Gość ragus Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Niestety nie ogladalem, co bylo o Zeldzie, i czy zapowiedzieli cos ciekawego? Dodatkowo, potwierdzono Bravely Second u nas w 2016. Rok jRPGów. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Z Pokken Tournament troche smiechlem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 kolejny remake tym razem TP tfu remaster kruwa jaki remaster w ogole co ja mowie chyba demaster xd wiiu wii Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Mam tyle potencjalnie dobrych RPG do nadrobienia na DS'a i 3DS'a, a oni sypią jak z rękawa kolejnymi Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 smiesznie sie to teraz czyta xD http://gry.interia.pl/news-dreamcast-w-polsce-wywiad,nId,727953 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) ale jedna rzecz się nie zmieniła Do tej pory cena konsoli wynosiła 999 zł, była to cena adekwatna do jakości sprzętu, 128 bit konsola z opcjami internetowymi lecz za duża jak na możliwości przeciętnego polskiego gracza. Do tego byliśmy jednak o 350 zł drożsi od lidera na rynku tj. PSX/PSOne 650 zł, a dla wielu klientów konsola to konsola i głównym powodem dokonania zakupu była cena. Problem ten mamy już za sobą. Różnica w cenie jest nieznaczna, a jakość gier nieporównywalna, do tego już wkrótce będą uruchomione w Polsce usługi internetowe, a wnioski są chyba jasne ? W polsce nadal woli się tansze konsole z guwnianymi funkcjami online hehe, no i 5 eksów miesięcznie wychodziło wtedy na dc Edytowane 13 listopada 2015 przez _Be_ Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) KSP na padlecie Edit: czemu to wiiu nadal takie drogie...no Edytowane 13 listopada 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 KSP na padlecie Edit: czemu to wiiu nadal takie drogie...no No juz nie przesadzaj jak ładnie poszukasz to znajdziesz za 6 stow Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 ale jedna rzecz się nie zmieniła Do tej pory cena konsoli wynosiła 999 zł, była to cena adekwatna do jakości sprzętu, 128 bit konsola z opcjami internetowymi lecz za duża jak na możliwości przeciętnego polskiego gracza. Do tego byliśmy jednak o 350 zł drożsi od lidera na rynku tj. PSX/PSOne 650 zł, a dla wielu klientów konsola to konsola i głównym powodem dokonania zakupu była cena. Problem ten mamy już za sobą. Różnica w cenie jest nieznaczna, a jakość gier nieporównywalna, do tego już wkrótce będą uruchomione w Polsce usługi internetowe, a wnioski są chyba jasne ? W polsce nadal woli się tansze konsole z guwnianymi funkcjami online hehe, no i 5 eksów miesięcznie wychodziło wtedy na dc Na ps1 były przynajmniej jakieś gry, na ps4 w dalszym ciągu tylko bb w 26fps i indie okruchy z pańskiego stołu. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 na ps4 w dalszym ciągu tylko bb tylko albo aż. pierwsza gra, dla której kupiłem konsole, a już niedługo pierwsze DLC, na którego składam preorder. wiedźminy i inne mgsy będą musiały poczekać. ale rozumiem ludzi, którzy kupili konsole na premiere i mieli w huy czasu na granie, mają prawo czuć się zawiedzeni btw - moge złożyć preorder bez karty kredytowej ? w sensie, że doładuje konto i mi ściągnie przy preorderze Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 dostałem W3 na urodziny, więc wypadałoby w końcu skończyć W2. wersji na PC kupionej lata świetlne temu nie tknalem prawie w ogóle, a wersję na X360 którą kupiłem w maju, do dziś nie ukończyłem, zostawiając grę na 2 akcie. A potem kupiłem X1 i jakoś nie chciało mi się już wracać do 360. No ale wczoraj siadłem do niego i po raz pierwszy od dawna wsiąkłem w grę tak, że ciężko mi było się oderwać i grałem sobie od 23 do ponad 3 w nocy <3 Trochę żałuję, że nie przeszedłem go w wakacje, no ale trudno, powinienem w tym/przyszłym tygodniu skończyć i zabiorę się za mesjasza 2015 tylko szkoda, że mam tak mały TV w akademiku Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 (edytowane) Ktoś się tutaj ostatnio obawiał o Valkyrie https://twitter.com/RPGSite/status/666551511388782593/photo/1 z adnotacją że to remaster a nie remake Edytowane 17 listopada 2015 przez _Be_ Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Aww yeah dawać mi te dobroci na zachodzie. Cytuj
django 549 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Ktoś się tutaj ostatnio obawiał o Valkyrie https://twitter.com/RPGSite/status/666551511388782593/photo/1 z adnotacją że to remaster a nie remake czyt. wersja PC przeportowana na PS4 Jak dla mnie spoko. Niech tylko potwierdza wersje na Kafla i wydanie na zachodzie Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 O zachod bym sie nie martwil po swietnej sprzedazy wersji PCowej VC na steamie, lekko martwi mnie tylko ta informacja o "real time battle system" - jak ktos z turowek probuje robic real time to z reguly slabo to wychodzi, choc moze jestem uprzedzony po ostatnich Fajnalach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 no ale to już nie będzie turówka tylko jrpg zwykłe Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 (edytowane) Ale bym popykał w jakieś nowe Star Warsy na tym silniku od EA. Jakiś solidny singiel. Nawet coś w stylu pierwszego, znośnego Force Unleashed, bo o Jedi Academy już nawet nie mówię. Albo w w tę gierę o Boba Fettcie. Grał w to ktoś w ogóle? I dali mi wybór, (pipi) szczelanka za milion złotych :zaba: Edytowane 20 listopada 2015 przez ragus Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Mnie sie ta wydmuszka juz podczas bety znudzila, najlepsze co powstalo w zwiazku z ta gra to ten trailer: Na sama mysl o RPGu na takim silniku mam motzno mokro - czaicie takiego "Mass Effecta" w swiecie SW? Albo nawet jakas typowa gra akcji, byle bym mogl sensownie bez masherki pomachac mieczem swietlnym i bym lykal jak pelikan. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 (edytowane) Wydadzą ci takiego battlefronta, hiper ultra grafika, dobra muzyka, logujesz się do gry i... <<<420_blaze_it>>> killed you you fell of the map GG BRO I nawet nie możesz sobie gry spokojnie "obejrzeć" bo szczelają. Szczelają oczywiście wszyscy z tego samego pistoletu, no bo najlepszy, a po tygodniu wszyscy będą grali 2 ludzikami, bo też najlepsi. I chu,j z klimatu, du,pa z poczytania. KUR<WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Na sama mysl o RPGu na takim silniku mam motzno mokro - czaicie takiego "Mass Effecta" w swiecie SW? Albo nawet jakas typowa gra akcji, byle bym mogl sensownie bez masherki pomachac mieczem swietlnym i bym lykal jak pelikan. Właśnie instaluję the old republic. Po co? Nie wiem . Posłucham muzyki, 3 razy machnę mieczem i zrobię 3 questy z zabijaniem kurczaków i zbieraniem kwiatków. Edytowane 20 listopada 2015 przez ragus Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Oglądałem jakiś filmik o grach na płytach CD/DVD i trochę śmiechłem: 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Will there ever be an EASY mode for Bloodborne? I want give the game a second chance but it's hard and I simply don't have the time and energy to keep dying over and over again. I know the game is meant to be hard on purpose but c'mon give us newbs a break. I play all my games on easy because it's not frustrating and I get to actually finish a game without wasting any time. They will probably never do it but I feel they are missing out on some sales. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1143788 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Ragus, akurat Old Republic warto przejsc dla glownej kampanii (ta sithow lepsza). A moze kiedys wskrzesza 1313 choc ja bym wolal cos z mieczami jak FU. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 choc ja bym wolal cos z mieczami jak FU. To już lepiej jak nic nie robią bo FU to był ledwo średniak z głupiutką fabułką i nędzną kalką gameplay'u z GOWa. Jak miecze to jedynie nowy Jedi Outcast/Jedi Academy. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Dla mnie machanie mieczem jednak lepsze w "slasherowym" wydaniu FU niz w sumie nie wiadomo jakim w JO/JA, gdzie w tych drugich byly zawsze mocno chaotyczne i randomowe. Albo nie umialem grac. Co do fabuly FU tez nie mam zastrzezen, fajnie laczyla sie z IV epizodem, mielismy pojedynki z Jedi jak i kluczowymi dla sagi sithami. Jasne, ze wygladala slabo ale mi nie wadzilo. Takie 6+/10 i gralo mi sie wysmienicie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Nie umiałes grać Mejm, mój kumpel był w klanie jedi academy jak oni kosili tym mieczami to ch,uj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi