XM. 10 856 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 Jeden chciałby Vanquisha 2, Drugi pewnie MGR2, a trzeci nowe IP od PG... a ja kurde chciałbym wreszcie następce God Hand albo druga częsc. Akurat u Platynowych pełno tęgich łbów co daliby radę z ta legendą, a budżet nie byłby większy niż za te gierki dla Acti. Ohhh dla mnie bez wątpienia najbardziej oczekiwany growy powrót... Polecam 7:15, idealnie podsumowuje grę. : D GH i RE4 dwie najlepsze pozycje Capcomu. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 a licencję trzyma kto? capcom aka "remastery re co generację"? no to szkoda Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 23 stycznia 2016 Opublikowano 23 stycznia 2016 Capcom. Nie chce mi się szukać wywiadu, ale Shinji Mikami z 4/5 lat temu mówił, że na 100% zrobi kiedyś kontynuacje tej gry - nie ważne czy dogada się z Capcomem co do licencji czy po prostu wyda pod inna nazwą. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Pany jakie exy na x1 ograc. Mam po taniosci do wyrwania wiec kupuje, chce przejsc ryse i tomb raidera i opchnąc. Smieszna forza odpada, w Halo nie zagram bo zatrzymałem sie fabularnie na H2 wiec co mi zostaje? exy na x360 wszystkie ograne ofkors. I ile wart jest x1 w idealnym stanie z codem AW i alienem? dysk 1 tb. Wezme za to z 900? Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) No to dodatkowo Forze Horizon 2 (chyba że to ta śmieszna? ale jest naprawdę nieziemski fun) Sunset Oberdrive, kolekcja Halo to nadrobisz (co by nie mówić ale fabuła, rozmach miejscówek czy si to absolutny top fps), Ori, Rare Replay. Dla mnie to absolutne must have jak ma się bonera (no i oczywiście Tomb <3, Ryse też całkiem OK i trzeba przejść) Edytowane 24 stycznia 2016 przez balon Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Jak bym miał kiedyś X1 to do Twojej listy dopisałbym jeszcze to całe Ori. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 900? lul, znacznie więcej. Ja mam w tyłku fabułę w halo. Grałem w to, żeby sobie postrzelać do krasnali. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Masz przecież zremasterowane wszytkie części Halo na X1. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Forza horizon odpada bo od pazdziernika naparzam w DC. Ryse ponoc słabe ale wkreciłem sie ostro w Spartacus Blood and Sand a nic w tych klimatach niestety nie ma na obecna generacje wiec ponaparzam Oki dzieki, to w takim razie popykam w Ryse , Tomba i Ori. No ja cen xone nie znam bo nie siedze w tym biznesie , tylko ps4. Czyli jak np wystawie xbona 1tb na gwarancji z dwoma grami za tysiaka nie wezma mnie za zdzierce. Oki panowie to chcialem uslyszec 900? lul, znacznie więcej. Ja mam w tyłku fabułę w halo. Grałem w to, żeby sobie postrzelać do krasnali. Po graniu w gearsy strzelanie do krasnali juz tak nie robi No nie wiem jaki poziomm trzyma fabuła bo np w halo 2 stała na wysokim poziomie i bardzo mi sie podobała. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 No, ale mieć Xbąka i nie zagrać w Forzę Horizon 2? Panie, toż to genialne arcedeowe wyścigi. Chociaż spróbuj. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Kabi ja też grałem trochę w DC (około 40h) i jak odpaliłem FH2 to zapomniałem o DC. Ryse spoko gierka. Dość schematyczna ale krótka to nie męczy buły. Do tego świetna grafa, kozacki główny bohater i fajna historia, aaaa i dozuje 1 rozdział na posiedzenie. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Pany jakie exy na x1 ograc. Mam po taniosci do wyrwania wiec kupuje, chce przejsc ryse i tomb raidera i opchnąc. Smieszna forza odpada, w Halo nie zagram bo zatrzymałem sie fabularnie na H2 wiec co mi zostaje? exy na x360 wszystkie ograne ofkors. I ile wart jest x1 w idealnym stanie z codem AW i alienem? dysk 1 tb. Wezme za to z 900? Wezmę od ciebie w tej cenie jak się znudzisz Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Kabi a nie masz ochoty na dobrą platformówkę ? Jak tak to koniecznie bierz Rare Replay. Do tego fajny platformówka to Max. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Stary 40h to ja w pierwszy tydzien grałem w DC. ja byłem mocno fanem PGR2 a DC troche mi go przypomina. No dobra zobacze, tyle ze ja chce sie tak w tydzien pobawic i popchnac dalej tego xbona Balon moze i bym mial ale ja nie mam tyle czasu a w tym rare replay kupa gier Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 W tydzień jak przejdziesz samego TR to będzie gi Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Mysle ze dam rade mam warunki No ale max 2 tyg chce go trzymac. To inwestycja nie zakup a ze ja prowadze sklepik z pasji gracza chce tez z tego skorzystac Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Sunset Overdrive, Ori no i Tomb Raider. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Chciałbym w tym miejscu mega pochwalić usera krupek. Wygrał konkurs na kod GeoW. Nie ma xone to chciałem odkupić, a on mi przesłał kod bo nie chce cebulić. Dozgonny eszacunek i plusiki. Polecam tego usera! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Kabanos ale chociaz ograj demko FH2, jak dla mnie najlepszy racer sposrod obu platform. Chociaz sprobuj no Ryse jest spoczko, szczegolnie jak zlapales bakcyla na starozytny rzym po spartacusie [mialem identycznie, po singlu nawet w multi sporo godzin przegralem bo w podobnych klimatach jest utrzymane, hurr durr jestes gladiatorem hurr durr zabijaj fale w coopie] Sunset Overdrive koniecznie do ogrania, chyba ze koncepcja ci nie pasi, gra nie traktuje sie powaznie i jest totalnie odjechana. Ori - genialny platformer Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Oki to jeszcze dorzuce tego sunseta do listy. Gad demet w takim razie nie moge sie doczekac tego Ryse oj oj oj Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 24 stycznia 2016 Opublikowano 24 stycznia 2016 Ogólnie jak by nie patrzeć to boner jest obecnie konsolą na długie h zabawy, nawet w samym singlu. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Dla mnie to to samo co ps4 z kilkoma exami i słabsza rozdzielczoscia. Ale wole ps4 bo czekam na untated, god of wara i tlou których na bonera nie zobacze. No i bloodborne przy ktorym zaden ex xboxowy sie nie umywa. Oczywiscie to moje zdanie subiektywne wiec bez spinek jak przyglupy z CW Oki na pierwszy ogien poszło wczoraj Ryse. Gad demet, takiej gry szukalem. Ideał po serialu o spartakusie Ta historia, ta grafika, ten klimat . I ten system i mechanika walki jak ze srednich gier ps2 ehhh Kurde gdyby PRZYNAJMNIEJ to był poziom Mordoru jesli chodzi o system walki. To byłby zabojca. A tak, no przeboleje ale mogli sie troche bardziej postarac bo swietny potencjał, i to gra z 2013r? No , grafika naprawde robi. Nastepny juz do mnie leci sunset, poczytałem i moze byc bardzo ciekawy. Potem ori, na deser TR i opycham xone. Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 (edytowane) Dobra, Panowie, bo nie wiem za co się teraz wziac tyle tego mi się nazbierało, a już powoli zblizam się do konca XCX (99% ). Przypominam swój backlog: Mario Kart Wii Zelda TP (ale tu poczekam chyba na wersje HD i tę przejdę) Super Mario Galaxy Super Mario Galaxy 2 Rayman Legends Bayo 1 na Wii Bayo 2 The Wonderful 101 Devil's Third Xenoblade Chronicles X Metroid Prime Metroid Prime 2 Metroid Prime 3 Castlevania Lords Of Shadow Dark Souls 2 Darksiders 2 Anarchy Reigns ZombiU DLC do Dark Souls Metroid Other M Super Smash Wii U Resident Evil 4 Wii Ratchet Crank in Time Co polecacie? Edytowane 28 stycznia 2016 przez XM. Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Super Mario Galaxy - świeże pomysły za (co u Nintendo brzmi jak frazes, ale to sama prawda!), fantastyczny gameplay i masa zbieractwa. Bayonetta 1 i 2 - najlepszy slasher poprzedniej generacji. Metroid Prime (seria) - przygodówka FPP, gdzie większy nacisk położono na eksplorację. Duch 2D przeniesiony w 3D. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Zależy co konketnie oczekujesz. Jeśli nie masz dość Wii U to zakupuj Mario Galaxy, Bajonetty albo Metroid Prime Trilogy w cyfrze. Ew ZombiU bo kosztuje grosze Jeśli wolisz inna konsolke, to weź Castlevanie albo Darksidersy 2 Chyba, że Soulsy Ci sięnie przejadły, to dodatek do DS tylko pamiętaj, że troche minie zanim siędo niego dostaniesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi