Dahaka 1 878 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 No wrath of cortex też było ok, ale to jednak tylko gorsza wersje poprzedników. Twinsanity spróbowało kopnąć serię do przodu i pomimo braku wielu szlifów, to im się nawet udało. A pod względem klimatu to nawet położyli trylogię IMO. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 ND konczy z Uncharted zeby wskrzesic Crasha, mowie jak jest. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Crash oh Crash. Boże ale mokrutko i tęczowo. Moja pierwsza gra na Playstation <3 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Black Ops ewidentnie był jakimś tam krokiem naprzód BO krokiem na przód xddd trzymajcie mnie bo nie wytrzymam xddd Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 nie wiem czy byl krokiem w przod ale tez przy BO bawilem sie fajnie dla przykladu kupilem BO3 - singla wytrzymalem 2 misje, w multi nabilem 10h i poszla do zyda Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Muszę w końcu zagrać w tego Black Opsa bo co osoba, to opinia. Aż sam jestem ciekaw. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 CoD1 to był krok na przód w kategorii FPSów, CoD2 ze swoją fabułą oraz kwestiami audiwizualnymi i skillowym multiplayerem, CoD3 był krokiem na przód bo był pierwszym nextgenowym CoDem, CoD WaW miał dużo innowacyjnych elementów i był bardzo dobrze zrealizowany, CoD4 był krokiem we współczesne czasy, miał innowacyjny multiplayer i niesamowity SP, MW2 było lepsze pod chyba każdy względem od CoD4, mimo odgrzewanego kotleta bawiło się świetnie, ale Black Ops krokiem na przód? Mam odmienne zdanie. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Co nie wyjdzie i tak będzie zawód. Z resztą, ja tam tez jakimś wielkim fanem Crasha nie jestem, ot tylko CTR uwielbiam. Ciekawe jakie studio robi Crasha jeśli to prawda. Które jeszcze do tej pory nie pokazało nad czym pracuje? Oczekiwania będą ogromne i mam nadzieję, że Sony nie pozwoli na zrobienie gry na 7/10. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 CoD1 to był krok na przód w kategorii FPSów, CoD2 ze swoją fabułą oraz kwestiami audiwizualnymi i skillowym multiplayerem, CoD3 był krokiem na przód bo był pierwszym nextgenowym CoDem, CoD WaW miał dużo innowacyjnych elementów i był bardzo dobrze zrealizowany, CoD4 był krokiem we współczesne czasy, miał innowacyjny multiplayer i niesamowity SP, MW2 było lepsze pod chyba każdy względem od CoD4, mimo odgrzewanego kotleta bawiło się świetnie, ale Black Ops krokiem na przód? Mam odmienne zdanie. Przecież napisał że w kwestii fabuły, no i jest przecież po takim mw2 to black ops fabularnie to rozniósł, zresztą do tej pory w tej kwestii wygrywa. Nie żeby w codzie liczyła się historia czy coś ale przyjemniej się gra jak historyjka jakoś wciągnie. No i woods też był spoko, 3 postać z codów którą zapamiętałem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 CoD1 to był krok na przód w kategorii FPSów, CoD2 ze swoją fabułą oraz kwestiami audiwizualnymi i skillowym multiplayerem, CoD3 był krokiem na przód bo był pierwszym nextgenowym CoDem, CoD WaW miał dużo innowacyjnych elementów i był bardzo dobrze zrealizowany, CoD4 był krokiem we współczesne czasy, miał innowacyjny multiplayer i niesamowity SP, MW2 było lepsze pod chyba każdy względem od CoD4, mimo odgrzewanego kotleta bawiło się świetnie, ale Black Ops krokiem na przód? Mam odmienne zdanie. COD 2 był pierwszym next genowym Codem. Trójka smierdzi i żadnym krokiem naprzód nie była. Co do Black Opsa to jesli komuś się podobają Cody ogólnie jako seria to mu sie to spodoba, bo ogolnie gra się 'klei' ale mnie niemiłosiernie denerwują wady tej gry/serii -słaby gunplay -beznadziejne AI -niewidzialne sciany -levele to korytarze -blood screen -naj.ebanie skryptów na metr kwadratowy przebija dozwolone normy -cięzka do strawienia dawka patosu Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Ale oryginal? Masz do dzis? Dokładnie. Orginał kupiony z konsolą. Mam do dziś tylko lekko pudełko pęknięte. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 No to rarytas. Crash 1 strasznie pare miechow temu juz podrozal na aukcjach. Na allegro ponad dwie stowy ;F A pamietam jak ludzie plakali, ze po 99zl jest. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 CoD1 to był krok na przód w kategorii FPSów, CoD2 ze swoją fabułą oraz kwestiami audiwizualnymi i skillowym multiplayerem, CoD3 był krokiem na przód bo był pierwszym nextgenowym CoDem, CoD WaW miał dużo innowacyjnych elementów i był bardzo dobrze zrealizowany, CoD4 był krokiem we współczesne czasy, miał innowacyjny multiplayer i niesamowity SP, MW2 było lepsze pod chyba każdy względem od CoD4, mimo odgrzewanego kotleta bawiło się świetnie, ale Black Ops krokiem na przód? Mam odmienne zdanie. COD 2 był pierwszym next genowym Codem. Trójka smierdzi i żadnym krokiem naprzód nie była. Co do Black Opsa to jesli komuś się podobają Cody ogólnie jako seria to mu sie to spodoba, bo ogolnie gra się 'klei' ale mnie niemiłosiernie denerwują wady tej gry/serii -słaby gunplay -beznadziejne AI -niewidzialne sciany -levele to korytarze -blood screen -naj.ebanie skryptów na metr kwadratowy przebija dozwolone normy -cięzka do strawienia dawka patosu Właśnie opisałeś całego CoDa xD Z tym że niektóre te rzeczy to dla mnie zalety, bardzo dobrze że są korytarze i niewidzialne ściany, po chuy mi otwarty świat w CoDzie? Skrypty też są ok, to przecież tylko prosta gierka akcji na parę godzin. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Crash? A strzela się tam? No i macie odpowiedź, czy wróci. 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Naughty Dog tego na pewno nie zrobi bo oni teraz robią filmy. Nie w głowie im takie niepoważne rzeczy. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) Crash? A strzela się tam? No i macie odpowiedź, czy wróci. napjerdala sie z bazooki az milo czyli Crash wraca Edytowane 7 maja 2016 przez Dahaka Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Crash? A strzela się tam? No i macie odpowiedź, czy wróci. My nie mówimy tutaj o gierce na iksboksa. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Crash? A strzela się tam? No i macie odpowiedź, czy wróci. Tak, bo Sony wcale nie wydaje gier bez strzelania. Wcale. Dobrze pamiętam te giwery w Tearaway Unfolded, a ten główny bohater w Sly 4 zbytnio mi przypominał Marcusa Fenixa, niczym kalka. Puppeteer, Gravity Rush, Little Big Planet 3, ile można połknąć tego brązu i strzelania?! A jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości czy zobaczymy Crasha na konferencji Sony na E3, to: https://docs.google.com/document/d/15ERv3FF_GYQY9TyLSu2b5PJu-vMcGCJSTR0MSyN8IgU/pub Czytać od dołu. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 To tylko raven stara się być bad boyem. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 (edytowane) No więc... Filmik z Battlefieldem 1 stał się najbardziej lajkowanym trailerem w historii YouTube. Serio. A filmik z CoD: Infinity Warfare stał się... trailerem z największą ilością kciuków w dół w historii YT. Edytowane 9 maja 2016 przez Figaro Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 No to co, gotowi na Call of Duty: World at Wat 2 w 2017? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Wlaczylem wlasnie na YT trailer coda, wciskam F5 i patrze na zywo jak liczba dislike'ow rosnie I tak sie sprzeda ale... trzeba sie cieszyc chwila. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Już milion dislajków. Sprawa jest poważna, chwilowo. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Twórca Elite Beat Agents teasuje nową część... tak jakby.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi