Opublikowano 12 stycznia 20169 l Skad u wszystkich przeswiadczenie, ze niby nowy efekt masy ma wyjsc w tym roku?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Na nic nie czekam, ale chcialbym zeby pojawilo sie nagle cos co zaskoczy graczy tak jak kiedys Demonsy.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l W dniu 12.01.2016 o 15:09, DonSterydo napisał(a): Skad u wszystkich przeswiadczenie, ze niby nowy efekt masy ma wyjsc w tym roku? Bo jest zapowiedziany na ten rok?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Ano, na e3 mają w końcu coś pokazać i premiera na holiday season jak w morde strzelił.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l W dniu 12.01.2016 o 15:52, SzczurekPB napisał(a): W dniu 12.01.2016 o 15:09, DonSterydo napisał(a): Skad u wszystkich przeswiadczenie, ze niby nowy efekt masy ma wyjsc w tym roku? Bo jest zapowiedziany na ten rok? To, że jest zapowiedziany nic nie znaczy. Zwłaszcza, że pokazali całe NIC. xd
Opublikowano 12 stycznia 20169 l A jakie to ma znaczenie? Taką obrali ścieżkę marketingu by tylko teasować a w odpowiednim momencie (E3) rozpocząć dużą kampanię promocyjną.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Jedna firma już to zrobiła w tamtym roku i wiemy jak się to skończyło. Say hi to Bethesda.
Opublikowano 14 stycznia 20169 l W sumie ja najbardziej czekam na Dragom Quest VII i VIII na 3DS, z mocnym naciskiem na odswiezona siódemke. Do tego Dark Souls III i Black Desert, a tak to ogrywam zaleglosci i prezenty od kolegow na Stemie.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Każdej tej małej rzeczy brakowało mi w 5 i nie mam pojęcia czemu tak to zyebali.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l http://www.mediaexpert.pl/zestaw/C1308P558315A597577/konsole-stacjonarne/konsola-microsoft-xboxone-500gb-gra-fifa-16-xbox-live-3-miesiace-ea-access-1-miesiac,id-558315Chłopaki, brać czy nie? Szybko! E: chodzi o to czy się opłaca, TR jest na pewno na płycie? Piszta! Edytowane 18 stycznia 20169 l przez WiekszyZiemniak
Opublikowano 18 stycznia 20169 l W dniu 18.01.2016 o 16:43, MaZZeo napisał(a): a nie poważnie zmanipulowany? jeśli idzie o tytuł - tak. to co świadczy za V to lepsze sterowanie, content i kampania ale Te 90% pozostałych ficzerów to niezły zonk.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l fizyka to jeden aspekt. po drugiej stronie masz: dużo agresywniejsze pościgi bardziej realistyczne reakcje przechodniów przy lekkim zderzeniu/ na celowanie w nich bronią na chodniku i za kółkiem AI policjantów poziom trudności pojedynków na pięści lepszy parkour lepsze wgniecenia aut możliwość przeżycia eksplozji stojąc ciut dalej, uszkodzenia smigłowca niekoniecznie równoważne z wasted i tutaj autor video już ora
Opublikowano 18 stycznia 20169 l W dniu 18.01.2016 o 17:06, WiekszyZiemniak napisał(a): http://www.mediaexpert.pl/zestaw/C1308P558315A597577/konsole-stacjonarne/konsola-microsoft-xboxone-500gb-gra-fifa-16-xbox-live-3-miesiace-ea-access-1-miesiac,id-558315 Chłopaki, brać czy nie? Szybko! E: chodzi o to czy się opłaca, TR jest na pewno na płycie? Piszta! Opyla się, a TR jest chyba na płycie bo wyglada jak zmontowany zestaw gdzie TR dorzucili do bundla z FIFĄ. Gdyby to było ps4 to nie polecałbym brać w media expercie bo nie jeden człowiek czekal po 2 miesiące na konsole jak trafiła do serwisu przez tych imbecyli. Aha co do waszego sporu to powiem tylko tyle, że GTA IV > GTA V Ja nie wiem jak oni mogli tak zje.bac jeden z najważniejszych elementów każdego GTA czyli modelu jazdy skoro w IV mieli coś tak wybornego
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Dla mnie klimat, humor, muza, NPC, model jazdy lepszy w czwórce. Wolè też NY od LA ale to już nie ma pływu strikte na grę. W piątce lepsza fabuła, strona techniczna, ciekawsze misje i tereny poza miejskie. Nie wiem którą część stawiam wyżej ale chyba na premierę bardziej mnie porobiła czwóreczka.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Też wolę czwóreczke ale klimatycznie wole LA no i lasy, pustynie itp. zawsze lepiej niż cały czas miasto, 4 na dłuższą metę męczyła tym klimatem.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l No i jedne z najlepszych dlc w historii a GTA V co? Gów,iane dodatki do multi
Opublikowano 18 stycznia 20169 l bluber ile misji pamietasz z gta4?ja szczerze to w sumie jedna, w gta5 takich misji jest co najmniej kilka do mnie gta4 to jedna z najslabszych odslon, co oczywiscie nie swiadczy ze w moich oczach gta5 to swiety grall, model jazdy jest slaby, mapka z wielkim potencjalem niewykorzystana, a humor ziomalowy przy dluzszy obcowaniu mnie lekko meczy
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Skoro model jazdy jest słaby to co powiedzieć o modelu jazdy w watch piesełów albo saints row? No i jakoś sobie nie wyobrażam modelu jazdy z GTA 4 na obrzeżach miasta czy w lesie w V. Edytowane 18 stycznia 20169 l przez suteq