Gość osiol Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Nick zobowiązuje, zresztą bardzo mi się podoba. Wybitnie poznański. Blubrać - (pipi)ić głupoty. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 wlasnie sobie uswiadomilem ze nigdy nie ukonczylem Another World, wlasnie zakupilem wersje na xbox one, ciekawe czy daje rade Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Kolejny przykład co sie dzieje z nasza kochana branżą. NEW PATCH FOR FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster - BUY NOW! Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Troche bez sensu. Czemu napisali "patch"? Wystarczylo napisac "DLC". Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 gotdayum wskażcie mi grę z lepszym art designem (oprócz okami) Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Kolejny przykład co sie dzieje z nasza kochana branżą. NEW PATCH FOR FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster - BUY NOW! Te problemy z remasterem FFX/X2 były tylko w wersji na PS4? Pytam, bo mam jeszcze nieodpakowaną wersję na PS3 i nie wiem czego się po niej spodziewać. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 gotdayum wskażcie mi grę z lepszym art designem (oprócz okami) Call of Duty,Fifa i Battlefield. Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Okemi bo okami ma akurat chuyowy design. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Ale Okami to ty szanuj Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 @Columbo Wersja na ps3 jest sprawna, tylko ta na ps4 byla zepsuta. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Z reguly nie lubie tego typu muzyki ale zawsze jak cioram w ME2 to lubie sobie postac chwile lub poszepardzic [bo tancem tego nazwac nie mozna xd] na parkiecie sluchajac tej muzy: Ciekaw jestem czy nastepna czesc bedzie choc w polowie dobra jak 2jka. 1 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Wczoraj wieczorem zmęczony nabijaniem zleceń do platyny w D3, wyłączyłem PS4, odpaliłem PS3 i uruchomiłem zakupionego w niedawnej promocji Soul Reavera. Ja pierdykam, jaka ta gra jest epicka... Pomimo tylu lat w dalszym ciągu powala na kolana swoim klimatem, opowiadaną historią, nie mówiąc już o sferze związanej z gotyckim art stylem wielu miejscówek. Zamczyska, katedry, opuszczone dziedzińce - nawet pomimo bijącej z ekranu pikselozy człowiek jest w stanie ponownie zachwycić się designerskim kunsztem osób stojących za tą grą. Nie spodziewałem się, że po włączeniu Soul Reavera po tych kilkunastu latach jakie upłynęły od mojego pierwszego podejścia do tej produkcji na PSX, ponownie wywoła ona na mnie takie wrażenie. Owszem, archaizmy w sterowaniu są mocno upierdliwe (kamera obracana L2 i R2), ale w żadnym wypadku odrzucają od tej rewelacyjnej gierki. Do PS4 wrócę za jakiś czas, bo Nosgoth wzywa Czy to intro nie miażdzy? Gdzie dziś szukać takich produkcji? Edytowane 5 października 2015 przez columbo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 A ponoć jakieś ploty o wskrzeszeniu uniwersum latają po necie. Grałeś w Legacy of Kain Defiance? Nadal sztosik gierka sztywniutka. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Super jakby wskrzesili, Soul River jest świetny ale i tak najmilej wspominam blood omen legacy of kain Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 fenomenu dwojki ME nie pojmuje - tzn uniwesum i klimat sa cudowne ale na milosc boska ta gra to 40h zbierania ekipy do jednej jedynej finalowej misji (przepraszam, gdzies w 1/3 tez jest jakas misja fabularna z tego co pamietam) soul reaver sztywniutki, przechodzilem na pc, procz tego juz stycznosci z seria nie mialem 1 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 IndieBox z Axiom Verge się wyprzedał i nie zdążyłem zgarnąć Ale mają wysłać darmową paczkę za to w ramach rekompensaty, więc może nie będzie tak źle jakby ktoś się zainteresował tematem a i przy okazji chciał mi trochę pomóc, to łapcie linka! http://mbsy.co/indiebox/19928730 Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 (edytowane) Nie zaliczyłem ani dwójki, ani Defiance, ale z tego co dawno temu czytałem, to w porównaniu z jedynką nie wypadają zbyt dobrze.Może kiedyś sprawdzę.Ja SR przechodziłem dwa razy, pierwszy raz na ruskim tłoku kupionym na rynku od gangu Ormian specjalizujących się w sprzedaży pirackich płyt z grami i muzą. Jako gówniarz oczywiście miałem podjarkę gdy zobaczyłem że nawet po polsku mają Soul Reavera, ale po przyjściu do domu i odpaleniu płytki padłem ze śmiechu jak usłyszałem intro, w którym głos podkładał jakiś rusek ze sfałszowanym polskim paszportem Pograłem 3 godziny i wróciłem na bazar z prośbą o wymianę na anglika. Dobrze, że i taką wersję mieli w swojej ofercie Jakiś czas potem kupiłem od nich polskiego Medievila 2. Pokłady beki z tłumaczenia były tam jednak tak zacne, że przeszedłem całą gierkę w naszym ojczystym języku Edytowane 5 października 2015 przez columbo Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 To intro to byl kozak. Moim zdaniem czolowka intr lat 90. Z sagi post Blood Omena gralem we wszytko chyba oprocz BO2. Moim zdaniem dwojka i Defiance sa warte ukonczenia bo fabula ostro sie tam pier.doli i konczac druga czesc dostalem stuna i chcialem od razu kontynuacji. Warto. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 Soul Reaver miał niesamowity klimat. Niepowtarzalny. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 października 2015 Opublikowano 5 października 2015 A ponoć jakieś ploty o wskrzeszeniu uniwersum latają po necie. Grałeś w Legacy of Kain Defiance? Nadal sztosik gierka sztywniutka. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 A jak z pierwsza odslona Blood Omen?.Grywalne to bedzie dzisiaj na konsoli ?bo szczerze ten rodzaj kamery troche mnie odrzuca. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Moim zdaniem rzut izometryczny ładniej sie starzeje niz gry w 3d, poza tym blood omen to bardzo dobra produkcja Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 rzut izometryczny i gierki 2d cudownie przechodza probe czasu, gierki 3d nawet te najbardziej topowe w swoich generacjach juz po paru latach po prostu strasza, wyjatkow bylo garstka z zelda ww i okami na czele Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 fenomenu dwojki ME nie pojmuje - tzn uniwesum i klimat sa cudowne ale na milosc boska ta gra to 40h zbierania ekipy do jednej jedynej finalowej misji (przepraszam, gdzies w 1/3 tez jest jakas misja fabularna z tego co pamietam) soul reaver sztywniutki, przechodzilem na pc, procz tego juz stycznosci z seria nie mialem tu nie ma czego pojmować, to po prostu najlepszy mass effect i najlepsze zbieranie ekipy :czesc: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi