Bansai 11 198 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 A mówił, że gameplay mogli by naprawić? Bo nie wiem czy dalej szanować. Na gameplay w ogole nie narzekal chyba w zadnym materiale o Wiesku, ba, chwalil nawet to jak "udalo im sie punkty na mapie zrobic dosc znaczacymi dla samej rozgrywki dzieki roznym mini historia, w przeciwienstwie do zwyklego zapychania mapy punktami w grach np od ubi". Takze mozesz spokojnie skonczyc szanowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 Serca z Kamienia, poza końcówką, mocne 6/10. LOL dla mnie serca>podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 17 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2016 To each his own. Dla ostatnich zadań warto, ale nie podzielam zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 22 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2016 nie tak dawnych krolow arcade racerow zepchnac do roli pacholkow....ehhh EA....ehhh chyba juz nigdy nie doczekam sie nowego burnouta ;( http://www.ppe.pl/news/44546/pamietacie-niezatytulowana-ekstremalna-gre-wyscigowa-criterionu-z-e3-2014-tak-ea-ja-skasowalo.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) Pokemon Sun Monster Hunter X Dragon Quest VII Zelda: Breath of the Wild Forza Horizon 3 Scalebound Horizon Spiderman The Last Guardian Final Fantasy XV Persona 5 Nioh Nier Automata Dead Rising 4 Mass Effect Andromeda God of War Days Gone Pytanie tylko które wyleca na 2018 Z tego co wypisałeś, to Spiderman, ME i Days Gone. PS. Dla mnie tam 8 generacja (Xone, WiiU i 3DS) bardzo dobra Z tego co wyjdzie w 2016/17 to chętnie wciągnę: 1. Paper Mario Color Splash 2. Pokemon Sun 3. Recore 4. Gears of War 4 5. Forza Horizon 3 6. Halo Wars 2 7. Crackdown 3 8. State of Decay 2 9. Scalebound 10. God of War 4 11. Horizon 12. Persona 5 13. Nier Automata 14. Nioh Edytowane 22 czerwca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Nie ma to jak płynnie przejść z Bloodborne do Dooma Czy to ten słynny gejming z przełomu lat 90'/00'? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 doom Wczoraj skończyłem na takiego fpsa czekałem od lat :exact: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Nie ma to jak płynnie przejść z Bloodborne do Dooma Czy to ten słynny gejming z przełomu lat 90'/00'? A Paliodor nadal będzie narzekał na modern gaming xD Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Od kilku dni mocno myślę nad dokupieniem mesjasza gamingu, czyli XONE, celem ogrania: Geow HD Ryse Dead Rising 3 Sunset Overdrive Forza 6 i Horizon 2 Quantum Break Ori Tomb Raider Halo collection + 5 Superhot State of decay obczaiłbym też Rare replay Z drugiej strony na PS4 mam taki backlog: Batman Arkham Knight Until Dawn Uncharted 4 Ratchet Doom Fallout 4 Dirt rally Wolfenstein GTA V TLOU Far Cry 4 Transistor Tearaway Tales from the borderlands + twd s02 Wszystko wymieniane z pamięci, więc pewnie jeszcze kilka tytułów z obu stron by sie znalazło. No i nie wiem co robić, bo z jednej strony grania na plejce mam do końca roku, a z drugiej zakup xboxa odkładam juz dobre kilka miesięcy, a promocja w euro rtv, albo uzywki z nowym padem za 800zł kuszą. No ale nie ma szans, żebym ograł te ponad 20 gier przez rok, a tu jeszcze po drodze kilka grubych premier, w które przecież trzeba zagrać. ehh ciezki czas na bycie graczem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Ja na Twoim miejscu bym brał drugą konsolę jak na pierwszej byłbym na bieżąco, a nie gdzie masz kilkanaście gierek do ogrania. Ja bym sobie dał na razie spokój. Teraz 2 miesiące suszy w gamingu więc masz szansę trochę nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Nie ładuj się w jeszcze większy backlog, ja prawie kupiłem WiiU, a miałem plecy z ps4 i ps3. Z ps4 juz na biezaco, jak ogarne ps3 to wtedy sie wezme za konsole Nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 No, ale co to mi tez za backlog i szmiry pokroju FC4, F4 czy cztery remastery gierek z poprzednich generacji. Batman Arkham Knight Until Dawn Uncharted 4 Ratchet Doom Fallout 4 Dirt rally Wolfenstein GTA V TLOU Far Cry 4 Transistor Tearaway Tales from the borderlands + twd s02 Kupuj xboxa, nie pier.dol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 No też bym zrobil przesiew tego co masz na ps4. Polecilbym zagrać w Wolfensteina, Dooma, Transistora i jak interesuje cie graficzka to Uncharted 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Pyerdolisz bluber, fajnie się gra w to u4, nie tylko graficzka w tej części daje rade. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Fajnie się oglada chyba chciałeś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Moze ktos polecic jakies fajne akumulatorki AA z ladowarka? Moje sie juz kompletnie rozladowaly, dodatkowo podczas wibracji traca polaczenie z padem [nie jest to wina pada, sprawdzalem na innych bateriach]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Qvsra, nie bądź jak jak i najpierw ograj to co masz. Nowy zakup to prosta droga do backloga liczonego w dziesiątkach kupionych gier Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Moze ktos polecic jakies fajne akumulatorki AA z ladowarka? Moje sie juz kompletnie rozladowaly, dodatkowo podczas wibracji traca polaczenie z padem [nie jest to wina pada, sprawdzalem na innych bateriach]. Eneloop master race polecam, serio sa chyba nie do zajechania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Dobra czekam, moze uda mi sie ograc wszystko co mnie interesuje na ps4 do czasu premiery girsow 4 i wtedy kupie kloca. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Mam ochotę na trochę GTA. Planowałem zakup V na PS4 (na PS3 grałem w V jakieś 2 lata temu, ale mnie nie wciągnęła z racji małej ilości wolnego czasu i za długich przerw w graniu), ale stwierdziłem, że wpierw chętnie przypomniałbym sobie San Andreas. Myślałem nad takim planem "działania": 1. Zakup i przejście San Andreas na PS3 2. Zakup i przejście V na PS4 Są jakieś przeciwwskazania grania w SA na PS3 czy brać śmiało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 W sumie to powinno wystarczyc aby wybrac swoja wersje: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Bez tych filtrów na ps3 gra wyglada beznadziejnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Ciekawe porównanie. To ja już chyba wolę ostrzejszą graficznie wersję na PS3 niż tę jajecznicę z filtrami na PS2/PS4. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Tylko wersja na PS2, hói z dropami. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 san andreas tylko na xbox i xbox 360 <3 o ile ktos ma na plytce lub kupil zanim podmienili na wersje z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi