Mace 170 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 moim zdaniem też nie warto. zresztą jedynka bez zadań pobocznych jest bardzo krótka więc można się spiąć i ukończyć. i tak w ogóle ta seria jest w ogólnym rozrachunku 'tylko ok' i mocno przehypowana więc nic się nie stanie jak pominiesz te gierki, hehe Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 ME 2 > ME 1 > ME 3 Pjona Według mnie nie warto, w ogóle nie rozumiem jak mozna zaczynać jakas gre gdzie liczy sie fabuła, od środka lub od końca Nie napisalbym ze nie warto, szczegolnie ze zostaly przygotowane specjalne streszczenia w formie filmikow i potem podejmowania decyzji na poczatku 2jki. Wiec jak najbardziej mozna sprobowac. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Według mnie nie warto, w ogóle nie rozumiem jak mozna zaczynać jakas gre gdzie liczy sie fabuła, od środka lub od końcaDupa tam, nie słuchaj ich. Przemóż się i skończ, ME to ciągłość fabularna, postać się transferuje do kolejnych części, a wybory w jedynce kształtują systemy polityczne w galaktyce, tworzy się pierwsze relacje, i rys postaci... Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Poza tym misja z dodatku Overlord i ostatnia misja były najlepszymi w serii, i prawdziwie epickimi. overload to był roz(pipi), orgazm dla fanów sci fi. na końcu prawie się zes,rałem z emocji. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 W 2014 ludzie się kłócili co było największą klapą i porażką roku... DC? Halo Kolekcja? Unity? Za to w 2015 wszyscy nie zgadzają się do tego, co powinno zostać GOTY - MGS 5, BB, Wieśmin, a może F4? Fajny obrót sprawy Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) F4 Fallout 4? No proszę cię XD Poprzednia część była góra dobra i nic więcej, jedyne co ją ratowało to fakt, że pierwszy raz otrzymaliśmy Fallouta w takiej perspektywie co dawało na początku jakieś tam wczucie w klimat post-apo. Szkoda,że na tym się plusy kończyły, bo scenariusz,gameplay i system rozwoju to jedna wielka porażka i standardowe drewno od Bethesdy. W F4 z tego co widziałem też szału nie robi i jeszcze jak to nędznie wygląda xD Edytowane 8 października 2015 przez Paliodor Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Skyrim był spoko. F4 też pewnie będzie spoko. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Gra spoko, a kandydat do GOTY to jednak jest lekka różnica. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Poza tym misja z dodatku Overlord i ostatnia misja były najlepszymi w serii, i prawdziwie epickimi.overload to był roz(pipi), orgazm dla fanów sci fi. na końcu prawie się zes,rałem z emocji. No, a ta muzyka. http://www.youtube.com/watch?v=9FsJb-0qj0EE www.youtube.com/watch?v=9FsJb-0qj0E The square root of 906.01 equals 30.1... Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 F4 Fallout 4? No proszę cię XD Poprzednia część była góra dobra i nic więcej, jedyne co ją ratowało to fakt, że pierwszy raz otrzymaliśmy Fallouta w takiej perspektywie co dawało na początku jakieś tam wczucie w klimat post-apo. Szkoda,że na tym się plusy kończyły, bo scenariusz,gameplay i system rozwoju to jedna wielka porażka i standardowe drewno od Bethesdy. W F4 z tego co widziałem też szału nie robi i jeszcze jak to nędznie wygląda xD Mówisz o F3? Fakt gra niezła co najwyżej, ale w New Vegas pokazali klasę. Liczę na analogiczną sytuację na konsolach obecnej generacji. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 NV faktycznie w momencie premiery po średniej 3 kopało jajca i się mogło podobać, gra się jednak potwornie postarzała, tak jak Skyrim niestety. Kolejny tego typu rpg się na pewno sprzeda ale będzie śmierdział stęchlizną jeszcze z czasów Obliviona. Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Wczoraj pierwszy raz w roku była idealna pogoda do grania, ciemno i deszcz to lubie 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Najlepiej się gra, gdy pada śnieg. 5 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) i jak je.bany grubas za oknem lata i robi HO HO HO Edytowane 13 października 2015 przez _Be_ Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Widzę że ktoś tu dostawał same rózgi. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) W 2014 ludzie się kłócili co było największą klapą i porażką roku... DC? Halo Kolekcja? Unity? Za to w 2015 wszyscy nie zgadzają się do tego, co powinno zostać GOTY - MGS 5, BB, Wieśmin, a może F4? Fajny obrót sprawy Mgs v moim zdaniem nie ma szans na grę roku. Gra bardziej osiadła na marce niż na faktycznych walorach i zaletach, które u jej 'konkurencji' do tego tytułu są znacznie lepsze. Inną już sprawą jest to, że to pierwszy MGS, którego nie przeszedłem po tym jak zacząłem w niego grać i zwyczajnie odstawiłem w połowie. Po początkowym zachwycie prologiem i gameplayem gra mnie po prostu znudziła, każde kolejne jej włącznie było na siłę. Wróciłem do W3 i po raz drugi bawię się świetnie, co chwile odkrywam coś nowego, piękny świat, mega postacie, dodatki przede mną. Jestem fanem obu serii, więc wydaje mi się, że moja opinia jest w miarę obiektywna - mgs nie ma startu do tytułu gry roku przy takim masakratorze gamingowych światów jak Wieśmak. Edytowane 13 października 2015 przez Hum Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 No a co takiego uber jest w Wiedzminie 3? Średni gameplay połączony z festiwalem bugów i 10 patchem, który wreszcie sprawił, że gra jest grywalna w deszczu na ps4. No nie wiem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Ja nie mialem zadnych bledow w Wiesku. Framerate tez byl dobry. Goty bez dwoch zdan. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Goty gierka w ktorej modlisz się żeby już wiecej walki nie było Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Bartoszu, za faworyta do tytułu gry roku masz pewnie jakiś wysmakowany indyk o pikselach albo nowego Assassina. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 No ostatnio jakies "przesolone" te gry. W W3 mapa wyglada jak dziecko z ospa, cala postrokata w mylion kuestuff, w Batmanie prawie to samo tyle, ze z batmobilem, ktorym juz pod koniec gry gardzono, a na deser MGS5 z syndromem "zrob to samo po raz 500y". Moze by im wyslac Zemste? Znaj proporcja, mocium panie. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 (edytowane) No a co takiego uber jest w Wiedzminie 3? Średni gameplay połączony z festiwalem bugów i 10 patchem, który wreszcie sprawił, że gra jest grywalna w deszczu na ps4. No nie wiem.Duży świat i drobne, lecz w większości już i tak naprawione bugi, których przy normalnym graniu w większości i tak nie zauważysz vs o wiele mniejszy, pusty świat zawierający tylko kilka drzewek, latających ptaszków i obozów z kilkunastoma wrogami na patrolu. Poważna, wielowiekowa historia i niepoprawne politycznie przedstawienie świata vs brak fabuły i traktowanie gracza jak gnoja z gimnazjum perfidnie przyciągając go do ekranu cyckami. No na prawdę ma z czym W3 konkurować. Edytowane 13 października 2015 przez Hum Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Bartoszu, za faworyta do tytułu gry roku masz pewnie jakiś wysmakowany indyk o pikselach albo nowego Assassina. hehe smieszne hehe pogodzę was wszystkich goty 2015 to bloodborne Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 *dips bedora* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi