Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Skad u wszystkich przeswiadczenie, ze niby nowy efekt masy ma wyjsc w tym roku?

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Na nic nie czekam, ale chcialbym zeby pojawilo sie nagle cos co zaskoczy graczy tak jak kiedys Demonsy.

Opublikowano
  W dniu 12.01.2016 o 15:09, DonSterydo napisał(a):

Bo jest zapowiedziany na ten rok?

Opublikowano

Ano, na e3 mają w końcu coś pokazać i premiera na holiday season jak w morde strzelił. 

Opublikowano
  W dniu 12.01.2016 o 15:52, SzczurekPB napisał(a):

W dniu 12.01.2016 o 15:09, DonSterydo napisał(a):

Bo jest zapowiedziany na ten rok?

To, że jest zapowiedziany nic nie znaczy. Zwłaszcza, że pokazali całe NIC. xd

Opublikowano

A jakie to ma znaczenie? Taką obrali ścieżkę marketingu by tylko teasować a w odpowiednim momencie (E3) rozpocząć dużą kampanię promocyjną.

Opublikowano

Jedna firma już to zrobiła w tamtym roku i wiemy jak się to skończyło.

Say hi to Bethesda. :cool: 

Opublikowano

Ale bym używał do farmy miranium i hajsu w Xeno xD

Opublikowano

W sumie ja najbardziej czekam na Dragom Quest VII i VIII na 3DS, z mocnym naciskiem na odswiezona siódemke. Do tego Dark Souls III i Black Desert, a tak to ogrywam zaleglosci i prezenty od kolegow na Stemie.

Opublikowano

czuję się poważnie SKONSTERNOWANY

Opublikowano

Każdej tej małej rzeczy  brakowało mi w 5 i nie mam pojęcia czemu tak to zyebali.

Opublikowano
  W dniu 18.01.2016 o 16:43, MaZZeo napisał(a):

a nie poważnie zmanipulowany?

jeśli idzie o tytuł - tak. to co świadczy za V to lepsze sterowanie, content i kampania ale Te 90% pozostałych ficzerów to niezły zonk.

Opublikowano

fizyka to jeden aspekt. po drugiej stronie masz:

dużo agresywniejsze pościgi

bardziej realistyczne reakcje przechodniów przy lekkim zderzeniu/ na celowanie w nich bronią na chodniku i za kółkiem

AI policjantów

poziom trudności pojedynków na pięści

lepszy parkour

lepsze wgniecenia aut

możliwość przeżycia eksplozji stojąc ciut dalej,

uszkodzenia smigłowca niekoniecznie równoważne z wasted

i tutaj autor video już ora

Opublikowano
  W dniu 18.01.2016 o 17:06, WiekszyZiemniak napisał(a):

http://www.mediaexpert.pl/zestaw/C1308P558315A597577/konsole-stacjonarne/konsola-microsoft-xboxone-500gb-gra-fifa-16-xbox-live-3-miesiace-ea-access-1-miesiac,id-558315

Chłopaki, brać czy nie? Szybko!

E: chodzi o to czy się opłaca, TR jest na pewno na płycie? Piszta!

Opyla się, a TR jest chyba na płycie bo wyglada jak zmontowany zestaw gdzie TR dorzucili do bundla z FIFĄ. Gdyby to było ps4 to nie polecałbym brać w media expercie bo nie jeden człowiek czekal po 2 miesiące na konsole jak trafiła do serwisu przez tych imbecyli. 

Aha co do waszego sporu to powiem tylko tyle, że GTA IV > GTA V

Ja nie wiem jak oni mogli tak zje.bac jeden z najważniejszych elementów każdego GTA czyli modelu jazdy skoro w IV mieli coś tak wybornego

Opublikowano

Dla mnie klimat, humor, muza, NPC, model jazdy lepszy w czwórce. Wolè też NY od LA ale to już nie ma pływu strikte na grę.

W piątce lepsza fabuła, strona techniczna, ciekawsze misje i tereny poza miejskie.

Nie wiem którą część stawiam wyżej ale chyba na premierę bardziej mnie porobiła czwóreczka.

Opublikowano

Też wolę czwóreczke ale klimatycznie wole LA no i lasy, pustynie itp. zawsze lepiej niż cały czas miasto, 4 na dłuższą metę  męczyła tym klimatem.

Opublikowano

No i jedne z najlepszych dlc w historii a GTA V co? Gów,iane dodatki do multi

Opublikowano

No może wydadzo dodatek singlowy. :frog: 

Opublikowano

bluber ile misji pamietasz z gta4?ja szczerze to w sumie jedna, w gta5 takich misji jest co najmniej kilka

do mnie gta4 to jedna z najslabszych odslon, co oczywiscie nie swiadczy ze w moich oczach gta5 to swiety grall, model jazdy jest slaby, mapka z wielkim potencjalem niewykorzystana, a humor ziomalowy przy dluzszy obcowaniu mnie lekko meczy

Opublikowano

Skoro model jazdy jest słaby to co powiedzieć o modelu jazdy w watch piesełów albo saints row? 

No i jakoś sobie nie wyobrażam modelu jazdy z GTA 4 na obrzeżach miasta czy w lesie w V.

Edytowane przez suteq