Figaro 8 206 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Po co obracana kamera w God of War? Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ascension nawet spoko, jak się przymknię oko na fabule i ostatnią potyczkę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ja nie, trójka to dla mnie rzyg znaczy polowa gry jest ok, ale zmęczony już byłem 5 częścią ogrywaną a zakończenie to zero podniety na nową część a jak znów będzie ta sama mitologia to serio niech spjerdalają. Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Ascension nawet spoko, jak się przymknię oko na fabule i ostatnią potyczkę. No co Ty gadasz, przecież ostatnia potyczka (mam tu na myśli drugą fazę) jest właśnie świetna, jedna z fajniejszych w serii. https://youtu.be/SWyyWi3J4W0?t=11m10s Mi to się strasznie nie podobał sposób przedstawienia historii i skakanie między wydarzeniami. Do tego fabuła która nie wnosi absolutnie NIC do serii. Zamiast robić IV i ten zje,bany prequel prequela to cały czas na swoją grę czeka walka barbarzyńców i armii Kratosa. Jaki to byłby rozp.ierdol Ja nie, trójka to dla mnie rzyg znaczy polowa gry jest ok, ale zmęczony już byłem 5 częścią ogrywaną a zakończenie to zero podniety na nową część a jak znów będzie ta sama mitologia to serio niech spjerdalają. Ja się tylko pocieszam, że za IV odpowiada typ który zrobił najlepszą cześć z serii. No i gorszej gry jak łysy dałn zrobił się chyba nie da. Edytowane 10 września 2015 przez XM. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 XM Przekombinowane to było. Ascension to prolog dla części głównej 1,2,3 a po ostatnim bossie Kratos sprawiał wrażenie herosa nie do pokonania. Przez całą jedynkę z gigantycznym przeciwnikiem walczymym w sumie raz. Ale to tylko moje odczucia. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Na poly czort przypomniał o gierce na licencji 007 i jak dotąd obok goldeneye to był najlepszy gierkowy bond ever (from russia with love miał potencjał, ale niestety raczej crap). Wiedzieliscie, że te grę stworzyło dzisiejsze Visceral Games (ci od Dead Space) i jeszcze zdziwiło mnie to jak ta gierka nadal się trzyma pamietam jak nie mogłem pokonać jakiegoś trudnego levelu i rzuciłem w kąt musze sobie odswieżyć ten tytuł Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Jak zagrałem w to pierwszy raz niedługo po premierze to faktycznie była to GOTY gierka o bondzie. Zdecydowanie najlepsza w jaką grałem (a grałem we wszystkie z PSX i PS2, Goldeneye niestety nie). Niemniej z 2 lata temu postanowiłem do niej powrócić i...no żeby nie być zbyt surowym, to powiem, że ciężko się w to grało. Gra się bardzo zestarzała. Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Tak skończyłem mgsa i widze że na pss jest manhunt za 10zł dobra gra? Zawsze chciałem zagrać. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Skradanka w stylu showu telewizyjnego. Za 10zł możesz zagrać. Tak mnie jakoś naszło z racji, że mam lekkiego zajoba na ilość skończonych gier jakie gry każdy grasz powinien przejść albo chociaż w jakie powinien zagrać? Może jakiś top 5 każdej generacji? Chyba, że coś takiego jest już? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Na poly czort przypomniał o gierce na licencji 007 i jak dotąd obok goldeneye to był najlepszy gierkowy bond ever (from russia with love miał potencjał, ale niestety raczej crap). Wiedzieliscie, że te grę stworzyło dzisiejsze Visceral Games (ci od Dead Space) i jeszcze zdziwiło mnie to jak ta gierka nadal się trzyma pamietam jak nie mogłem pokonać jakiegoś trudnego levelu i rzuciłem w kąt musze sobie odswieżyć ten tytuł Przecież From Russia With Love to jest Everything or Nothing w innym klimacie. Dla mnie dwa Bondy growe. Multi w FRWL na jednej konsoli <3 @pawcio, mam nadzieję, że troll. Edytowane 15 września 2015 przez Rozi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Rozi niby jest, ale ta gra była dużo słabsza z tego co pamietam, ale to było dawno temu, ale widać nawet po ocenach. From Russia ma średnią 69% gdzie EoN ma 80+ Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 grałem w from russia zaraz po eon i nie dałem rady skończyć nawet, byla slabsza, ale co konkretnie to juz nie pamietam Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Znalazlem tego typa szperajac za czyms o pierwszym resident evil. Ogrywa raczej starocie, co jest na plus, ale przy okazji daje wyluzowany i niemeczacy komentarz. Taki typowy brytol kochajacy gry. Moze to ktos juz znany w necie, nie wiem, dla mnie zupelnie nowy. https://www.youtube.com/user/MrGSTAR321/playlists Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 W GT6 też jest tak jak w GT5, że do wyścigu można wybrać tylko wybraną grupę samochodów? Zyebane to było. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Bunnyhop + MGS V = grube spoilery 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Dodane do zakładek na potem. Zadowolony z gry czy nie? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Z gry tak, z samej warstwy fabularnej juz troche gorzej, nie bede wchodzil w szczegoly bo trzeba samemu obejrzec, ogolnie jest to kolejny fajny i przemyslany material gdzie bardzo pieczolowicie wypunktowal plusy i minusy. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Sterowanie i system walki w Wiedźminie 3. Da się do tego przyzwyczaić? Świat i dialogi mi się podobają, ale jako gra to jak na razie Wiedźmin mnie odrzuca. Cytuj
Paolo de Vesir 9 093 Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Sprawdź czy masz ustawione nowe sterowanie, które doszło w patchu 1.07 bodajże. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 (edytowane) Zmieniłeś sterowanie w opcjach? Przyzwyczaić się da, ale gameplay w wiedźminie jest słaby. Najbardziej rozbraja mnie to, że dźwięk podczas walki potrafi się rozjechać i np. dźwięk miecza raz na 50 ciosów poleci z opóźnieniem. A zje,bane hitboksy po nocach mi się śnią Edytowane 23 września 2015 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 ogolnie jest to kolejny fajny i przemyslany material No wiadomo, przecież to bunnyhop Teraz bardziej chcę przejść MGSV nie dla fabuły MGSV, tylko dla opinii based Bunnyhopa. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Tez sprawdziłem tego Wiedźmina. Świat, oprawa, dubbing, postacie i art design są Mega. Model jazdy bardzo, okay, ale standardowe sterowanie i system walki to po prostu padaka (no ale można ciąć wrogów na kawałki, więc dla niższej klasy system walki W3>BB i Soulsy ). Najbardziej jednak rozwaliło mnie pływanie i nurkowanie. Pajgi dobry prowokator że porównywał model jazdy w SOTC do tego guvna. Nie wiem skąd te dziesiątki, dopóki nie wypuścili ósmego pacza z poprawionym controls. Na bank kiedyś ogram, ale raczej na nowszym pc w 60 fps, bo te konsolowe dropy rażą bardziej niż w BB (nie, nie byłem na tych legendarnych bagnach). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Niekochany, ale pamietaj, że to gierka RPG gdzie walka to dodatek i stanowi tak z 35% gry ogólnie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 września 2015 Opublikowano 23 września 2015 Ty lepiej zastanow za co te 10 dostal mgs v bo wiedzmin zdecydowanie bardziej zasluguje na swoje oceny niz przehajpowany mgs pięć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi