Figaro 8 206 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) GoldenEye on N64: Miyamoto wanted to remove the killing He went on to explain that, towards the end of development, the team received a fax from Mario creator Shigeru Miyamoto, with a series of suggestions for the game. “One point was that there was too much close-up killing – he found it a bit too horrible. I don’t think I did anything with that input. The second point was, he felt the game was too tragic, with all the killing. He suggested that it might be nice if, at the end of the game, you got to shake hands with all your enemies in the hospital.” He suggested that it might be nice if, at the end of the game, you got to shake hands with all your enemies in the hospital.” at the end of the game, you got to shake hands with all your enemies in the hospital Jak można tego kolesia nie kochać Edytowane 26 października 2015 przez Figaro Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 No pewnie by chciał żeby bond strzelał grzybkami ktore nokautują przeciwników lel Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 To były inne czasy. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 mam nadzieje, ze kontynuacja powstanie na silniku z nowego star foxa Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 John Carpenter told to sue Konami and Kojima. He refused, said he's nice. In other Escape From New York news, you sued Luc Besson in French court recently for copyright infringement. (Laughs) They didn’t give us much money. I think it was something like an €80,000 settlement, 20,000 of which went to you? How much did you want? I have no idea. Look, CanalPlus is the company that, with me, owns Escape From New York. They came to me and said, "Luc Besson ripped you off on Lockout." Or Lockdown, whatever the hell that was. And they sent me the movie, and yes, he did. It’s the same story. (Laughs) I mean, you can’t do that, can you? You have to change a couple things. He’s after the president’s daughter? Come on. So I took him to French court. The great thing is, I didn’t have to do anything, really. That's the kind of the job I’ve always wanted — where you don’t have to show up, and something happens. And we won! But any great dreams of retiring wealthy were shattered because they didn’t give us as much money as CanalPlus wanted. They wanted to get Luc Besson. They didn’t like it. [CanalPlus sought €3 million in the lawsuit.] CanalPlus has some problem with Luc Besson? Yes! Oh, yes. He has another company. But I think they’re actually doing some business with him, too. [CanalPlus] wanted to also go after the video game Metal Gear Solid, which is kind of a rip-off of Escape From New York, too, but I told them not to do that. I know the director of those games, and he’s a nice guy, or at least he’s nice to me. Aha. Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Mario Party 8 i Super Smash Bros Brawl dobre do pogrania casualowego ze znajomymi czy też dziewczyną? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Smash Bros - może. Mario Party 8, niezbyt udana część... Czy ja wiem. Są lepsze gry dla grupy ludzi. 1 Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 To szukam dalej Kirbiego. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 New Mario Bros Wii jest fajny na dwóch Zależy jak skillowa jest Twoja lasia. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Odpalilem Soul Calibura na emu DC i ku.rwa jak to wyglada. W 99' musialo robic mocno. Zaraz pojdzie Virtua Fighter 3, zobacze czy ten snieg na planszy przetrwal probe czasu czy nostalgia mnie robi w bambuko. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Mario Party 8 i Super Smash Bros Brawl dobre do pogrania casualowego ze znajomymi czy też dziewczyną? Jeśli masz odwagę pier.dolić się pół dnia z ustawianiem czterech padów na pc to polecam Samurai Gunn aka najlepsza multiplayerowa gra w historii. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Kurde zacząłem grać w Mass Effect 2, mam przegrane i mogę powiedzieć tylko jedno. Wspaniała gra, jak ci sami kolesie mogli stworzyć Dragon Age ? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Dragon Age 1 jest za(pipi)iste wiec nie rozumiem... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Koło zaje.bistych rpgów to nawet nie leżało moim zdaniem, a Bioware skończyło się na KOTORZE Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 gralem na pc, tak jak mowi bluber smutna gra. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 DA: Origins byl swietny, swego czasu (przed PoE) byl to ostatni w miare udany podryg RPGow w starym stylu, oczywiscie na PC. Dopiero od 2jki wszystko poszlo sie walic. A takie pieprzenie "kolo dobrych rpgow to nie stalo" kojarzy mi sie z takim gadaniem "za moich czasow..." - nie, gry moze nie sa tak ambitne i przemyslane jak kiedys, tworzone dla graczy z krwi i kosci a nie dla polmozgow co tylko trigger potrafia trzymac, ale DA:O to byla dobra proba zrobienia czegos po staremu w nowej formule. Moze nie tak dobra jak np Pillarsy (pewnie przez to ze na konsole musialo wyjsc), ale wciaz dobra. Ja tam uwielbialem te gre Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Pierwsza i druga czesc DA(tylko w te gralem) to przyklad kiedy nie bylem w stanie pojac dlaczego te gry maja tak wysoka srednia. Na tle Wiedźmina 2 czy trylogii ME naprawde jest bieda pod kazdym mozliwym wzgledem i te rzeczy ktore w RPG-ach powinny blyszczec tutaj daja ciala. Moze ze 2-3 fajne postaci,fabula to taka sztampa ze zastanawialem sie dlaczego w to gram,na wiekszosc dialagow mialem wyj.ebane bo byly tak ciekawe.........no nie wiem dla mnie popularnosc tej serii to jedna wielka zagadka. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Z Da jest to że jak zaczynasz grać to grać to jest nawet spoko, ale w momencie gdy włączysz innego RPG to cały czar DA pryska i pokazuje jaką niedorobioną jest on grą. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Chociaż zaczynam lubić Halo, tak 5 misja w CE była najgorszą misją w FPSie w jaką zagrałem ever. Początek spoko, czołgi itd. itp. ale potem przez pół godziny NON STOP PO TYCH SAMYCH KORYTARZACH I OKRĄGŁYCH POMIESZCZENIACH. DNO DESIGNU mam nadzieję, że potem i w kolejnych cześciach halo będzie lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi