Daffy 10 545 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 W przyszłym tygodniu będe miał Viewtiful Joe Zobaczymy czy takie dobre jak mówią genialne, na ps2 bylo grane szalenczo Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ożeszkuór.va! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Jak oceniacie Silent Hill Shattered Memories? W tę część nigdy nie grałem, mam ochotę pyknąć na PSP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Swietna. Chyba najlepsza czesc Silenta od czasu dwójeczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ożeszkuór.va! jerona pierona jaki sztosik Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Ożeszkuór.va! jerona pierona jaki sztosik Ta gra ma już swój temat na forumku przecież tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/113369-deaths-gambit/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Przecież to się prosi o port na Vitę Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) W przyszłym tygodniu będe miał Viewtiful Joe Zobaczymy czy takie dobre jak mówią Viewtiful Joe co to za gra, ile w to grałem na gamecube to głowa mała, ale udało zdobyć sie unlimited vfx, jedna z moich ulubionych gier ever Ja czekam na nowego Carmageddona z takich pokrewnych klimatów oby byla tęga rozróba. https://www.youtube.com/watch?v=8IRT_j6gCrg niebawem premiera zobaczymy jak ogarnęli @XM no ku,rwa panie jedynka jest mistrz Preorder juz od jakiegoś czasu złożony jak gra będzie dobra to z czasem wezmę cyfroweczke Edytowane 30 czerwca 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 Widzieli ten trailer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 Jakie to chore Plus za design choć sam za taką makabrą niekoniecznie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 Poza wiadomym skojarzeniem z Obcym przypomina mi też Sanitarium i pierwszy rozdział tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Ta gra wzbudza we mnie lęk. Nie wiem czy dałbym radę w to grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Pierwsze skojarzenie - Dark Seed. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Uuu zapowiada sie mocarz wrecz. Klimatem bije na kilometr od tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 HR Giger byłby dumny. niech tego nie skopią Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 kek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 kek to odpowiedni komentarz xD Choc nie powiem, starozytny Rzym + system walki z Condemned/Zeno Clash to chcialbym kiedys zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 ej w cs go gralem chwile sto lat temu jak wyszło i umarło żeby potem powstać dzieki tonie kasy od grubego i wpier.dolenie skinów dla gimbów i teraz patrze jak kolega krzysiu podnieca sie swoją akcją w ktorej siedzi i kampi przez pol rundy żeby rozwalić kilku typów z swojej super ultra zeskinowanej awp czy to jest sen czy jawa czy serio cs go ma teraz legal wallhacka? bo jak ja gralem to takie rzeczy to były czity lel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Blubi, to jest demko po meczu. Możesz je oglądać kiedy chcesz i wtedy masz podgląd na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 a ok to nie ma tematu ale juz myslalem, ze jest taka beka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Był kiedyś w temacie link do mini recek gier wraz z ocenami sutqa (bluber chyba dawał), ktoś może podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 16 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 (edytowane) Przed chwilą przypomniałem sobie ten trailer i aż mi się łzy cisną do oczu, pamiętam podniecenie 9-latka, gdy dostałem swoją pierwszą konsolę, cudowne czarne, pudełko od Sony. Przesiedziałem wtedy z 9h przed TV, dostałem na starcie z 15 gierek (tak, tak, piraty), w tym verbatima z naniesionym czarnym cienkopisem tytułem Pro Evolution Soccer 3. Jezu, jaka ta gra była....konsolowa? Tak, to właściwe słowo. Byłem tak mega podjarany tym intrem, kiedy wkroczyły menusy, to prawie się zlałem w portki. (pipi)a, mineło 12 lat, a ja pamiętam do dziś, że pierwszą bramkę ever w PESie, a co za tym idzie, na konsolach w ogóle, strzeliłem Trezeguetem, w meczu Francji z bodajże Irlandią. Wrzucał Pires, a Trezegol wy(pipi)ił z woleja. Z tego co kojarzę to padłem na kolana przed TV, ze łzami w oczach, ta gra była 8 cudem świata.Pamiętam też jak po tygodniu maniaczenia w piłkę, postanowiłem sprawdzić inne gry. Wybór padł na GT 3: Tokyo-Geneva Concept. Rany, jakie to było dobre, jak te samochody wyglądały...Niedługo później dostałem GT 4, wtedy wsiąkłem całkowicie, pamiętam moment pierwszego wjazdu na szutrową szosę.Nostalgia mnie złapała, ale muszę przyznać- tak intensywnych doznań, jak pierwsze miesiące z PS2 za szczyla, nie dostąpiłem już nigdy potem. Fakt, niektóre gry dawały masę radości, wciąż dają, ale tego co wtedy przeżywałem- nie da się porównać. Edytowane 16 lipca 2016 przez WiekszyZiemniak 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2016 Chyba sobie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 17 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2016 Przeszedłem niedawno, dobra giera, bardzo personowa, a jak ktoś lubi digimony to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2016 No wlasnie troche sie zaskoczylem tym klimatem a la persona, + fajnie animowany turowy system walki w 3d Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi