winner 183 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Tylko wersja na PS2, hói z dropami. Nie no granie na PS2 to w ogóle odpada całkowicie, nie będę grał (jak nie muszę, stare exy to co innego) na kablu jak jakiś człowiek pierwotny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Moze ktos polecic jakies fajne akumulatorki AA z ladowarka? Moje sie juz kompletnie rozladowaly, dodatkowo podczas wibracji traca polaczenie z padem [nie jest to wina pada, sprawdzalem na innych bateriach]. Ja polecam bardzo dobre, i polskie, everActive. Bardzo konkurencyjne ceny i długi czas pracy na ładowaniu. Powinieneś je dostać również w większych sklepach komputerowych. http://everactive.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Moze ktos polecic jakies fajne akumulatorki AA z ladowarka? Moje sie juz kompletnie rozladowaly, dodatkowo podczas wibracji traca polaczenie z padem [nie jest to wina pada, sprawdzalem na innych bateriach]. Eneloop master race polecam, serio sa chyba nie do zajechania Amazon podobno je sprzedaje też pod własną marką. Niezależnie od tego czy tak jest naprawdę, te aku od Amazona są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Tez o nich dużo dobrego słyszałem, jak moje eneloopy padną ( jest to w ogóle możliwe ? ) to kupie sobie z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 29 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2016 Eneloop w kolorze czarnym, mercedesy wśród akumulatorków. Są jeszcze błękitne (najgorsze) i białe(średnie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Pierwszy raz od kiedy pozbyłem się konsoli (ponad rok temu) odczuwam taką wewnętrzną pustkę gracza. Niby mam mocnego PCta, dużo różnych gierek, ale jakoś nie czuję się spełniony jako gracz. Czy to jest ta przeświadczenie, że konsole mają duszę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) To jest to przeświadczenie, że musisz odpocząć od gierek. Bo ja mam dosyć momentami tej duszy ps4, jak po każdym zgonie w Doomie czekam 25 sekund na grę. Edytowane 30 czerwca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Po co umierasz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 :czesc: Swoją droga udźwiękowienie w Doomie jest nie z tej planety (może z Marsa hehe). Darcie mordy demonów, gitarka robiąca się co raz bardziej intensywna w miarę większego rozpie,rdolu niczym w Mad Maksie. Mocny punkt tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ej a słyszeliscie, że Uncharted 4 nie ma muzyki? Beka z typów. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Nie wiem, powiadajo, że ten Uncharted to taki samograj, że bez polotu, że tylko skakanie, że noszenie drabiny itp. Mi się w U1, U2 i GA grało bardzo przyjemnie, U4 jest takie słabe or just stupid? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ej a słyszeliscie, że Uncharted 4 nie ma muzyki? Beka z typów. Bluber choler a to nie jest CW. Tutaj nie obrażamy gier ani nie prowokujemy innych użytkowników do kłótni. Jak widzisz, temat nazywa się konsolowa tęcza, czyli dyskutujemy o naszych pozytywnych przeżyciach związanych z najlepszymi szpilamia, taknieco? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ej a słyszeliscie, że Uncharted 4 nie ma muzyki? Beka z typów. Bluber choler a to nie jest CW. Tutaj nie obrażamy gier ani nie prowokujemy innych użytkowników do kłótni. Jak widzisz, temat nazywa się konsolowa tęcza, czyli dyskutujemy o naszych pozytywnych przeżyciach związanych z najlepszymi szpilamia, taknieco? On to wie bo sam ten temat zalozyl xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 To jest mroczny pasażer blubera. Czasami nie może go kontrolować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ej a słyszeliscie, że Uncharted 4 nie ma muzyki? Beka z typów. Bluber choler a to nie jest CW. Tutaj nie obrażamy gier ani nie prowokujemy innych użytkowników do kłótni. Jak widzisz, temat nazywa się konsolowa tęcza, czyli dyskutujemy o naszych pozytywnych przeżyciach związanych z najlepszymi szpilamia, taknieco? On to wie bo sam ten temat zalozyl xD Może wie może nie wie. Przecież to bluber. Człowiek chce się zrelaksować, obiecuje sobie nie wchodzić do CW gra w gierki i jest spoko a póżnie wchodzi do tęńczy a CW przyszło do niego. :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 No nieładnie się zachowałeś Bartezzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ale jakie CW? Muzyka w uncharted 4 jest? Jest. Ktoś powiedział, że w U4 muzyki nie ma? Tak było. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Po pierwsze: w poważnym temacie o poważnych gierkach (playstation serious biznes) sugerujesz, że główny system seller nie ma muzyki. Po drugie, rzucasz: beka z typów. Jakich typów? kolegów lubiących uncharted? Piaskownica jest w CW a tutaj ma być kulturka i garniturek! Masz ty rozum i godnoćć człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 To nie ja sugeruje, że U4 nie ma muzyki. Poczytaj odpowiedni temat. Beka z głuchych typów ot co, ale fakt poniosło mnie dzisiaj w krótkich portaszkach siedze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ja nie dosc ze krotkie portaszki, to odkad zaczalem grac dalej w NG2 musialem wiatrak wlaczyc bo sie przegrzewac zaczalem od tej akcji xDDD btw. Duchowy nastepca Road Rash'a Wyglada bardzo atrakcyjnie, niezla akcja w 4:05 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Nie no ten road redemption wyglada jak gra z telefonów ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 W przyszłym tygodniu będe miał Viewtiful Joe Zobaczymy czy takie dobre jak mówią Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 @b Opinie pozytywne, handling, fun etc. jak na Early A czy pre-alphe jest spoko, chetnie pogram jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Idealna gra na telefon, ale płacić za to 12 euro(20 bez przeceny) to beka wnusiu. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) Ja czekam na nowego Carmageddona z takich pokrewnych klimatów oby byla tęga rozróba. niebawem premiera zobaczymy jak ogarnęli @XM no ku,rwa panie jedynka jest mistrz Edytowane 30 czerwca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi