raven_raven 12 013 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) RDR, MGS PW, MGS V: TPP, RE4, To The Moon, Rogue Legacy po raz drugi. Nawet nieźle to idzie, mam nadzieję, że w 2016 dalej będę eliminować backlog w tym tempie. Pewnie coś jeszcze by było, ale nie pamiętam. Edytowane 3 stycznia 2016 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) Zaliczone w 2015: Demon's Souls, Diablo 3: RoS (PS3/PS4), CoD: Black Ops, Red Dead Redemption, Soul Calibur V, Street Fighter 3, Killzone oraz Disgaea 4 na Vitę i HuniePop Po latach powróciłem też do Chrono Crossa, Front Mission 3, Soul Reavera i pyknąłem w niecałe 2 godziny scenariusz A Leonem w RE2.Zacząłem w 2015 i nie wiem kiedy skończę: MGS V, Drive Club, Blazblue Chrono Phantasma Extend Edytowane 3 stycznia 2016 przez columbo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Przeszedłem 40 gier nie chce mi się wypisywać tego ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) 62 gry w 2015. W tym roku troszkę mniej bo jednak nadrobię trochę gier z Wii/WiiU. Pęknie 400 w tym roku coś czuje. Edytowane 3 stycznia 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) 3DS: Monster Hunter - "skończyłem" Zelda MM - skończyłem dodatek do Shovel Knight - rozgrzebałem OlliOlli - skończyłem Xenoblade 3DS - skończyłem DS: Pokemon White 2 - skończyłem GBC Wario Land 3 - gram, jestem przy końcówce PC Wiedźmin 3 - skończyłem MGS V - było blisko, ale odechciało mi się Falllout 4 - odinstalowałem po 4h Batman - odinstalowałem po 2h Pokemon TCG WiiU Splatoon - skończyłem kampanię, pograłem trochę przez neta, teraz znowu kupiłem Mario Maker - gram, skończyć się nie da Xenoblade X - gram Fast Racing Neo - gram (pipi) i znowu nie ograłem Pikmina 3, Bayonetki 2 i W101 xD. Po Xenoblade biorę się do roboty. Ogólnie dobry rok. Edytowane 3 stycznia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 ragus Mario Maker'a raczej da się skończyć jeżeli za punkt skończenia wyznaczymy sobie przejście plansz na easy, normal i hard co najmniej raz. Przynajmniej ja bym to tak policzył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 ku.r.v.a ale dołujecie ilością skończonych gier. Ja niestety na kilka gier (bloodborne, fm6, mh4u, gtaV online) poświęciłem po setkę+ godzin i przez to niezbyt wiele innych skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 ragus Mario Maker'a raczej da się skończyć jeżeli za punkt skończenia wyznaczymy sobie przejście plansz na easy, normal i hard co najmniej raz. Przynajmniej ja bym to tak policzył. No ale jak, przecież tam nowe planszę powstają w chwili gdy o tym piszę. To tak jakbym chciał obejrzeć wszystko na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Dobra, zrobiłem sobie listę gierek, w które chcę zagrać na Wii: Donkey Kong: Country Returns Super Mario Galaxy 1 Super Mario Galaxy 2 New Super Mario Bros. Wii Xenoblade Chronicles No More Heroes No More Heroes 2 MadWorld Red Steel Red Steel 2 Dead Space Extraction House of the Dead 2&3 House of the Dead Overkill Silent Hill: Shattered Memories Indiana Jones and the Staff of Kings (zawsze chciałem zagrać w któregoś Indianę, a tutaj jest jeszcze machanie willotem przy machaniu pejczem ) Resident Evil Resident Evil Zero Resident Evil: The Umbrella Chronicles Resident Evil: The Darkside Chronicles Deadly Creatures Czy jest coś jeszcze ciekawego co mogłem przeoczyć? Z racji, że Wii ma kompatybilność z GCN to jakie gry z GCN polecacie misie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Trylogia metroid prime (jest na Eshopie), Zack and Wiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Z racji, że Wii ma kompatybilność z GCN to jakie gry z GCN polecacie misie? Metroid Prime 1 i 2 StarFox Adventures Mario Kart Double Dash Eternal Darkness Zelda TP i WW Mario Sunshine Pikminy Luigi's Mansion F-Zero GX Paper Mario: 1000-year door Trylogia metroid prime (jest na Eshopie), Zack and Wiki. trylogia jest tylko na eshopie Wii U chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Pardon, w głowie siedziało mi że