Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko żeby NPC w takim Wieśku też chodzili ubrani jak na zimę. Mnie zawsze irytuje jak w gierkach jest zima, a typy ubrani jak na lato. O R+ się nie martwiè bo oni są mistrzami smaczków i detali.

Opublikowano

Jak myślicie, będzie zbiorcze wydanie zremasterowanych Bioshocków? Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem wszystkich odsłon na ps3, ale coś mi mówi, że taka seria prędzej czy później trafi też na PS4.

Opublikowano

Byly ploty o tym, ale w sumie to raczej sie nie zanosi narazie.

Na PC masz remastery w sumie 

Opublikowano (edytowane)

Peceta mam do roboty, nie do grania;)
Przy okazji - jedynka i dwójka w wydaniu Ultimate Rapture Edition ma dlc na płycie czy w postaci vouchera?

Edytowane przez columbo
Opublikowano (edytowane)

Mate5 

nie powiem lekki bonerek jest

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Widzialem to jakis czas temu na giantbomb i za cholere nie moglem sobie przypomniec tytulu, dopisane do mojej prawilnej listy indorow obok takich pozycji jak death's gambit, eitr oraz mother russia bleeds :cool:

Opublikowano (edytowane)

Wygląda i brzmi fajnie, ale jakoś tak do końca nie czuję tego ducha indyków. Taki Volgar w sumie tylko na moment mnie przykuł do pada. Chyba za bardzo uległem wpływowi casualowych gier oraz za mało czasu spędziłem w erze np. amigowych tytułów.

Edytowane przez Hum
Gość DonSterydo
Opublikowano

Już mam po dziurki w nosie pixel art. Niech będzie oprawa 2D, ale odpuszczą sobie te pixele.

Opublikowano

Już mam po dziurki w nosie pixel art. Niech będzie oprawa 2D, ale odpuszczą sobie te pixele

a daj spokój ja gra ma wyglądać tak bezpłciowo jak dajmy na to nowy strider to srać na to, pixel art jest spoko

Dzięki Bluber, eksajt stwierdzony.

:hi: 

Opublikowano

sam dzwiek transformacji urywa dupe przy samej szyi. dodaj sobie do tego bardzo ok system walki + najlepsze transformersy (classics > bay) i masz recepte na super gierke, niekoniecznie tylko dla fana 

Opublikowano

Ja wam mówię, TMNT to może być najlepsza gra platinum. Szybki slasher, każdy stage zakończony walką z bossem, humor znany z serialu, każdy stage można przejść każdym żółwiem, rankingi dla każdego stage'u i każdego żółwia. Porządna muzyka. Ehh, pomażyć można.

Opublikowano

To raczej będzie coś w stylu Korra bądź Transformersów. Ot szybki projekt z ograniczonym budżetem mający wypluć na rynek dobrą gierkę na bazie znanej licencji. Jakiegoś growego masakratora raczem bym się nie spodziewał. Co nie znaczy,że tytuł będzie słaby.

Opublikowano

no je,bią po taniosci te gierki dla acti, ale skoro im się hajs zgadza, żeby potem je,bnąć taką bayonettą czy scaleboundem czy innym wonderfulem to mnie to kompletnie nie przeszkadza