Opublikowano 29 listopada 20159 l Ile ja bym dal za current-genowy odpowiednik Shadow of Rome :beksa: Dlaczego tak malo gier wykorzystuje tematyke starozytnego rzymu? DLACZEGO!?
Opublikowano 29 listopada 20159 l O tak! Shadow of the Rome to był kozak gierka, miodny system walki, dekapitacje przeciwników, świetna grafika i klimat starożytnego Rzymu.Gierkę ostro przeorałem i ciągle mnie kusi by znów wrócić ale mam taki backlog niezaczętych tytułów,że takie już zaliczone gierki staram się nie tykać Remaster/remake na PS3/PS4 albo nowa część z walkami na arenach w multi+story dla dwóch bohaterów+rozbudowa własnego lokum jak w jedynce Taki potencjał zaprzepaszczony. Chyba najlepsza gra jaką kupiłem w stacjonarnym sklepie.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Padnę ze szczęścia jeżeli faktycznie tak jest Platinum Games is allegedly making a Teenage Mutant Ninja Turtles title Mutants in Manhattan spotted on Australian Ratings Board. http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-30-platinum-games-is-allegedly-making-a-teenage-mutant-ninja-turtles-title Teraz tylko trzeba mocno trzymać kciuki żeby poszli droga jaka obrali w transformersach i wykorzystali żółwie z lat 80 a nie te nowe Edytowane 1 grudnia 20159 l przez kubson
Opublikowano 1 grudnia 20159 l W grafike sie nie gra. Bo chyba mu o styl chodzilo a nie mechanike. Mi z kolei bardziej by pasowal ten design z fakeowego newsa o zolwiach od rocksteady
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nie pogardziłbym (Onimushą) wersją na One. Brakuje mi slasherów z poważniejszym settingiem, niż DMC czy Bayonetta.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l TMNT III z pegazusa/nesa w coopie to byl kozak.Chyba moj ulubiony tytul tamtych czasow razem z seria kunio kun.Jakby jakos udalo im sie uchwycic ten feeling to bym sie chyba obs.ral.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l TMNT akurat pasują dobrze do bardziej mrocznego klimatu i adaptacji na wzór serii Arkham.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Grałeś w Transformery? Nie, ale strasznie podoba mi sie styl graficzny i chciałbym zobaczyc w takim wydaniu żółwie ninja <3
Opublikowano 7 grudnia 20159 l mój borze, w 2007 roku arkane (ci od dishonored) pracowali nad czymś dla valve co było zwane epizodem czwartym "a retrun to ravenholm" dejum
Opublikowano 18 grudnia 20159 l znacie jakieś dobre polskie podcasty gierkowe? posluchalbym czegos w robocie
Opublikowano 18 grudnia 20159 l znacie jakieś dobre polskie podcasty gierkowe? posluchalbym czegos w robocieForumogadka, Input Lag, Padcast, Rozgrywka, Gryslaw. To te ktorych ja slucham i polecam szczegolnie Forumogadke i Ryslawa.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l Koniec świata, Nintendo w Saturnie. Fotki nie moje. Toż to nie możliwe, mam nadzieje że to nie jest tylko przed świąteczny wybryk.
Opublikowano 20 grudnia 20159 l czemu koniec przecież były czasy jak pełno gierek na wii leżało Ziomek, to było 5 lat temu xD. Dobrze, w Media Expert też co się dzieje.