Bansai 11 198 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Black Flag byl za(pipi)isty glownie dlatego ze mial bardzo malo wspolnego z asasynem, glowny nacisk polozono tam na eksploracje i walke na morzu co wyszlo im moim zdaniem fenomenalnie. Wspiac sie na maszt statku, po czym na linie sie przebujac na wrogi statek przy okazji spadajac z kordelasem na wrogiego typa bylo i wciaz jest bardzo, ale to bardzo satysfakcjonujace. Przynajmniej dla mnie. A szczegolnie przy tej muzyce: https://youtu.be/0xRXhistNPU Zreszta caly ost byl fenomenalny w tej czesci, lacznie z shantami. Dodaj do tego fajne postacie [Czarnobrody ] i masz przepis na sukces. Chyba jedyny asasyn ktorego przeszedlem wiecej niz raz. Jak dla mnie powinni pojsc o krok dalej i zrobic serie o piratach na tym schemacie, doszlifowac kilka rzeczy i byloby cudownie. 2 Cytuj
xtik 261 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Śledzcie te stronke http://www.makewarnotlove.com/results.php streets of rage II i jet set radio za free Genialna inicjatywa ze strony Segi. Same świetne tytuły,w które zagrać będzie mogło jeszcze więcej ludzi. Odkryją dzięki temu geniusz Streets of Rage czy choćby świetne mielenie robotów w cyberpunkowym Binary Domain Boże Streets of Rage, Golden Axe. Dzieciństwo <3 Są jeszcze dostępne te klasyki do pobrania za free? JSR ściągnął się bez problemu. Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 (edytowane) Właśnie wyszła bardzo ciekawa gra - Devil Daggers. Ten opis mówi chyba wszystko: Inspired by 1990s FPS and arcade games, Devil Daggers is a fast-paced shooter that places you in an abyssal arena to face endless legions of demons. Armed with versatile magic daggers and a fluid movement system, fight to survive as long as you can. Compete for precious seconds with Steam Friends or on global leaderboards.Your spirit and skill will be tested. 5 dolarów. Jeszcze filmik: Edytowane 19 lutego 2016 przez Figaro 2 Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Powiem Wam - nigdy wielkim fanem beat em upów nie byłem, ot co, przeszedłem kiedyś battletoads vs dd, sof1, dd czy jakies inne gierki na pc których nie pamietam, ale ogólnie mam dosyc duże braki w gatunku i teraz nadrabiając to ja pier.dole ten gatunek jest tak genialny że ja nie wiem, nie mam najmniejszego pojecia czemu jest w tak tragicznej kondycji i gier nawet indie nie wychodzi prawie wcale - teoretycznie załozenia sa proste jak cep i krótki czas developingu by zabrało, do tego coop i ludzie by sie rzucali, a tu taka sahara. Myślałem, że slashery to wymierający gatunek, ale w porównaniu do brawlerów to jest rewelacja.No, ale nie płaczę nad aktualną sytuacja bo od mam jeszcze 30+ gierek na mame ogarnietych i będe sobie do premiery TP HD przechodził i walił konia do tych rewelacji. Dziś np. ogarnąłem sobie armored warriors - brawler mechem i ojaciepanie. Szkoda, że mam tak mało czasu teraz, ale w weekend nadrobię i przejde z 10. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 Powiem Wam - nigdy wielkim fanem beat em upów nie byłem, ot co, przeszedłem kiedyś battletoads vs dd, sof1, dd czy jakies inne gierki na pc których nie pamietam, ale ogólnie mam dosyc duże braki w gatunku i teraz nadrabiając to ja pier.dole ten gatunek jest tak genialny że ja nie wiem, nie mam najmniejszego pojecia czemu jest w tak tragicznej kondycji i gier nawet indie nie wychodzi prawie wcale - teoretycznie załozenia sa proste jak cep i krótki czas developingu by zabrało, do tego coop i ludzie by sie rzucali, a tu taka sahara. Myślałem, że slashery to wymierający gatunek, ale w porównaniu do brawlerów to jest rewelacja. No, ale nie płaczę nad aktualną sytuacja bo od mam jeszcze 30+ gierek na mame ogarnietych i będe sobie do premiery TP HD przechodził i walił konia do tych rewelacji. Dziś np. ogarnąłem sobie armored warriors - brawler mechem i ojaciepanie. Szkoda, że mam tak mało czasu teraz, ale w weekend nadrobię i przejde z 10. Te siostry ninja (jeden z bossów) w Streets of Rage 1 Ci sprawiały problemy? Ja się nieźle namęczyłem. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 A Cadilaci i dinozaury tez juz poszly w ruch? Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 22 lutego 2016 Opublikowano 22 lutego 2016 C&D wleca później, lecę według jednej z list i przechodzę wszystkie tytuły jeden za drugim. Mate, miałem problem tylko z tym grubasem co walił ogniem bo nie ogarnąłem sposobu na niego i mi kosil po 3 życia. Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 (edytowane) http://www.themarysue.com/8-bit-game-demakes/Zajefajne zrobione 8-bitowe/16-bitowe wersje znanych współczesnych tytułów, np.Bayonetta jako shmup Edytowane 23 lutego 2016 przez columbo Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 (edytowane) Mi najbardziej brakuje nowego Ridge Racer'a. Od jedynki z PSX'a z przyjemnoscia kosilem a tu takie zerwanie tradycji na PS4 Edytowane 24 lutego 2016 przez Zetta Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 Znalazłem w sieci 5-godzinne video opisujące co wchodzi w skład szybkiego przejścia Hotline Miami 1 w najciekawszej kategorii. Jest zrobione przez kolesia, który ma rekord. Od prawie tygodnia się zastanawiam, czy zachować godność i nie oglądać, ale cały czas mieć ochotę, czy jednak poświęcić na coś takiego 5 godzin i potem skoczyć z mostu ze wstydu. Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Ciekawostka - to nie Itsuno doprowadził DMC 2 do takiej ruiny. Kamyia via Twitter: Itsuno joined DMC2 team to rescue it from the crisis, but it was too late. Even if I were him, I couldn't have done better than he did. Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 (edytowane) Przecież to wiadomo od wielu lat. Edytowane 24 lutego 2016 przez XM. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Az mnie ciekawi w jakiej ruinie byl dmc2 zanim Itsuno dolaczyl do teamu Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Aż mam ochotę znowu pograc. Dobrze, że kopia NTSC do mnie juz leci, zrobię znowu 100% wraz z dlc Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Ku,rwa dwójka jakby wyszła to taka martwica muzgowa, że aż sam się boje. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Narazie platynowcy maja za duzo roboty aby dzwignac jeszcze mgr2 Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Ja bym się bardziej martwił o Konami. Ale bez tego samego kompozytora nawet nie mają co wracać do dwójki. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Tak, bo w MGR to muzyka była najważniejsza Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Dla mnie integralna część MGR. Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 (edytowane) Dokładnie - bez tego wyje.bistego ost to nie byłby MGR. Niestety, ale podejrzewam też, że ciezko będzie o kontynuacje przez Konami. Pewnie będa chcieli sami zrobic i może wyjsc DMC2. Ale jakby tak dostac prawowitego sequelka od PG to coś pięknego. Wreszcie przy pełnym czasie developingu daliby dłuższa rozgrywkę, zmianę broni w locie, jeszcze bardziej podatne na znieszczenia srodowisko i może poprawiliby tą tragiczną kamere. Widzieliscie w ogóle megaman style MGR? Hehe Edytowane 24 lutego 2016 przez XM. Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 (edytowane) The only thing I know for real There will be blood-shed Mam jeszcze lepszy pomysł. Do dwójki niech zatrudnią Jamie Christopherson ORAZ Mick Gordona. Edytowane 24 lutego 2016 przez Figaro Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 (edytowane) NAJLEPRZY kawałek z Metal Gear Rising https://www.youtube.com/watch?v=GMnbipHn9ZE i walka z Metal Gear Rayem też najleprzy @XM ile wyniosła cię wersja ntsc? Edytowane 24 lutego 2016 przez nobody Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 10 ojro. Ogólnie z przesyłka 60 zł. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 NAJLEPRZY kawałek z Metal Gear Rising https://www.youtube.com/watch?v=GMnbipHn9ZE i walka Metal Gear Rayem też najleprzy @XM ile wyniosła cię wersja ntsc? Soundtrack to chyba najlepsza strona i tak niezłej gry . Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 nieźle. ja zapłaciłem 2 razy mniej za wersję pal. ale z dlc wyjdzie pewnie z 7 dych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi