo to zwykle gry, którym recenzenci ucinają ocenę za takie rzeczy jak brak open worlda, uproszczoną rozgrywkę, brak opresyjnego backtrackingu metroidvanii, poniżej 100 mikromechanik i 1000 znajdziek, etc. W skrócie idealne dla przemęczonego boomera 2 Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 2 minutes ago, Mendrek said: Lubię obecne "siódemki: bo to zwykle gry, którym recenzenci ucinają ocenę za takie rzeczy jak brak open worlda, uproszczoną rozgrywkę, brak opresyjnego backtrackingu metroidvanii, poniżej 100 mikromechanik i 1000 znajdziek, etc. W skrócie idealne dla przemęczonego boomera A podasz jakiś przykład takiej gry? Cytuj
Bartolinsky 1 828 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ta lista giereczek gdzie większość to Sony template xdd Taki to obraz teoretyków gejmingu na forumie. Pamiętajcie o tej liście jak znowu będzie się produkował w tendencyjnym tonie w temacie gry którą nigdy nie zagra i podarujcie klauna. Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 3 minutes ago, Bartolinsky said: Ta lista giereczek gdzie większość to Sony template xdd Taki to obraz teoretyków gejmingu na forumie. Pamiętajcie o tej liście jak znowu będzie się produkował w tendencyjnym tonie w temacie gry którą nigdy nie zagra i podarujcie klauna. Daj swoją, nie wstydź się Cytuj
Bartolinsky 1 828 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu World of Warcraft 1 1 Cytuj
Mendrek 578 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 22 minuty temu, Homelander napisał(a): A podasz jakiś przykład takiej gry? Serious Sam 4, Terminator: Resistance, Fist of he Northstar: Lost Paradise, a nawet zjechana niesprawiedliwie przez krytyków Valkyria Revolution (dla mnie to 7) Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 19 minutes ago, Mendrek said: Serious Sam 4, Terminator: Resistance, Fist of he Northstar: Lost Paradise, a nawet zjechana niesprawiedliwie przez krytyków Valkyria Revolution (dla mnie to 7) No widzisz, oglądałem recenzję takiego Terminatora, bo lubię franczyzę. I wiem, że gra będzie mnie wkurwiać, więc nawet nie podchodzę. Co nie znaczy, że inni nie mogą się bawić, ja tylko moją opinię wyrażam Cytuj
Josh 5 465 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 2 godziny temu, Homelander napisał(a): A na dysku konsoli mam jeszcze Milesa Moralesa, God of War Ragnarok, Horizon FW chociażby Gdyby te 3 gry były laskami, to byłyby najtańszymi kurwami z Roksy biorącymi z dupy do papy bez zająknięcia i z każdą możliwą infekcją przenoszoną drogą płciową. To i tak lepiej niż ta jedna menelica bez zębów co Ci zrobi fellatio za free (Dragon Age), ale nie wiem czy warto aż tak nisko upaść, żeby sobie spuścić z kija, bo w internecie wysoko je oceniają każda jedna Marysia czy inna Krysia cicha dupodajka 7/10 z ogłaszamy.pl jest bardziej warta spędzenia z nią czasu. 1 1 Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Just now, Josh said: Gdyby te 3 gry były laskami, to byłyby najtańszymi kurwami z Roksy biorącymi z dupy do papy bez zająknięcia i z każdą możliwą infekcją przenoszoną drogą płciową. To i tak lepiej niż ta jedna menelica bez zębów co Ci zrobi fellatio za free (Dragon Age), ale nie wiem czy warto aż tak nisko upaść, żeby sobie spuścić z kija, bo w internecie wysoko je oceniają każda jedna Marysia czy inna Krysia cicha dupodajka 7/10 z ogłaszamy.pl jest bardziej warta spędzenia z nią czasu. Ragnarok jest super, bardzo lubię te nowe (stare też) God of Wary. Morales nudy w chuj, męczę się od 3 lat robiąc jedną misję na 3 miesiące. No a Horizon to w ogóle nie wiem na chuj kupiłem 3 Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 38 minut temu, Josh napisał(a): Gdyby te 3 gry były laskami, to byłyby najtańszymi kurwami z Roksy biorącymi z dupy do papy bez zająknięcia i z każdą możliwą infekcją przenoszoną drogą płciową. To i tak lepiej niż ta jedna menelica bez zębów co Ci zrobi fellatio za free (Dragon Age), ale nie wiem czy warto aż tak nisko upaść, żeby sobie spuścić z kija, bo w internecie wysoko je oceniają każda jedna Marysia czy inna Krysia cicha dupodajka 7/10 z ogłaszamy.pl jest bardziej warta spędzenia z nią czasu. ale erudyta Cytuj
Paolo de Vesir 9 627 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 43 minuty temu, Homelander napisał(a): Ragnarok jest super, bardzo lubię te nowe (stare też) God of Wary. Morales nudy w chuj, męczę się od 3 lat robiąc jedną misję na 3 miesiące. No a Horizon to w ogóle nie wiem na chuj kupiłem No i masz to o czym piszą ludzie w temacie - trzy gry, production value tip top, a zwykle pustaki chociaż pismaki dają 9 i 10, bo kodów nie otrzymają. Z gierkami na 7 masz przynajmniej pewność, że korzystano ze skali 1-10. Cytuj
Josh 5 465 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 14 minut temu, jimmy napisał(a): ale erudyta To była wersja light. Ciesz się, że nie wspomniałem nic o Assassin's Creed Cytuj
Homelander 2 608 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 2 hours ago, Paolo de Vesir said: No i masz to o czym piszą ludzie w temacie - trzy gry, production value tip top, a zwykle pustaki chociaż pismaki dają 9 i 10, bo kodów nie otrzymają. Z gierkami na 7 masz przynajmniej pewność, że korzystano ze skali 1-10. Wiem. Ale, jak już pisałem wielokrotnie, podawanie, że chodzi mi o gry 90+ to uproszczenie, skrót myślowy. To raz. A dwa, to, że gram w zasadzie wyłącznie w gry AAA nie oznacza, że gram we wszystkie gry AAA, nawet jak są dobrze oceniane Cytuj
Beelzeboss 308 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 godzin temu, Homelander napisał(a): Z gierek tej generacji skończyłem (liczę od premiery PS5) : Baldur 3 Astro Bot RE4 Remake TLOU Part 1 Ratchet GT7 (w sensie skończyłem kampanię) RE Village Cyberpunk Hahaha, 8 gier, a już piąty rok leci. Jeszcze remasterki i gry z porzedniej generacji. Bogate życie gracza. Cytuj
ASX 14 960 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie znam sytuacji, Ale mówiąc o mnie to jestem pewien, że więcej gier skończyłem w ciągu 5 lat na N-Gage'u, a to był najgorszy zakup sprzętowy w moim życiu. Cytuj
Pupcio 19 326 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tak się kończy granie tylko w gry aaa Cytuj
drozdu7 3 188 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Oj Gregu, chmury nad Tobą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi