XM. 10 845 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Hòjki z Nintendo kasuja gdzie popadnie AM2R xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Gardzę tą firmą mimo, że robią dobre gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 No właśnie jak przeczytałem tamtego posta to od razu miałem napisać, jak długo to pożyje, bo Nintendo (jak i np. Square) jest znane z entuzjazmu wobec przeróbek swoich hitów sprzed 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 idę sprzedawać dyskietkę z grą na allegro W rimejku bardzo podobają mi się logi w stylu trylogii Prime. Pozwalają zapoznać się ze SROLEM uniwersum, przy okazji będąc kompletne nie nachalnymi, bo nie trzeba ich czytać. I tak się właśnie robi dobre gry video. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Hòjki z Nintendo kasuja gdzie popadnie AM2R xd Nintendo XD A tak na poważnie to co raz do sieci wrzucono już tam zostanie więc kto chce pewnie bez problemu znajdzie źródło skąd zassać gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Jak dobrze że moja kopia na dysku grzecznie siedzi Nintendo chu.j. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Dziwi Was to? każda większa firma w momencie w którym ktoś wydaje niejako plagiat autorskiego dzieła natychmiastowo ściąga to z sieci, niewiażne jak wspaniałe i dobre by to dla nas było. Tak czy inaczej, nintendo samo powinno wydać ten tytuł na 3DSa, zbiliby na tym ogromne kokosy i może by zauwazykli ze jest zapotrzebowanie na nowego 2D (i ogólnie dowolnego) Metroida. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Jak sobie pomyślę, że za mną juz trzy gry z serii Metroid ale jeszcze przede mną trylogia MP to Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) Które Metroidy ograłeś? Super, AM2R i co? Zero Mission/Fusion czy innego? A wiecie, że ja w sumie nie przeszedłem żadnego metroida? sam nie wiem czemu, ale zaczałem grać w teog AM2R i Super od nowa na Wii U i jest sztosik jakich mało MP Trilogy mam na Wii U od bardzo dawna już i też czeka Edytowane 9 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Przeszedłem jeszcze Metroid other M i tez mi się podobał. Tez mam trylogię MP i czeka, ale 5 tygodni mija i konsoli nadal nie mam. Widzę poziom Sony i ich serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Odesłałeś konsolę do sklepu czy do Conquestu? Jeśli do CQE to sobie jeszcze poczekasz, bo oni to odsyłają do niemiec, w nieczech ogarniają, odsyłają do czech i z powrotem do Ciebie możliwe,ze sklep robi tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Które Metroidy ograłeś? Super, AM2R i co? Zero Mission/Fusion czy innego? A wiecie, że ja w sumie nie przeszedłem żadnego metroida? sam nie wiem czemu, ale zaczałem grać w teog AM2R i Super od nowa na Wii U i jest sztosik jakich mało MP Trilogy mam na Wii U od bardzo dawna już i też czeka Strasznie dziwny z ciebie fan nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Po co grać w gierki, kiedy można je kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Skoro jesteśmy w temacie Nintendo to rajus wrzucał linka do archiwum zawierającego wszystkiego numery Nintendo Power. Kto sobie zdarzył je przejrzeć jest szczęściarzem bo też już to wyparowało ze stronki Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 tak btw, skojarzyło mi się coś. filmik rzucony na wcześniejszej stronie przez nikogo a tu filmik quaza, ktory wrzucil jakis czas temu, tylko ja widze podobienstwa w tresci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 dlaczego ten brzydki sku,rwiel wstawia swój ryj na wszystkie miniaturki materiałów video? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 no taka moda na jutubie Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) W sumie to dobra praktyka bo od razu łatwo te ścierwa omijać. Przydałaby się appka która na youtubie rozpoznaje twarze na miniaturkach i od razu wypierdala te kanały do ignora Edytowane 9 sierpnia 2016 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Jest za to apka, że wystarczą dwa kliki i Ci blokuje kanał. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 845 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) Byłem pewnie ostatnia osoba która jeszcze liczyła na ocknięcie się Capcomu, ale to oficjalnie koniec - HD remastery priorytetem: Q. Capcom is using downloads to sell remastered and other versions of catalogue titles. What is the relationship between package and digital download sales? Isn’t there a risk of competition between these two channels?A. HD remasters of our catalogue hit titles will be one of our key business activities. Overseas, it is becoming difficult to sell these lower-priced and re-mastered titles at stores because of the declining number of stores and sales area limitations. Therefore, we started aggressive digital download sales activities. These activities created new demand for these titles. For example, overseas download sales of "Resident Evil" (HD Remastered) in the past fiscal year were far higher than we expected. It is not a risk but rather the growth of the download sales channel gives users more options. We regard this as growth in opportunities to have allow access for more people to enjoy our games. Także na pierwszy strzał pójdzie na pewno DD oraz Onimusha w HD. No nic, szkoda. Remaster DR tez podobno na jedno kopyto, tyle szczescie, że w 60 klatkach. Edytowane 9 sierpnia 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Dragon's Dogmę mają już na kompie więc roboty przy odświeżaniu zero tylko przerzucą wersję pc na kąsole. Akurat tej gierce port na kompa dał dużo bo w końcu stała się grywalna i chodzi tak jak powinna, a nie te slide show co było na PS3. No i nie prezentuje się jak rozlane po ekranie góvno. Warto było się wstrzymać z ogrywaniem. Do tego pewnie po raz kolejny wrzucą DMC kolekcja i może Lost Planet. Ale jak się już mają bawić w te kotlety to niech walną remastera Shadow of the Rome. Jak już to zrobią to mogą zamykać interes bo od dawna nie wydali niczego sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 CAPCOM [*] [*] [*] No trochę beka. Cóż, to niech chociaż zrobią remaster Viewtiful Joe, Shadow of Rome, Haunting Ground, Killer 7 i jakąś lepszą wersję Auto Modellisty A ciul, niech już wszystkie gry z PS2 zremasterują. Cytuj Odnośnik do komentarza
xmortex 400 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Przykro to aż czytać. W zeszłym tygodniu znowu ukończyłem Onimushe 2 i myślałem jakby Capcom zrobił świeża kontynuacje albo cos w podobnym klimacie. Dla mnie te chamskie HD remastery to bezczelność. Dobrze, że nioh na horyzoncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Niedawno zastanawialem sie co sie stanie jak juz zremasteruja absolutnie wszystko co moga [bo sa na dobrej drodze ku temu], ale potem sobie przypomnialem ile razy RE4 'remasterowali'. Niech płoną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 @XM Ty naprawdę myślisz, że remastery DR będą w 60fps? To będzie pływające 30-60, a jak dali to byle komu to 60 będziesz miał przy patrzeniu w niebo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi