Czoperrr 5 069 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Pierwsze Dead Rising jest tylko na Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Nie grałem w P1, dobre to? Bardzo dobre. Obok F.E.A.R najlepszy shooter minionej generacji. Do tej pory mega innowacyjny. Zrobienie kontynuacji bez mechaniki z poprzedniczki to bardzo zły pomysł, według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Za wyscigi i Halo dziekuje. Ninja Gaiden 2 na ps3. dopisane Ace Combat 6 Fable 2 Banjo Kazooie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Te Banjoo to przeciez totalny crap... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 625 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 nawet jeżeli nie interesują Cię wyścigi i strzelanki to Halo 4 i Forza Horizon to absolutny must have w ogóle nie rozumiem takiego nastawienia w stylu: Biorę nową konsolę chcę zagrać w najlepsze gry ale nie gram w najlepsze gry bo nie. W restauracjach też nie zamawiacie najlepszych dań bo 15 lat temu mam Wam spieprzyła jakąś potrawe? Polecam podchodzić do nowych doświadczeń bez uprzedzeń. Zarówno w grach, filmach jak i innych dziedzinach życia (no może z wyjątkiem eksperymentów seksualnych) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Ninja Gaiden 2 na ps3. Niebo a ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 nawet jeżeli nie interesują Cię wyścigi i strzelanki to Halo 4 i Forza Horizon to absolutny must have w ogóle nie rozumiem takiego nastawienia w stylu: Biorę nową konsolę chcę zagrać w najlepsze gry ale nie gram w najlepsze gry bo nie. Grałem w Halo 1 i nie ciągnie mnie do tej serii, wyscigow zwyczajnie nie lubie, tak samo jak gier sportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Pierwsze Dead Rising jest tylko na Xboxa. Fuck, my bad. DR2, Off the Record i 3 są na PC, ale jedynki nie ma nawet jeżeli nie interesują Cię wyścigi i strzelanki to Halo 4 i Forza Horizon to absolutny must have w ogóle nie rozumiem takiego nastawienia w stylu: Biorę nową konsolę chcę zagrać w najlepsze gry ale nie gram w najlepsze gry bo nie. W restauracjach też nie zamawiacie najlepszych dań bo 15 lat temu mam Wam spieprzyła jakąś potrawe? Polecam podchodzić do nowych doświadczeń bez uprzedzeń. Zarówno w grach, filmach jak i innych dziedzinach życia (no może z wyjątkiem eksperymentów seksualnych) No dokładnie, między Halo 1 a Halo 3 jest spora różnica, tak samo Forza Horizon to absolutny top gier wyścigowych. Kupiłeś tą konsolę to chociaż spróbuj najlepszych kąsków na nią. Te gry nie są drogie, i jak to gry na konsole, zawsze możesz sprzedać dalej. A jeśli nie lubisz Fable, Halo, Gearsów, Forzy... to czy na pewno warto było kupować X360? Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 nawet jeżeli nie interesują Cię wyścigi i strzelanki to Halo 4 i Forza Horizon to absolutny must have w ogóle nie rozumiem takiego nastawienia w stylu: Biorę nową konsolę chcę zagrać w najlepsze gry ale nie gram w najlepsze gry bo nie. W restauracjach też nie zamawiacie najlepszych dań bo 15 lat temu mam Wam spieprzyła jakąś potrawe? Polecam podchodzić do nowych doświadczeń bez uprzedzeń. Zarówno w grach, filmach jak i innych dziedzinach życia (no może z wyjątkiem eksperymentów seksualnych) Co innego nie grać w dany gatunek, bo nie podszedł a co innego nigdy tego nie sprawdzić, bo nie i (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 625 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Grałeś w Halo 1 czyli przykład z niesmaczną potrawą z dzieciństwa jest trafny Combat Evolved ma 15 lat, serio zdążyła się nieco zmienić od tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Trojka jest najlepsza gameplayowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Trojka jest najlepsza gameplayowo. Halo Reach jest najlepsze gameplay'owo z Halo na X360. Ninja Gaiden 2 na X360 lepiej sprawdź jeśli lubisz slashery. Wersja na PS3 to podróbka. Z jRPG nikt nie wspomniał o: Tales of Vesperia i Blue Dragon (ta druga nie wiem czy dobra bo sam jeszcze nie przeszedłem). Od siebie polecam Too Human i warto sprawdzić Viva Pinata jeśli się lubi nietypowe gry. Kameo podobno dobre. Edytowane 15 maja 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Viva Pinata jest na PC, tylko w tym nieszczęsnym GFWL, więc to tak jakby jej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Halo Reach to juz zalążki call of halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Trojka jest najlepsza gameplayowo. Halo Reach jest najlepsze gameplay'owo z Halo na X360. Ninja Gaiden 2 na X360 lepiej sprawdź jeśli lubisz slashery. Wersja na PS3 to podróbka. Z jRPG nikt nie wspomniał o: Tales of Vesperia i Blue Dragon (ta druga nie wiem czy dobra bo sam jeszcze nie przeszedłem). Blue Dragon jest na mojej liscie, mogles nie zauwazyc, serii tales nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Halo Reach to juz zalążki call of halo. Tak, tak. Szczególnie z tymi apteczkami rodem z gier z lat 90' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Przeciez sam mi pisales ze elementy ktore sa w halo 4 przypominajace call of duty, ktore mi sie nie podobaly bo powoli odchodzono z oryginalnego gameplayu serii, byly juz w reach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Ty sobie najpierw przypomnij co pisałeś. Mówiłeś o pościgach itp. sekwencjach, które były praktycznie w każdej części 1-3, więc jak dla Ciebie to jest CoD of Halo, to taka jest cała seria, a nie Reach. Edytowane 15 maja 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Za ch.uja to nie bylo tak dynamiczne jak w 4. W trylogii jak miales pojazd to mogles zrobic to na spokojnie a nie dusic gaz bo skaly sie na ciebie wala i jak nie zdazysz to zgon. Pamietam dokladnie te sekcje z 4, jeszcze w coopie gralem z forumkiem. Pisalem tez o sprincie i chyba obnizonym poziomie trudnosci. No koncowy boss z 4 to smiech na sali rodem z coda. Edytowane 15 maja 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Za ch.uja to nie bylo tak dynamiczne jak w 4. W trylogii jak miales pojazd to mogles zrobic to na spokojnie a nie dusic gaz bo skaly sie na ciebie wala i jak nie zdazysz to zgon. Pamietam dokladnie te sekcje z 4, jeszcze w coopie gralem z forumkiem. Pisalem tez o sprincie i chyba obnizonym poziomie trudnosci. Przecież piszę o Reach, a Ty teraz z 4 wyjeżdżasz XD Co za ziom. Grałeś Ty w ogóle w Halo: Reach? Edytowane 15 maja 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Halo Reach to klasyczna, dobra kampania hejlo. Poźniejszych nie komentuje bo nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 No problem u sutqa jest taki, że sam do końca nie pamięta co pisał i o czym była rozmowa i teraz konfabuluje. Najlepiej o tym świadczy, że pisałem o Halo: Reach, a on w odpowiedzi napisał co było w Halo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 Infinite Undiscovery też jest całkiem w ok jesli chodzi o jrpg i N3 taki tam smieszny chodzony slasherek w stylu Dynasty Warrior's trochę. Pierwsze Gears of War to polecam sprawdzić już w wersji Ulimate bo jednak ta z początków tej generacji wieje kapciem ówczesnie, a co do Halo to oprócz jedynki też nie byłem przekonany do serii, ale Reach jest naprawdę fajnym tytułem (chociaż początek jest biedny zarówno gameplayowo jak i graficznie więc może odrzucić) i moim zdaniem warto spróbować tym bardziej, że to prequel do jedynki. Generalnie jeśli masz PC to za dużo super ekskluziwów nie zostało na 360 bo większość dostała porty, zawartość xbla marketplace'u też już jest wszędzie ale jeszcze kilka perełek jak Charlie Murder czy Dishwasher sie znajdą (wczesniejsze gry twórców Salt&Sanctuary). Fable 2 fajny bajkowy samograj i jeśli jesteś fanem Naruto albo chociaż trochę ogladałeś to wyszły dwa bardzo dobre tytuly, które nie są zwykłymi arena bijatykami tylko przygodówkami/chodzonymi bitkami (Broken Bond i Rise of the Ninja). No i PGR 4 najfajniejszy racer poprzedniej generacji. Generalnie na marketcie jest sporo demek więc mozesz jeszcze przed zakupem przetestować chociażby Forze Horizon czy coś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Don czytaj posty ze zrozumieniem. Pisalem teraz o 4 aby pokazac co mnie denerwowalo w tej czesci a Ty kiedys pisales ze wlasbie te elementy z 4 byly juz w Reach. W poscie sprzed 30 minut jest to napisane ale jak Tobie sie nie chce nawet go przeczytac ze zrozumieniem to nie wiem na ch.uj ja z Toba gadam. Zreszta nie pierwszy raz pokazujesz ze masz problemy ze zrozumieniem jasnej wiadomosci. W Reach gralem ale nie skonczylem. Edytowane 15 maja 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Swoją drogą zawsze mnie interesował ten tytuł grał w to ktoś, ping? (pipi)a nawet fajnie wyglada xd Edytowane 15 maja 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi