Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Nie grałem ale zawsze chciałem gamepleyowo bylodobrze a fizyka piłki to podobno małe mistrzostwo świata . Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Gierka robi wrażenie, tym bardziej biorąc pod uwagę wiek i samego developera.Szkoda,że wyszła tylko w JP bo widać zadatki na tytuł,który poradziłby sobie dobrze na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) Jesli ktos sie jarał nowym skasowanym Silent hills to napewno kojarzył Alison road...ktorego tez wlasnie skasowali. Edytowane 5 czerwca 2016 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 7 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 Zaczyna dobiegać półmetek. Wakacje na horyzoncie i można pokusic się o rozkminkę jakiegos TOP 3 gierek w które graliście w tym półroczu. I nie mam tu na myśli gier które wyszły tylko w tym czasie, ale wszystkie które przeszliście/nadrobiliście i chcielibyście wyróżnić:Ja od siebie dodam:1) Monster Hunter 3 Ultimate - na pewno najlepsza gra w jaką grałem na przestrzeni tych 6 miesięcy. Kompletnie nie nudzi, mnóstwo nowinek gameplayowych, świetni ludzie online i naprawdę jeden z lepszych tytułów w jakie grałem w ogóle. 200h w lekko ponad miesiac mówi za siebie. 2) Xenoblade Chronicles X - pierwszy gra na Wii U i co to była za przygoda! Mnóstwo głosów że jest o wiele gorzej niż w poprzedniej czesci - nie wiem, nie grałem, ale XCX zawładnęło moim czasem i gdyby nie potraktowanie po łebkach trybu online to na pewno grałbym jeszcze. Mistrz, czeka na sequel. 3) Diablo 3 RoS - uwielbiam OG D3, ale dodatek mnie jeszcze bardziej zniszczył. Wszystkiego wiecej, lepiej, a sam Akt V o panieee. A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 1. Dark Souls III - świetna gra, najlepszy tytuł w tym roku ale trochę już mnie zmęczyła ta formula, dobrze, że ostatnia część (podobno) 2. Doom - o jezu ale dobrze, muzyka, grafika, feeling strzelania, projekt leveli no wszyskto jest zaje.biste 3. Mark of the Ninja - na nowo odkrywam tę perełkę, Klei to jeden z moich ulubionych devów a ta gra to ich najlepsze co zrobili (obok Invisible Inc) znakomita skradanka, którą przechodzę wlasnie trzeci raz i nadal nie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 452 Opublikowano 7 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 1 - Dark Souls 3 wiadomo. 2 - Salt & Sanctuary, no GOTY indyk, ja wiem że zaraz były Soulsy 3 właśnie ale jak ktoś jeszcze Salta nie ograł to nadrabiać szybko bo gierka jest bardzo dobra i warta swojej ceny. 3 - DOOM bo za(pipi)iście lubię takie FPSy/Wolf Among Us, ograłem całkiem nie dawno dopiero i bardzo przypadła mi do gustu ta historyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 1. Bloodborne 2. Dark Souls 3 3. Metroid Zero Mission wszystko cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 1. WIEDŹMIN 3: KREW I WINO - rozszerzenie już i tak arcywspaniałej podstawki, ktore mozna spokojnie traktowac jako pelnoprawna gre. 40 cudownie spedzonych godzin. Redzi po raz kolejny pokazali, że sa mistrzami jesli chodzi o scenariusz, dialogi, projekty postaci czy lokacji. x100 2. Super Mario 3D World - o matko boska. Najlepsza platformowka w jaka gralem. Wszystko jest tam wykonane niemal prrfekcyjnie. 3. DOOM - jedynka/dwójka tylko wykonana na lepszym silniku. Ma wszystko czego potrzebuje dobry oldschoolowy shooter w nowym wydaniu. Tuż za podium Dark Souls III i Splatoon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2016 1. Wiedzmin 3 Krew i Wino - niby dodatek, a jednak calosc zalatuje pelnoprawna produkcja. 2. Dark Souls 3 3. Salt and Sanctuary ... 4. Doom! Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 cholera mialem ostatnio tak malo czasu i przerobilem tak niewiele gier. Niestety nie bedzie niczego odkrywczego: 1. Alien Isolation- To w ogole jedno z najbardziej pozytywnych niespodzianek jakie mnie w grach wideo spotkaly. Uwielbiam. 2. Dirt Rally- Emocje, klimat i czyste, techniczen wyscigi bez zbednych popuierdolek 3 Stardew Valley- Moje GOTY na PC, gra ktora sie nie nudzi. Dawno nie bylem tak wkrecony w rozwiazywanie tajemnic, budowanie swojego malego" imperium" i klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 leakniety obrazek z sequela RDR? Kierwa, będę musiał konsolę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) 1. Wiedźmin 3, Wiedźmin 3: Serca z Kamienia, Wiedźmin 3: Krew i Wino (chociaż nie ukończyłem jeszcze) Gra życia. Świetny ost, grafika, fabuła, misje, świat, dialogi, no wszystko. 2. Dark Souls 3 Najlepsze soulsy. Piękne, dynamiczne, nostalgiczne, cudowne. 3. Diablo 3 / Tearaway Tu się nie mogłem zdecydować. Diablo to dla mnie nowum, rok temu kupiłem od niechcenia od znajomego na X360, odpaliłem niedawno i wsiąkłem. Tearaway mnie zniszczył stylistyką. Świetny platformer. honorable mention: Titan Souls Edytowane 10 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Tearaway przerabiam wlasnie z moim gowniakiem i obydwoje jestesmy zachwyceni. Chociaz gdyby troszke podkrecili poziom trudnosci byloby w ogole sztos z gornej polki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 No gierka jest akurat prosta, ale nie ujmuje to jej absolutnie niczego. To bardziej taka przygoda, historia niż wyzwanie i mi to całkiem odpowiada Chociaż, dla platynki trzeba było przejść 3 levele bez zgonu to się troszkę pownerwiałem przez te kilka prób, ze względu na momentami dziwną kamerę i skok Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Ode mnie w 2/3 sztampowo, niemniej dwie wyrwały solidne 50h z życiorysu, zastępując niezapomnianą przyjemnością, a przy pierwszej pozycji zarywałem nie tylko nocki, ale i dni :I 1) Krew i Wino, za arcymistrzowskie uzupełnienie i zakończenie historii Geralta z Rivii, mogące w przyszłości (oby!) otworzyć się na kolejną historię. 2) Dark Souls III, za wzbudzenie u mnie odczuć porównywalnych do jedynki i Demon'sów. 3)Dragon's Crown, za bycie pierwszym hack'n'slashem, który nie tylko nie znudził mi się po godzinie, ale i którego omal nie splatynowałem (co zostawiam na przyszłość, ze znajomymi w coopie). Mogłem też wrzucić Muramasa Rebirth, które ma historie ciekawsze od DCrown, w którym też nabiłem ~50h, ale które jednak mnie nie porwała w takim stopniu jak DC, choć polecam mocno, pozycja obowiązkowa dla każdego posiadacza Vity/PSTV. Następne półrocze... Będzie duuuużo Blizzarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Moje top 3: 1) Quantum Break - świetnie prowadzona narracja całkiem niegłupiej historii (czuć, że to dzieło pisarza, a nie scenarzysty). Słabe strzelanie jest nieważne, bo gra nadrabia serialem i postaciami. 2) Life is Strange - gdyby nie notoryczne kace pewnie nie zwróciłbym uwagi na grę, gdzie gameplay sprowadza się do spokojnego spaceru. Fenomenalna opowieść pełna nieziemskich twistów i klimatycznego OSTu. Chociaż ostatni EP przechodziłem na szybko i tak było warto. 3) Axiom Verge - przez takie gry żałuję, że sprzedałem Vitę. Mam zajoba na punkcie Metroidvanii, a ta tutaj jest dojrzalsza i mroczniejsza od podobnych tytułów na GBA. Chociaż skończę ją na PC to takie tytuły sprawiają, że w niedalekiej przyszłości ponownie kupię przenośne PS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 Kurde, tak sobie zrobiłem na szybko listę tego, co chcę ograć i co wychodzi w 2016/2017. No cóż, jestem pod wrażeniem JAKOŚCI towaru Pokemon Sun Monster Hunter X Dragon Quest VII Zelda: Breath of the Wild Forza Horizon 3 Scalebound Horizon Spiderman The Last Guardian Final Fantasy XV Persona 5 Nioh 8 generacja? Całuję rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 14 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2016 8 generacja ma już tonę świetnych tytułów nawet pomijając remastery, IMO pierwsze 3 lata tej generacji > pierwsze 3 lata poprzedniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 niezle prowo xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 (edytowane) Pokemon Sun Monster Hunter X Dragon Quest VII Zelda: Breath of the Wild Forza Horizon 3 Scalebound Horizon Spiderman The Last Guardian Final Fantasy XV Persona 5 Nioh Nier Automata Dead Rising 4 Mass Effect Andromeda God of War Days Gone Pytanie tylko które wyleca na 2018 Edytowane 15 czerwca 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 Kurde, tak sobie zrobiłem na szybko listę tego, co chcę ograć i co wychodzi w 2016/2017. No cóż, jestem pod wrażeniem JAKOŚCI towaru Pokemon Sun Monster Hunter X Dragon Quest VII Zelda: Breath of the Wild Forza Horizon 3 Scalebound Horizon Spiderman The Last Guardian Final Fantasy XV Persona 5 Nioh 8 generacja? Całuję rączki. Mejm pisał, że jest beznadziejna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2016 No troche respekt dla tej pani Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 Super Bunnyhop z kolejnym materialem o Wiesku [spoilery], oczywscie fajna analiza, pochlebstwa i wnikliwa krytyka, napomknal tez chwile o Sercach z Kamienia tekstem: 'one of the best stories I have ever played in a video game'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 A mówił, że gameplay mogli by naprawić? Bo nie wiem czy dalej szanować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 Serca z Kamienia, poza końcówką, mocne 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi