Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak lajki na fejsie nie zmieniają się w magiczny sposób w wodę lecącą z kranu w Afryce, tak dislajki na jutubie nie przełożą się na słabą sprzedaż CoD'a :)

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Naughty Dog tego na pewno nie zrobi bo oni teraz robią filmy. Nie w głowie im takie niepoważne rzeczy.

>jeden z najgrywalniejszych, taktycznych pvp, który ogrywali i szanowali nawet fani mielenia Lolcusta na 1k pieces

>przeszło milion graczy, którzy przewinęli się przez serwery i nadal aktywna pula graczy

>oni teraz robią filmy

Czy jeden mendrko teoretyk naprawdę nam nie wystarczy?

Opublikowano

Tak jak lajki na fejsie nie zmieniają się w magiczny sposób w wodę lecącą z kranu w Afryce, tak dislajki na jutubie nie przełożą się na słabą sprzedaż CoD'a :)

No popatrz pan a jednak ubisoft zgiął pałe i nowego asassyna nie wypuszcza w tym roku a Activision nie chwali się wynikami BO 3 (pośrednio coś tam napisali o rekordzie, ale nic o wynikach sprzedażowych). Nawet jeśli to się nie przełoży na na miażdżącą przewagę BF (a tak oczywiście się nie stanie) to zawsze przynajmniej w DICE dowiedzą się, że ryzyko popłaca.

Opublikowano

Zobaczymy. Moda na hejtowanie nowego CoD i na zachwyty nad BF, który będzie miał premierę w podobnym czasie, może mieć większe znaczenie niż myślimy. Użytkownicy YT wciskający te lajki i przyszli nabywcy gry to w końcu ci sami ludzie.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Zobaczymy. Moda na hejtowanie nowego CoD i na zachwyty nad BF, który będzie miał premierę w podobnym czasie, może mieć większe znaczenie niż myślimy. Użytkownicy YT wciskający te lajki i przyszli nabywcy gry to w końcu ci sami ludzie.

Żebyś się nie zdziwił, że te dislajki to od osób, które i tak nie kupowały coda ;)

Opublikowano

teraz jest inna sytuacja niż chociażby w 2011 kiedy była rywalizacją BF3 vs MW2. Ludzie są ewidentnie zniesmaczeni, że to już czwarty CoD umiejscowiony w przyszłości (nie licząc Ghosts po drodze który był porażką tak czy inaczej) więc i fanom się przejadło. Jeszcze do tego dochodzi polityka z DLC, gdzie zaczęli wrzucać OP bronie do multiplayera. Nie mówiąc o remasterze MW1. Infinite Warfare się sprzeda, ale hejt będzie ogromny w internecie.

Opublikowano

Czyli pewnie klasyczne z igły widły. Hejt hejtem a kapusta będzie się zgadzać.

Opublikowano

Hejt fanow cod na kolejne cod to dla mnie troche abstrakcja.

Opublikowano

Czyli pewnie klasyczne z igły widły. Hejt hejtem a kapusta będzie się zgadzać.

Klapy nie będzie, ale może nie pobije chociaż kolejnego rekordu, co już będzie sygnałem dla Aci o konieczności zmian.

Opublikowano

tzn noefag dostarcza? wydawalo mi sie ze ten projekt cakowicie skasowano 

Opublikowano

Nie grałem w P1, dobre to? 

Opublikowano

Jedna z pierwszych gier jaka odpalilem na x360. Ta akcja zniszczyla mi MUZG

Opublikowano

tzn noefag dostarcza? wydawalo mi sie ze ten projekt cakowicie skasowano 

Kotaku. Reboot.

teraz mnie zainteresowałeś. 

Opublikowano

Nie grałem w P1, dobre to? 

Fajna. Miała zabawe portalami przed Portalem hehs

Opublikowano

Pozyczam x360 w najblizszym czasie, co warto ograć na tym sprzęcie czego nie ma na pc/ps3?

na liście mam

-Lost Odyssey

-Blue Dragon

-Gears of War 1-4

Tylko poważne odpowiedzi.

Opublikowano

Fable 2 i PGR 3/4 oczywiscie.

Opublikowano

Dead Rising jest na PC.

edit: wcale że nie, nie ma

Forza Horizon, PGR4, Halo 3, 4, Reach, ODST, Fable II, Crackdown, Ace Combat 6, Banjo Kazooie Nuts & Bolts

Edytowane przez raven_raven