Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Matthewmatosis

Edytowane przez mate5
Opublikowano (edytowane)

raven chcesz passy do brazzers, zebys nie musial walic do jutuberow?

edit: za reszte serdecznie dziekuje :rose:

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

wracajac do tematu z wczoraj - ja sie niezmiernie dziwie, ze po wielkim sukcesie guacamelle drinkbox nie zapowiedzial kontynuacji, przeciez ta gierka jest odjechana w kosmos i do tego przeslicznie wyglada, troche mnie juz meczy jak usilnie wiele mniejszych produkcji cisnie w ten pixelart rodem z atari czy c64

Opublikowano

proszę przestańcie już, za mocne pociski

Ciężko zrozumieć, że jak oglądam materiał o grach, to chcę oglądać gry, nie japy (w tym przypadku na dodatek obleśne) jutuberów?

Jak chcę obejrzeć grę to oglądam gameplay bez mord, a jak chcę posłuchać wrażeń to ich SŁUCHAM jednocześnie robiąc coś innego. Przeważnie gram. 

Opublikowano

wracajac do tematu z wczoraj - ja sie niezmiernie dziwie, ze po wielkim sukcesie guacamelle drinkbox nie zapowiedzial kontynuacji, przeciez ta gierka jest odjechana w kosmos i do tego przeslicznie wyglada, troche mnie juz meczy jak usilnie wiele mniejszych produkcji cisnie w ten pixelart rodem z atari czy c64

A na vite nie wyszło coś podobnego od nich?

Opublikowano

Robią nowe IP na mobile i pc. Miało być też na vite, ostry psychodeliczny trip w klimatach jodorowskiego

Opublikowano

na vite ma byc severed teraz na wiosne od nich ale to juz chyba kiedys wyszlo na ios wiec nie wiem czy jest to dokladnie o czym piszesz bluber

Opublikowano

na vite ma byc severed teraz na wiosne od nich ale to juz chyba kiedys wyszlo na ios wiec nie wiem czy jest to dokladnie o czym piszesz bluber

O tym mówię właśnie i z tego co wiem to jeszcze nie wyszło na nic, ale mogę się mylić

Opublikowano

Po zajawce na Arhn.eu zostaje tylko, bardzo rzeczowe, TVGry.pl. Mówimy oczywiście o kanale na YT, strona do utylizacji.

Nie potrafie ich ogladac, wiekszosc materialow to pier,dolenie, z ktorym kompletnie sie nie zgadzam.?

Możesz tak uważać, ale za ten materiał należy się Pulitzer branży growej. Profesjonalne dziennikarstwo.

https://m.youtube.com/watch?v=22Tcfb_4F-k

Opublikowano

uuJ0DyI.gif

Niedługo mają podać date premiery.  :obama:

No żeby to wyszło w tym roku jeszcze :(

Opublikowano

Kusi to salt and sanctuary. PS 4 jeszcze u mnie jednak stoi więc tytułem się zainteresuje. Na jak długo starcza?

U mnie jak na razie nabite z 18h, 70 level i do końca jeszcze trochę zostało, myślę kolejne kilka godzin. W planach jeszcze zrobienie innej postaci, tak więc jak się wciągniesz to długo się pobawisz z gierką. 

Opublikowano (edytowane)

console_screen02.jpg

console_screen05.jpg

o ty bambusie pier.dolony w mordę, jakieś polaki robią wyscigi inspirowane outrunem/lotusem na 3dsa, na jesień ma premiere wyglada interesujaco w ch,uj

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

... Ale po co takie słownictwo? to nie bluzgownia, odrobiny kultury Bluber bo poleci szpagat. 

Wygląda ciekawie

Edytowane przez Rayos
  • Minusik 1