kupuje WiiU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Spokojnie, jak nie na Wii to ogram na WiiU, ale po gameplayu prezentuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 F-Zero GX Jezu chryste jakbym chciał w to zagrać. To zdaje się najlepszy racer w którego nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Ze tez gier z GC nie ma na eshopie WiiU, co za porażka Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) Z racji, że Wii ma kompatybilność z GCN to jakie gry z GCN polecacie misie? Viewtiful Joe Star Wars Rogue Squadron 2 F-Zero GX Luigi Mansion Super Mario Sunshine Metroid Prime 1, 2 Zelda Wind Waker Paper Mario Eternal Darkness Wario World Ze tez gier z GC nie ma na eshopie WiiU, co za porażka dokladnie mega dramat tak samo jak brak gierek z gba, snes na 3ds'a Edytowane 3 stycznia 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Transistor mega zawód. Miała być cud perełka indyczana. Dla mnie cała magia tej gry ulatnia się wraz z kolejną z kolei walką. Powinno być więcej eksploracji, npc. Zgodzę się co do małej ilości eksploracji (sam musiałem przez to rozdzielić sobie przejście na 3 posiedzenia), ale z małą ilością npc trochę pojechałeś. Polecam szczególnie fragment z porównaniem do wskakiwania offline w gry mmo na prywatnym serwerze; Sam system walki jest jednym z najlepszych w rpg (mnóstwo możliwości tworzenia własnego settingu, opcja taktycznego kombinowania, lub traktowanie go jak beat em up). Gdyby Square Enix zrobiło podobny w ostatnich Fajnalach ludzie skakali by z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 traktowanie go jak beat em up Cholera, w sumie chciałbym sobie spróbować przejść tę grę jako beat-em, próbując ani razu nie użyć aktywnej pauzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 chyba nie da rady na 100%, a jeśli już nie na ng+ gdzie przeciwnicy dostają boosta Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) W tamtym roku przeszedłem:PS3 Rayman CiT (to rozgrzebałem i jedyna gra której nie przeszedłem w zeszłym roku - gniot) Darksiders Dante's Inferno Diablo III God of War Ghost of Sparta God of War Chains of Olympus Yaiba Ninja Gaiden Z Batman AO Max Payne 3 Resident Evil Remake MGS4 MGS PW Na PC Volarr The Viking Axiom Verge Shovel Knight Oddalus The Dark Call Dungeon Keeper 2 Nosferatu The Wrath of Malachi PS2 Shadow of Rome Onimusha 1, 2, 3 Bezapelacyjnie najlepszą grą w jaką grałem w tamtym roku jest Volgarr, mistrzostwo. Przeszedłem blisko 30 razy i doje.bałem taki czas w speedrunie że porównując sobie z czasówkami z Xone byłbym na pierwszy miejscu o ponad minute Ogólnie bardzo dobry rok bo wreszcie sprawdziłem zaległe tytuły które mnie kiedyś grzały jak RE Remake, GOW collection 2, sprawdziłem świetnego slashera (Yaiba) któremu długo nie dawałem szans czy wchłonąłem na ponad dwa miechy w Diablo III, bardzo miło się zaskoczyłem tym tytułem i długo nie mogłem przestac grac. Do tego Oczywiście DMC,DMC3,DMC4,NGS i RE4, GOW 1 i 2, ale to taki zestaw że raz w roku musze przejśc (ale najwiecejw tamtym roku przeszedłem DMC3SE Vergilem bo widzę że 10 razy w ciągu miesiąca). W tym roku już raczej nie będę przechodził dawnych gierek bo na półce mam 16/18 gier których nawet nie zacząłem Ale będzie grubo bo czekają na mnie chociażby - SMG1/2, TW101. Bayo2. Xeno dokończyc, Castlevania LoS, Dark Souls 2, Zelda TP i wisienka w postaci Metroid Prime Trology i jeszcze trochę. Naprawdę sporo grania, a najgorsze że większośc tych gier które na mnie czekają są raczej na 20h... Edytowane 4 stycznia 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Co jest Rayman CiT? XM ależ masz ten backlog, same zaje.biste gierki. U mnie prezentuje się to tak -Anarchy Reigns dokończyć -Bayonette trzasnąc na hardzie -Bioshock 2 + dlc -Deus Ex Missing Link -oba dlc do Dishonored -Infinite Undiscovery -No More Heroes 2 -Rage -Persona 3 Portable -Silent Hill HD -State of Decay -Dark Souls 2 -XCOM Enemy Unknown Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) W tamtym roku przeszedłem: PS3 Rayman CiT (to rozgrzebałem i jedyna gra której nie przeszedłem w zeszłym roku - gniot) Darksiders Dante's Inferno Diablo III God of War Ghost of Sparta God of War Chains of Olympus Yaiba Ninja Gaiden Z Batman AO Max Payne 3 Resident Evil Remake MGS4 MGS PW Na PC Volarr The Viking Axiom Verge Shovel Knight Oddalus The Dark Call Dungeon Keeper 2 Nosferatu The Wrath of Malachi PS2 Shadow of Rome Onimusha 1, 2, 3 Bezapelacyjnie najlepszą grą w jaką grałem w tamtym roku jest Volgarr, mistrzostwo. Przeszedłem blisko 30 razy i doje.bałem taki czas w speedrunie że porównując sobie z czasówkami z Xone byłbym na pierwszy miejscu o ponad minute Ogólnie bardzo dobry rok bo wreszcie sprawdziłem zaległe tytuły które mnie kiedyś grzały jak RE Remake, GOW collection 2, sprawdziłem świetnego slashera (Yaiba) któremu długo nie dawałem szans czy wchłonąłem na ponad dwa miechy w Diablo III, bardzo miło się zaskoczyłem tym tytułem i długo nie mogłem przestac grac. Do tego Oczywiście DMC,DMC3,DMC4,NGS i RE4, GOW 1 i 2, ale to taki zestaw że raz w roku musze przejśc (ale najwiecejw tamtym roku przeszedłem DMC3SE Vergilem bo widzę że 10 razy w ciągu miesiąca). W tym roku już raczej nie będę przechodził dawnych gierek bo na półce mam 16/18 gier których nawet nie zacząłem Ale będzie grubo bo czekają na mnie chociażby - SMG1/2, TW101. Bayo2. Xeno dokończyc, Castlevania LoS, Dark Souls 2, Zelda TP i wisienka w postaci Metroid Prime Trology i jeszcze trochę. Naprawdę sporo grania, a najgorsze że większośc tych gier które na mnie czekają są raczej na 20h... Masz najlepszy gust na forum, XM, szanuję. No i gratuluję czasu w Volgarr, jaki masz czas? Z tego co widzę rekord jest 15 minut 28 sekund i 850ms. Tutaj link http://www.speedrun.com/Volgarr_The_Viking Edytowane 4 stycznia 2016 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 (edytowane) Miał byc Ratchet CIT kurde Patrzyłem na Raymana i pisałem to jednocześnie i zrobiłem crossovera. Ogólnie gry które mam/idą pocztą do mnie to mam do przejścia: Mario Kart Wii Zelda TP (ale tu poczekam chyba na wersje HD i tę przejdę) Super Mario Galaxy Super Mario Galaxy 2 Rayman Legends Bayo 1 na Wii Bayo 2 The WOnderful 101 Devil's Third Xenoblade Chronicles X Metroid Prime Trilogy Castlevania Lords Of Shadow Dark Souls 2 Darksiders 2 Anarchy Reigns ZombiU DLC do Dark Souls Masakra. A jeszcze w tym roku na pewno kupie MadWorld, House of the Dead na Wii, Wind Waker HD, nową Zeldę, pewnie Xeno z Wii, Castlevanie LOS 2.... dramat. Za dużo kupuje. Kiedys nie miałem kasy to grąłme w jedna pozycje po 3 miechy, a teraz kasa na gry jest to czasu nie ma w to grac. Mam koło 21 minut, Mate. Ale 15 minut to jakiś hardcore. Wychodzi na to że na Xone dosyc słabe czasówki były bo ponieżej 20 minut to już nie wiem jak trzeba zapierdzielac zeby zejsc. Chciałbym kontynuacje tej gry... Edytowane 4 stycznia 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Miał byc Ratchet CIT kurde Patrzyłem na Raymana i pisałem to jednocześnie i zrobiłem crossovera. Ogólnie gry które mam/idą pocztą do mnie to mam do przejścia: Mario Kart Wii Zelda TP (ale tu poczekam chyba na wersje HD i tę przejdę) Super Mario Galaxy Super Mario Galaxy 2 Rayman Legends Bayo 1 na Wii Bayo 2 The WOnderful 101 Devil's Third Xenoblade Chronicles X Metroid Prime Trilogy Castlevania Lords Of Shadow Dark Souls 2 Darksiders 2 Anarchy Reigns ZombiU DLC do Dark Souls Masakra. A jeszcze w tym roku na pewno kupie MadWorld, House of the Dead na Wii, Wind Waker HD, nową Zeldę, pewnie Xeno z Wii, Castlevanie LOS 2.... dramat. Za dużo kupuje. Kiedys nie miałem kasy to grąłme w jedna pozycje po 3 miechy, a teraz kasa na gry jest to czasu nie ma w to grac. Mam koło 21 minut, Mate. Ale 15 minut to jakiś hardcore. Tę zeldunię TP chętnie od Ciebie odkupię w razie czego A coś mało tych gier chcesz kupić jeszcze Ja już mam chyba ze 20 gier w tym roku do kupienia, w tym parę gierek na Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Crack in Time to gniot? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi