Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem czy nie lepiej ograć na 360 dla aczków....

:niedobrze:

Jesli od troche lepszej wersji wolisz acziki no to graj na 360tce.

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Dobra, przemęczyłem się z wersją PS3, to teraz przejdę na Wii U a kiedyś kupię na X360 i ogram jeszcze raz :cool: dzięki :lapka:

Opublikowano

Reakcje ekipy z GT na konfe marzeń :banderas: Jak oglądałem to podobnie skakałem po pokoju.

a tak się okaże, że wszystkie trzy megatony będą zawodem :reggie:

Opublikowano

lepiej ograć Bayo 1 na Wii U czy X360? nadal mi lezy w folii na Wii U, a nie wiem czy nie lepiej ograć na 360 dla aczków.... a potem na Wii U dla lepszej grafiki i wydajności.(chyba) :cool:

te achievementy są do zrobienia też na wiiu i trzeba je zrobić, żeby dostać jedno z akcesoriów

Opublikowano

Spróbowałem Blood Dragon z plusa i jednak dam rady w to grać. Chciałem zagrać dla neo-retro, dla muzyki od Power Glove, dla cutscenek - i to wszystko jest fajne, ale ten gameplay jednak jest zbyt nędzny. Nie wiem jak przez to przebrnąłeś Figaro.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Spróbowałem Blood Dragon z plusa i jednak dam rady w to grać. Chciałem zagrać dla neo-retro, dla muzyki od Power Glove, dla cutscenek - i to wszystko jest fajne, ale ten gameplay jednak jest zbyt nędzny. Nie wiem jak przez to przebrnąłeś Figaro.

No normalna strzelanka z elementami eksploracji, kur.wa nie da się w to grać. Ty to chyba powinieneś wejść na wyższy poziom świadomości, bo poziom ziemski to nędza.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Będę, bo mnie takie coś wkur.wia niesamowicie!

Opublikowano

Ogarnij bajere synek i wracaj do Betoniarni jak nie potrafisz normalnie rozmawiać.

Opublikowano

Trochę racji jednak ma. Też mam beczułkę z tych gamingowych szopenhauerów dla których każda nowa produkcja AAA to przedłużanie udręki doczesnego świata. Nie lubicie wysokobudżetowych gier AAA ok, już to do nas dotarło i nikogo to nie obchodzi, nie musicie tego podkreślać na każdym kroku.

Anyhooo, pograłem ostatnio w Volgara i gierka uświadomiła mi jakim każulem się stałem. Człowiek przechodzi takie soulsy i się jara jaki jest dobry a tu go zwykły pixelart platformer potrafi sprowadzić na ziemię. Polecam każdemu kto ma ochotę na coś wymagającego, obecnie na stemie kosztuje mniej niż 2euro.

Opublikowano

gamingowe szopenhauery XDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

W przypadku mate to wszystko już jest fhuj irytujące. Wiedźmin 3 chuy, far cry chuy, mowy Doom tez chuy. Też nie przepadam ostatnio za gamingiem AAA ale podkreślanie tego przy każdej możliwe okazji to nie najlepszy sposób na dyskusje na forum o grach. Opinie na necie są, gameplaye są, to po chuy kupować i grać w grę, które ewidentnie nam nie odpowiada?

Opublikowano

Oh yesss.

Jak pamiętacie, SNK ogłosiło, że wraca na konsolowy rynek. Teraz są mocne plotki, że tworzą nową część Samurai Showdown!!! 

Opublikowano

Czekam na Capcom vs SNK

Opublikowano

Oczywiście, ze gierki.

Opublikowano

Gierki, gierki (po tym jak Japonia wprowadziła nowe ustawy, ich biznes pachinko nie daje im już zysków).

I podobno to tylko początek :dance:

Opublikowano

Szkoda tylko, że Samurai ma:

using 2D gameplay but with 3D models. An approach similar to what the Japanese company is currently doing with the upcoming The King Of Fighters XIV.

:/

Edytowane przez XM.

Opublikowano

oki, dzięki :) Liczę na to, że sega jednak wyda tego DreamCasta 2 :obama: 

Opublikowano

Ludzka kreatywność nigdy nie przestanie mnie zadziwiać:

:banderas:

:obama:

Opublikowano

dopiero teraz odkryłeś Smootha? ;) polecam w jego wykonaniu .... w zasadzie wszystko :P zwłaszcza one winged angel :banderas: 

Opublikowano

Szkoda tylko, że Samurai ma:

using 2D gameplay but with 3D models. An approach similar to what the Japanese company is currently doing with the upcoming The King Of Fighters XIV.

:/

Ale co tu nie gra? Ze wolalbys aby bylo pelne 2D jak pierwsze odslony SS?

Opublikowano

Nom. Kof XIII > KoF XIV