XM. 10 888 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) Oczywiście. Mówię, bardzo łatwa gra, a specem od platformowek nie jestem. No ja czytalem ze Donkey Kong to mega trudna giereczka, Soulsy Platformowek, potem jeszcze googlowalem i trafialem na tone takich tematow: http://www.gamefaqs.com/boards/718938-donkey-kong-country-tropical-freeze/68631373 Mowie sobie challenge accepted ... 12 godzin pozniej gra skonczona, bez zadnych problemow No gracze w dzisiejszych czasach są na maxa chu.jowi - przejdą Dark Soulsa i myślą, że sa bogami bo przeszli gierkę która wymaga od nich tylko trochę więcej niz lecenie na pałę bez pomysłu. Edytowane 5 lutego 2016 przez XM. Cytuj
Mace 170 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 na gamefaqs to ogolnie czasem są niezłe orły. szukałem coś tam kiedyś w związku z jakimś RPGiem(nie pamiętam dokładnie co to było bo dawno) to ludzie nie ogarniali jak zmieniać ekwipunek itp. XD Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) Tu jest taki przypadek co nie umiał wyekwipować gnata w Bloodobrnie to wiesz. Edytowane 5 lutego 2016 przez XM. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) Oficjalny Twitter Sonica najlepsza rzecz obok Hideki z PG. Edytowane 6 lutego 2016 przez Figaro Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Kurde, to Anarchy Reigns nie jest takie złe. co te Platinum - niby gra wygląda jakby była robiona ze 3 miechy z masą wkur.wiajacych bzdetow ale gameplayowo znowu daje mocno rade. Jutro przejdę to napisze więcej, ale najmocniejsze 6 w historii wyczuwam. :yoda: Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 AR swietna giereczka, mowilem. btw. czy tylko ja mam odruch wymiotny jak widze cos takiego: https://youtu.be/3O1DnIyhA3I?t=1s BETA LAUNCH TRAILER - to juz jest norma kurcze? Quo vadis branzo? Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Trailer bety,matko już chyba bardziej nie da się upaść. Jeszcze pewnie podjarka będzie u ludzi,że devi i wydawca tacy hojni,że gracze mogą popykać w betę XD Takie rzeczy to powinny być normalnie do sieci by jak najwięcej ludzi sprawdziło grę i wyłapało jak najwięcej niedoróbek. No ale ostatnimi czasy zrobiła się z tego sztuczna forma podbijania pre-orderów. Jeszcze pół biedy,gdy da się anulować zamówienie i zdobyć jednocześnie kodzik ale pewnie i ta metoda zostanie ukrócona. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 (edytowane) XM jak chcesz trudnego Mario to polecam 3DWorld. Wymaksowanie w przeciwieństwie do Galaxy nie sprowadza się do grindu gwiazdek. Tutaj każdy poziom ma po 3 znajdźki i trzeba się nieźle momentami napocić, żeby wszystkie zdobyć. Od połowy robi się ciężko. No i za maxa masz dodatkową planszę. której nie przeszedłem xddddddddddddddd Edytowane 8 lutego 2016 przez ragus Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Co do Anarchy Reigns, XM, przyznasz, że gra ma PRZEZAYEBIASZCZY soundtrack Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 To już oficjalne - Gametrailers zostaje zamknięte. Sami pracownicy dowiedzieli się kilka godzin temu. I tym sposobem pokój gamingowego dziennikarstwa zrobił się jeszcze ciaśniejszy. No i co z Bosmanem? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Czemu zamykają? Myślałem, że taki moloch to generuje konkret kasiorke. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 A może po prostu przeniosą się na Youtube? Zostanie sam kanał "Gametrailers" i wsio. Jak tak na to spojrzeć to w dzisiejszych czasach utrzymywanie stronki, która ma tylko filmiki jest trochę bez sensu, skoro można to samo robić na Youtube. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Czemu zamykają? Myślałem, że taki moloch to generuje konkret kasiorke. YT ich zabił. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 To już oficjalne - Gametrailers zostaje zamknięte. Sami pracownicy dowiedzieli się kilka godzin temu. I tym sposobem pokój gamingowego dziennikarstwa zrobił się jeszcze ciaśniejszy. No i co z Bosmanem? Noooooooooooooooooo. Mają najlepszego angielskiego narratora ever. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Czemu zamykają? Myślałem, że taki moloch to generuje konkret kasiorke. YT ich zabił. No to zostawią kanał na YT i dalej będą cisnąć filmiki, co za problem Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Bardzo dobrze. GT to cien tego co bylo kiedys. Invisible Walls z Shanem to byl kozak. Najlepszy podcast w sieci ever, siadaja typy i gadaja o gierkach, doskonale sie tego sluchalo i fajnie ze host mial czasem zupelnie inne zdanie niz reszta gosci. Potem nowy wydawca i wyje.banie 90% starej ekipy i zostawienie... starzystow xD Jeszcze Bossmana szlo ogladac, ale tez od roku dalem sobie spokoj bo to takie slodkie pierdzenie bylo (nawet dalo sie zdzierzyc te jego teatralne wstawki ale ilez mozna). O jakis huberhypach nawet nie wspomne... Ostatnio w ogole juz ich nie sledzilem bo tylko jakies letsplaye. I pomyslec, ze to dzieki nim zakochalem sie w Castlevanii bo zrobili wyje.bany w kosmos Retrospective (inne tez kozak). No ale ostatnio to jakies gimboshowy robione pod publike z yt. Dobrze ze ktos odlaczyl respirator. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Czemu zamykają? Myślałem, że taki moloch to generuje konkret kasiorke. YT ich zabił. No to zostawią kanał na YT i dalej będą cisnąć filmiki, co za problem Jak zamkną GameTrailers to zamkną całą redakcję. Będą musieli się osobno skrzyknąć, żeby prowadzić YT. Nigdy nie jest tak, że skrzykną się wszyscy i z dużym prawdopodobieństwem może to po prostu nie wyjść. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Ten gruby Irlandczyk(!!!) z GT też był spoko. Ale nie oglądałem ich materiałów od 3 lat, więc o ostatnich wybrykach i tematyce kanału się nie wypowiem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Osobiscie uwielbialem ich recenzje, bardzo rzeczowe i z reguly z adekwatna ocena. Szkoda ze zamykaja, choc przyznam ze troche w szoku jestem, kompletnie nic nie wskazywalo na to. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 kompletnie nic nie wskazywalo na to. Kiedy tam ostatnio byłeś z wyłączonym adblockiem? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 2 dni temu siedzac na klopie, uzywalem tableta Tak czy siak, myslalem ze z wiekszych stron upadnie predzej kotaku... IGN, Gamespot i GT bym wcisnal na szary koniec takiej listy. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Nom, zamknęli za drogie życie w mieście, niską ilość wizyt i mały zysk z reklam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) lepiej ograć Bayo 1 na Wii U czy X360? nadal mi lezy w folii na Wii U, a nie wiem czy nie lepiej ograć na 360 dla aczków.... a potem na Wii U dla lepszej grafiki i wydajności.(chyba) Edytowane 9 lutego 2016 przez Lord Astmer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi