Gość Orzeszek Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Byłem dziś w saturnie u siebie, to nie było nic nintendo, pewnie największe sklepy będą miały w asortymencie, ale i tak ceny pewnie zaporowe, gracz nintendo w polsce jest przyzwyczajony do "kombinowania" z gierkami, więc oferta i tak będzie dla przypadkowych januszy co pomylą to z inną konsolą. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Sklepy internetowe mają gierki nintendo w cenach bardzo konkurencyjnych nawet jak spojrzy się ba całą Europę. Nowy dystrybutor się do czegoś przydał. Ciekawe jak w Saturnie. Pamiętam jak w empiku był Mario Kart Ds za 190, a Mario Kart 3Ds za 180 Xd. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Ja pamietam jak w saturnie pozbywali sie dragon questow, pokemonow, zeld i marianow za prawie darmo... A teraz co powrot? Fajnie by bylo bo np zonka lata tylko po galeriach i np na takie urodziny nintendo nie kupi bo nie ma. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 czemu koniec przecież były czasy jak pełno gierek na wii leżało Ziomek, to było 5 lat temu xD. Dobrze, w Media Expert też co się dzieje. no ale było także nic nowego Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Ogólnie z dostępnością sprzętów Nintendo nie jest źle odkąd jest ten nowy dystrybutor. Kilka lokalnych sklepów ma spory wybór w trójmieście. W saturnie pewnie bedzie drozej, ale to samo jest z ps4/xbone. Sklep raczej dla niedzielniaków. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 zrobił się wysyp w nintendo w saturnach, media expertach, media marktach po calej polsce. ceny w miare znosne, oczywiscie wyzsze niz w lokalnych sklepach. ale grunt ze sie dzieje i coraz bardziej CQE lubie Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 W koncu bedzie normalne male pegi a nie to niemieckie go.wno na 1/4 okladki. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 W koncu bedzie normalne male pegi a nie to niemieckie go.wno na 1/4 okladki. ee? a co ma to wspólnego z pojawieniem się w sklepach większych gier? -_- przecież to cały czas ten sam dystrybutor. poza tym, USK masz tylko na kolekcjonerkach i tak jest w całej europie Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 Dla tych 10 fanów Ninny w PL to z pewnością powód do radości. Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 Co Ty się taki hater zrobiłeś najlepszej konsoli na rynku? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 XM jak tam wiju podoba się? Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 (edytowane) Sorry, że dopiero teraz piszę, ale w sobote tylko pościągałem update'y a dopiero dziś zacząłem grac i bawic się systemem. I ogólnie tak:- Konsola jest cichutka i nie grzeje się w ogóle + - menu z początku trochę nie pasowało mi, ale teraz uważam, że jest całkiem spoko zrobione (choc te robienie zje.boludków nie dla mnie). Nie podobają mi się tylko czasy wczytywania - czy to w eshopie czy pomiędzy poszególnymi aplikacjami. Powinno śmigać szybciutko, za to minus. - eshop rewelka - przeglądając go rzuciło mi się sporo gier z innych systemów Nintendo w które na pewno zagram. No i jest Xenoblade w normalnej cenie do kupienia, a nie za bajońskie 300zł. Do tego MP Trilogy <333 Ogólnie jestem mega pozytywnie nastawiony. Jeśli ktoś (tak jak Ja) nie grał wczesniej na innych systemach Nintendo to jest tyle gier do sprawdzenia że aż portfel płacze.Pograłem trochę w Xeno i ojezuśku, jaka gra jest gigantyczna - ta muzyka, ten świat. Przeszedłem prolog i pierwszy chap i myślałem, że o, trochę poogarniałem już. Ale potem dostałem strzał w pysk i jak zobaczyłem menusy, mapę świata to się załamałem wielkością i wyłączyłem grę. xD Będę przechodził to pół roku. Potem posprawdzałem gierki z Wii i bardzo ładnie wyglądają więc będzie grane. Ogólnie jest zaje.biście i szczerze żałuje, że dopiero teraz sprawiłem sobie ten sprzęt. PS4 do 2017 spokojnie sobie daruje E: No i podoba mi się to granie na padlecie w gierki z konsoli. Choc sam padlet spokojnie bym wolał zastąpić pro controllerem, ale no cóż, najpierw to trzeba go sobie kupić. Edytowane 22 grudnia 2015 przez XM. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Padlecik idealny zeby wziac do kibelka i rozwazac jakie by tu itemki kupic/sprzedac w Xeno btw. jak sie prezentuje wsteczna kompa na telewizorze full HD? Oczy krwawia? Ogarnial ktos moze temat? Bo planuje ograc kilka giereczek z Wii. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Obraz śmiga przez HDMI więc teoretycznie powinno być lepiej niż na Wii. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 o właśnie MP Trilogy <333 w jakiej chodzi rozdziałce? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Padlecik idealny zeby wziac do kibelka i rozwazac jakie by tu itemki kupic/sprzedac w Xeno btw. jak sie prezentuje wsteczna kompa na telewizorze full HD? Oczy krwawia? Ogarnial ktos moze temat? Bo planuje ograc kilka giereczek z Wii. Gralem w kilka gierek z Wii na Wii U i zdecydowanie wyglada to ok, obraz jest znacznie wyrazniejszy i czytelniejszy niz wii na composicie (przynajmniej u mnie na 46 calach FHD). Najgorzej jest w menu Wii, ale na to sie nie patrzymy zbyt dlugo wiec oczy dlugo nie cierpia. Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Sprawdzałem wczoraj Mariany z Wii na Wiiu i wyglądają zaje.biscie także bez obaw, sam będę ogrywal dużą ilość gierek z poprzedniej generacji na tym sprzęcie i widzę, że obędzie się bez rzygu. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Padlecik idealny zeby wziac do kibelka i rozwazac jakie by tu itemki kupic/sprzedac w Xeno btw. jak sie prezentuje wsteczna kompa na telewizorze full HD? Oczy krwawia? Ogarnial ktos moze temat? Bo planuje ograc kilka giereczek z Wii. Mniej więcej poziom PS2 czyli oczy nie krwawią, tylko gorsza sprawa jest z aliasingiem. Wszystkie gierki z Wii wyglądają jakby je pociął tępymi nożyczkami. PS2 radzi sobie z tym lepiej. Tak poza tym to nie ma powodów do narzekań, co więcej z biegiem czasu idzie się przyzwyczaić, po czym na końcu dostrzegasz kunszt grafików ile z tego sprzętu o mocy kalkulatora zdołali wycisnąć. Edytowane 23 grudnia 2015 przez ireniqs Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 U mnie zdecydowanie lepiej wygladalo wii od ps2 nawet po najlepszym kablu. Jak wroce na chate to moge nagrac jakos jak to wyglada Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Może to zależy od gier, np taki Fatal Frame 3 na PS2 wygląda świetnie. Wczoraj odpaliłem Mario Galaxy i w sumie tak jak mówię, wszystko cacy tylko aliasing boli. PS2 jest u mnie na componencie, WiiU wiadomo - hdmi. Edytowane 23 grudnia 2015 przez ireniqs Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 W sumie bez roznicy ktore mario, chcialem tylko wiedziec czy poziom trudnosci w DK:TC jest porownywalny do innych marianow, jesli jest to spoko Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Kupuj, kupuj, nie bój się, będziesz gryzł kanapę Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie no DK juz mam od dawna http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3609865 Po prostu ciekawy bylem poziomu trudnosci, ale giereczki jeszcze nie odpalam, nie lubie zaczynac kilku gier naraz, najpierw skoncze Xeno, potem dopiero nastepny szpil. Nigdzie mi sie nie spieszy Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Bardzo dobre podejście Zdrowe i sprawiające, że hobby cię nie znudzi. A Smash Brosa odpalałeś? Bo to jest dopiero specyficzna gra. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie, poki co tylko Xeno, gralem za w smasha z Wii i bylo supcio wiec troche godzin z tym tytulem na pewno spedze. Gra w to ktos na forum w ogole? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi