Salwador 189 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 (edytowane) Ale bym grał. Może i nie wszystko jest stracone. Jest silnik o nazwie OpenBOR służy on do tworzenia beat'em up-ów. Dzięki temu silnikowi już masa różnorodnych napierdzielanek została stworzona. Oczywiście nie wszystkie są w doskonałej jakości ale są też wyjątki. Jedne z Top można sobie zobaczyć już tutaj: A tutaj choćby taki pseudo Resident Evil: Link: http://www.chronocrash.com/forum/index.php Link2: http://gamesdbase.com/all_system_games-openbor.aspx Ale po za tymi grami pochodzącego z silnika myślę że jest warty uwagi nadchodzący świetny klask: Edytowane 3 maja 2016 przez Salwador 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Ja tez <3 kurde od zawsze mam słabość do takiego stylu w grach dużo bardziej mnie to jara niż pogoń za realizmem i grami w trzy de Skonczylem przed chwila to the moon i nacieszyc sie jego snesowa grafika po prostu nie moglem przestac. Sciera mial racje - dobre retro nie jest zle, a Butcher niech sobie bierze te wszystkie battlefrony i wsadzi w skarpety. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Czyli od dzisiaj wszyscy czekają na MOTHER RUSSIA BLEEDS. That eskalejted kłikli. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Czy tylko mnie zaczyna denerwować, że w obecnej generacji gry przeznaczone tylko do dystrybucji cyfrowej swój poziom cenowy zaczynają praktycznie tylko od kwoty $20 wzwyż? Na pastgenach były to przedziały cenowe $10-15 i były to produkcje często o wiele bardziej rozbudowane niż dzisiejsze "indyki" za $20. Pomijam już tak skrajne przypadki jak Trails, gdzie Evolution kosztowało w dzień premiery $15, a nowa odsłona na PS4/Xone chyba ze $30 nie mówiąc już o wersji z season passem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Frajerzy kupią wszystko Sony i MS sobie ładnie kosi opłaty licencyjne więc dlatego ceny idą w góre a poza tym jest popyt to jest i podaż. Banner Saga na App Storze - 5$ na PSNie - 20$ no beczka Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 (edytowane) Dlatego kupuje 99% cyfrowych gierek tylko na promocjach, a produkcje typu Banner Saga lepiej właśnie ograć na telefonie czy iPadzie, gdzie kosztują tyle co nic Kolejny przykład to This War Of Mine kupiłem na promocji właśnie za jakies $5, a ludzie brali pudełka xD lub cyfrówkę na konsole za $30 xD Edytowane 4 maja 2016 przez kubson Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Powiem wam, że obejrzałem sobie zwiastun nowego Call of Duty i w sumie cudownie byłoby gdyby którekolwiek ze studiów robiących te gry zrobiło tytuł na licencji Starship Troopers. Walki z robalami, patetyczne cutscenki, a żeby formuła się nie nudziła to dodać nawet jakieś walki z ludźmi albo w kosmosie. Oprócz dema Black Ops, ostatni COD w jakiego grałem to czwórka i w sumie właśnie zagrałbym w jakąś odsłonę tego szrota gdyby miał fajny setting. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Mi się setting nowego CoD'a podoba, ale gameplay w singlu pewnie nic nie ruszył z miejsca i jadą na tych samych patentach i skryptach Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 a grał k toś w kampanię Black Ops 3? Czytam na gafie temat o kampaniach w call of duty i wiele osób mówi że Black Ops 3 to jeden z najgorszych singleplayerów, aż ciężko mi uwierzyć biorąc pod uwage jak słabe były BO1 i BO2. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Cold Fear i The Suffering(2) - jakie opinie? Odnośnie The Suffering to całkiem klimatyczne gierki, ale na początku, potem jak już się przyzwyczaimy do potworków to gra się w sumie bez żadnego strachu, ale gameplayowo - spoko TPSy, idziesz, strzelasz w dość przygnębiających sceneriach, bez poczucia że to jakiś uber crap. Takie 7/10. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 a grał k toś w kampanię Black Ops 3? Czytam na gafie temat o kampaniach w call of duty i wiele osób mówi że Black Ops 3 to jeden z najgorszych singleplayerów, aż ciężko mi uwierzyć biorąc pod uwage jak słabe były BO1 i BO2. Skończyłem ją grając w co-opie z kolegami. Skończyliśmy całość hasłem krapulec....więc się domyśl jaką mieliśmy opinię Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Bo1 słaby XD najlepszy cod obok 4 w singlu a ten napisze ze słaby 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Przecież kampania w BO1 miażdżyła, plus tryb zombie, przez pół roku grałem Multi może trochę słabsze niż w Modern Warfare'ach, ale żeby mówić że BO1 słaby Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 oczy macie zaślepione nostalgią, grałem ostatnio i czerstwe to jak sam ch,uj a kiedyś nawet mi się podobało Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Modern Warfare ostatnie dobre kolof djuti. Z Black Opsa to nawet nic nie pamiętam, a tam to szczena opadala w singlu Boże Czarnobyl co to jest za misja kryste panie jaki klimat. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 black ops to jedynie fabule mial okej, same misje to typowy nudny cod Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Bo1 słaby XD najlepszy cod obok 4 w singlu a ten napisze ze słaby najlepszy CoD w singlu to był Call of Duty 2 z czasów kiedy z dywanu na podłogę skakałeś. Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Z tych co grałem to najsłabszy był Black Ops 2. Najlepsze CoD4. Starszych części nie skończyłem. A jak na tle reszty wypada CoD 3? Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Tak mazeo, jeszcze w jajkach pływałem Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Z tych co grałem to najsłabszy był Black Ops 2. Najlepsze CoD4. Starszych części nie skończyłem. A jak na tle reszty wypada CoD 3? No wybitny to on nie jest, bardziej jako dodatek i ciekawostka. Można grać polusami co jest fajnym smaczkiem, do tego trzyma fajny klimat. Takie 6-7/10. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Bez trolowania ale to wyraźnie widać jak bardzo ta seria idzie w dół..Spójrzcie sami na ilość dislików: Link: youtube.com/watch?v=EeF3UTkCoxY Liczę na to że w końcu kretynie zrozumieją że nie tędy droga. Że nie potrzebujemy nowego Titanfalla od Acti... Edytowane 5 maja 2016 przez Salwador Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Co mają rozumieć, skoro kasa na pewno się zgodzi. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Co mają rozumieć, skoro kasa na pewno się zgodzi. To że jeśli pójdą dobrym tropem to tej kasy znacznie więcej przybędzie. Ale, już chyba ich rozszyfrowałem...Co rok do każdej Titanfallowej edycji Call of Duty będzie dodawany Remaster starej części. Oczywiście ona będzie tak okrojona jak obecna nadchodząca. Mianowicie w nadchodzącym remasterze będzie 10map w MP gdzie zapewne pozostałe 10 przybędzie w DLC...... Edytowane 5 maja 2016 przez Salwador Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi