Opublikowano 1 lutego 20169 l O czym w ogóle jest ten temat? Pierwszy raz tu zaglądam, co z CW będzie nowe czy stare otwarte? Zajrzyj do pierwszego postu w temacie. Generalnie - dyskusja bez trollingu i cw.
Opublikowano 1 lutego 20169 l O czym w ogóle jest ten temat? Pierwszy raz tu zaglądam, co z CW będzie nowe czy stare otwarte? nie jest dla ciebie
Opublikowano 1 lutego 20169 l O czym w ogóle jest ten temat? Pierwszy raz tu zaglądam, co z CW będzie nowe czy stare otwarte? Fanek mam nadzieje, ze bedziesz tu pisal duzo, czesto i w swoim stylu. Bardzo lubilem twoje merytoryczne posty z CW
Opublikowano 1 lutego 20169 l O czym w ogóle jest ten temat? Pierwszy raz tu zaglądam, co z CW będzie nowe czy stare otwarte? jak sama nazwa wskazuje jest to CW dla osob homoseksualnych
Opublikowano 1 lutego 20169 l O czym w ogóle jest ten temat? Pierwszy raz tu zaglądam, co z CW będzie nowe czy stare otwarte? Fanek mam nadzieje, ze bedziesz tu pisal duzo, czesto i w swoim stylu. Bardzo lubilem twoje merytoryczne posty z CW Merytoryczne? Ten temat miał być bez trollingu xD Ficuś tego sie obawiałem... Chciałem opisać swoją przygode w CW jak prawie kupiłem Xboxa, ale mi temat zamkneli
Opublikowano 1 lutego 20169 l Fanek to tam trolowales? No troche sie zawiodlem ;/ Bo bralem sobie twoje posty do serca i gardzilem xboxem mocno, w marketach rozmawialem z januszami i zniechecalem do xa, dobrowolnie jako wolontariat. Czasem mnie ochrona musiala przeganiac.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Wypad z tym cw, to nie od tego temat. Zaraz poleca prawilne raporty. Edytowane 1 lutego 20169 l przez _Be_
Opublikowano 1 lutego 20169 l Jestem juz na końcu SMG1 i mogę lecieć do piczki na ratunek i tu pytanie - muszę teraz dozbierać brakujące gwiazdy czy mogę nawet po przejściu gry?
Opublikowano 1 lutego 20169 l Nahajpowaliście mnie tą dyskusją o Beat-em upach, spróbowałem Streets of Rage i O KUR.WA. Jakie to jest cudowne. Taki się tam rozdaje wpie.rdol, takie sprite'y są i muzyka, że nawet wolne poruszanie się mi nie przeszkadza. Ile jeszcze takich kos jest, w które nie spróbowałem nawet zagrać. Edytowane 1 lutego 20169 l przez mate5
Opublikowano 1 lutego 20169 l @mate just gonna leave it here: Mega Drive jest pełen takich perełek. Edytowane 1 lutego 20169 l przez Figaro
Opublikowano 1 lutego 20169 l W ogóle wydaje mi się, że zamiast ''zmuszać się'' do próbowania gier na SNESa, dawno powinienem zabrać się za bibliotekę Mega Drive / Genesis. Ta konsola ma zdaje się takie bardziej ostre i mocne gry niż SNES, możne mniej wyrafinowane, ale bardziej, powiedzmy, stymulujące. Super Metroid jest fantastyczny, ale tak to próbowałem wiele gier ze SNESa i żaden inny mi naprawdę nie podszedł. Edytowane 1 lutego 20169 l przez mate5
Opublikowano 1 lutego 20169 l sprawdz sobie koniecznie emulator mame32 tam masz zbior najlepszych imo beatem upow, te gierki do tej pory imo robia i raz na jakis czas je odpalam, ale to juz nie jest to co te hmm 18 lat temu jak w koncu mialem w domu internet, sciaglem chyba wszystkie mozliwe beat em upy i nakur,wialem doslownie dzien i noc + granie z kumplami kto dalej dojdzie na jednym wirtualnym zetonie, miazga szkoda ze ten gatunek padl, z nowszych gier tego typu strasznie polecam Viewtiful Joe, wszystko dalbym za remake albo zeby pojawil sie w virtual console na Wii U lub NX o kurde wlasnie wyczytalem ze wychodzi River City Ransom Sp na 3ds 26 kwietnia szkoda ze tylko japonia ;/ fajnie jakby sie pokusili o wypuszczenie tego w eu Edytowane 1 lutego 20169 l przez kubson
Opublikowano 1 lutego 20169 l Mame używam, Streets of Rage odpaliłem na emulatorze genesis, bo na mame ten rom coś się wykrzaczał. A polecałbyś jakieś beat-em upy gdzie się szybko porusza?
Opublikowano 1 lutego 20169 l Cadillacs & Dinosaurs byly dosc szybkie ale na bank nie o taka szybkosc ci chodzi, niestety w tamtym okresie wiekszosc beatem upow miala bardzo podobne tempo rozgrywki aa Viewtiful Joe i jego mach speed
Opublikowano 1 lutego 20169 l W ogóle wydaje mi się, że zamiast ''zmuszać się'' do próbowania gier na SNESa, dawno powinienem zabrać się za bibliotekę Mega Drive / Genesis. Ta konsola ma zdaje się takie bardziej ostre i mocne gry niż SNES, możne mniej wyrafinowane, ale bardziej, powiedzmy, stymulujące. Super Metroid jest fantastyczny, ale tak to próbowałem wiele gier ze SNESa i żaden inny mi naprawdę nie podszedł. Znajac Twój gust uważam, że biblioteka MD przypasi Ci o wiele bardziej. Jak będę miał więcej czasu, spróbuję wymienić kilka tytułów, które myślę, że przypadną Ci do gustu.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Skonczyłem Ryse. Ale sie zaje.biscie bawiłem. Gra posiadała mega potencjał niestety dużo tez wad. Ale dla fana spartacusa to był MIÓD. Szkdoa ze nie ma offline walk na arenie. No i tak troche zabawnie ze jadą po xone za rozdzielczosc a ja na ps4 nie widziałem ładniejszej gry od starego ryse. Tera Lara
Opublikowano 2 lutego 20169 l W ogóle wydaje mi się, że zamiast ''zmuszać się'' do próbowania gier na SNESa, dawno powinienem zabrać się za bibliotekę Mega Drive / Genesis. Ta konsola ma zdaje się takie bardziej ostre i mocne gry niż SNES, możne mniej wyrafinowane, ale bardziej, powiedzmy, stymulujące. Super Metroid jest fantastyczny, ale tak to próbowałem wiele gier ze SNESa i żaden inny mi naprawdę nie podszedł. No to jest związane z polityką nintendo, w tamtych czasach dużo prężniej działała cenzura nintendo i takich brutalnych gier to oni nie chcieli chociażby dlatego GTA nie ukazalo się na konsole chociaż przy okazji GC była taka możliwość jesli chodzi o sprzęt. Dopiero przy okazji Wii skusili się na wydanie Manhunta 2 i MadWorlda, co te chinczyki mają w głowach to ja czasem nawet nie.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Nie kojarzy ktoś czy Outrun 2006 Coast to Coast na PC miał aktywację na Steamie czy można spokojnie kupować używkę i mamy tam zwykłą instalkę?