XM. 10 856 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Misie, ja te wszystkie gry mam na półce, nic nie muszę kupowac i wiem co to za tytuły. Pytam co teraz włozyc do paszczy konsoli, gatunek dowolny. Sam nie potrafie wybrac wiec musicie pomoc. jedyne co odpada z tych gier to chyba B1 i B2 bo nie mam jeszcze pro controllera. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 No to Mario Galaxy i w przerwach Castlevania/Darksiders 2 Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Dla mnie to to samo co ps4 z kilkoma exami i słabsza rozdzielczoscia. Ale wole ps4 bo czekam na untated, god of wara i tlou których na bonera nie zobacze. No i bloodborne przy ktorym zaden ex xboxowy sie nie umywa. Oczywiscie to moje zdanie subiektywne wiec bez spinek jak przyglupy z CW Oki na pierwszy ogien poszło wczoraj Ryse. Gad demet, takiej gry szukalem. Ideał po serialu o spartakusie Ta historia, ta grafika, ten klimat . I ten system i mechanika walki jak ze srednich gier ps2 ehhh Kurde gdyby PRZYNAJMNIEJ to był poziom Mordoru jesli chodzi o system walki. To byłby zabojca. A tak, no przeboleje ale mogli sie troche bardziej postarac bo swietny potencjał, i to gra z 2013r? No , grafika naprawde robi. Nastepny juz do mnie leci sunset, poczytałem i moze byc bardzo ciekawy. Potem ori, na deser TR i opycham xone. Poczekaj jeszcze do kwietnia na Quantun Break , akurat ograsz do Uncharted 4 i dopiero ewentualnie sprzedaj . QB zapowiada się zacnie . Kanabis grałeś może w Spartan Total Warrior na PS2 ? Chyba Ryse jest bardzo podobny . Za grosze można to wyrwać , chyba się skuszę , bo w Spartan grało mi się fajnie z tego co pamiętam . Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Spartan miało o wiele lepszy system walki i dezintegrowalo się tam dziesiątki wrogów na strzała. Ryse tylko dla grafiki i klimatu można ograć bo walka nudzi się po godzinie Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Spartan zaje.bisty. Ten opad szczeny bo na ekranie "tyyyle" luda no i wtedy mocny hajp na 300 byl wiec gra sie idealnie wpasowala. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Spartan fajny ale mi wlasnie bardziej odpowiada jeden superbohater Ostatnio mysalelem nawet o ps2 ale mam za słabą psychike na uzeranie sie na allegro ze stanem "dobry" Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Shadow of Rome nie do przebicia - systemowo i klimatycznie najwyższa półka. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 a gra na ile czasu ? Nie wiem bo nie skończyłem, ale z tego co się orientuje to mniej niż 10h na całość potrzeba Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 a kupiłem , za 55 zł , można przelecieć Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 W Ryse, po skończeniu gry, zostaje bardzo przyjemny multiplayer. Nawet dziś można bez problemu znaleźć kompana, a opanowanie systemu przekłada się na bardzo szybką i widowiskową rozgrywkę (ucięcie ramienia poprawione uderzeniem scutum ). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Dobra, Panowie, bo nie wiem za co się teraz wziac tyle tego mi się nazbierało, a już powoli zblizam się do konca XCX (99% ). Przypominam swój backlog: Mario Kart Wii Zelda TP (ale tu poczekam chyba na wersje HD i tę przejdę) Super Mario Galaxy Super Mario Galaxy 2 Rayman Legends Bayo 1 na Wii Bayo 2 The Wonderful 101 Devil's Third Xenoblade Chronicles X Metroid Prime Metroid Prime 2 Metroid Prime 3 Castlevania Lords Of Shadow Dark Souls 2 Darksiders 2 Anarchy Reigns ZombiU DLC do Dark Souls Metroid Other M Super Smash Wii U Resident Evil 4 Wii Ratchet Crank in Time Co polecacie? Za dużo dobroci, gurwa sam nie wiem mam mętlik zacznij od SMG i Anarchy Reigns bo po wielkim jrpg platformer i krótki beat'em up chyba najbardziej się nadaje. Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Tak tez zrobię bo sam miałem taki plan i czekałem aż ktoś też tak napisze. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Dobra, Panowie, bo nie wiem za co się teraz wziac tyle tego mi się nazbierało, a już powoli zblizam się do konca XCX (99% ). Przypominam swój backlog: Mario Kart Wii Zelda TP (ale tu poczekam chyba na wersje HD i tę przejdę) Super Mario Galaxy Super Mario Galaxy 2 Rayman Legends Bayo 1 na Wii Bayo 2 The Wonderful 101 Devil's Third Xenoblade Chronicles X Metroid Prime Metroid Prime 2 Metroid Prime 3 Castlevania Lords Of Shadow Dark Souls 2 Darksiders 2 Anarchy Reigns ZombiU DLC do Dark Souls Metroid Other M Super Smash Wii U Resident Evil 4 Wii Ratchet Crank in Time Co polecacie? Załóż sobie konto na backloggery.com Ustawisz sobie cały backlog, gierki dodasz jako 'unbeaten' i masz tam taką funkcję jak losuj ciasteczko szczęścia czy coś w tym stylu i ci z tego zbioru wylosuje jeden szpil w który masz zagrać Najlepsza opcja jak masz całą półkę tytułów do przejścia, a sam nie wiesz na co teraz masz ochotę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Wii to Mario Galaxy 1/2. I tyle. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Super Mario Galaxy. Nawet się nie zastanawiaj i od razu włącz grę jak tylko będziesz miał dostęp do gry i Wii. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 XM kolezko ja bym polecal Bayonetke 1, Anarchy Reigns no i dzisiaj smashyk szampanski 2 vs 2 i tona beki jak ostatnio #pinkpowerforever Z kolei po takich intensywnych action flickach cos bardziej do skakania, np Mario Galaxy lub Rayman, a potem koniecznie Zombi U dla swietnego survivalu i zaszczucia. Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 No bayonettka chyba odpada bo nie wytrzymie grania w slasherka na padlecie. Biore się za SMG i AR, do tego smasha z Wami Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 a kupiłem , za 55 zł , można przelecieć Ja kupilem nowke w folii za 40 wiec tym bardziej ;-) Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 jak to w koncu jest z batmanem arkham origins - faktycznie bugi srednio pozwalaja na granie, czy zostalo to juz naprawione i mozna bez obaw ogrywac? jak stoi fabularnie ta czesc na tle AA i AC? Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Gra jest zaje.bista i bez żadnych bugów na konsole. Chyba ze o pc mowisz. Dla mnie po wiesku i bloodborne nafajniejsza gra 2015 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Na pewno ma najlepsze walki z bossami, fabularnie standard, w sumie zaden batman zadka nie urywal pod tym wzgledem, ogolnie gra byla calkiem spoko jedynie te bugi... niestety nie wiem czy zostaly naprawione. Gra jest zaje.bista i bez żadnych bugów na konsole. Chyba ze o pc mowisz. Dla mnie po wiesku i bloodborne nafajniejsza gra 2015 Jemu o origins chodzi Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 Jesli sa jakies bugi to chodzilo info, ze WB ich nie poprawi bo nie ma czasu i pacza nie bedzie xD Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 28 stycznia 2016 Opublikowano 28 stycznia 2016 A no faktycznie sorka. No Arkham Origins jest bardzo dobry. Ten sam poziom co reszta batmanow, ale juz zaczynałem czuć zapach kotletowania troche. Ale arkham origins to naprawde smaczny kotleciak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi