Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj trafilem na tego gostka:

I z tego co posluchalem to gada nawet z sensem. W swoich materialach momentami za bardzo lubi sie skupic na jednym aspekcie ktory mu sie spodobal/nie spodobal i gadac o nim dlugo, ale mimo wszystko ma calkiem dobry wglad w to co gra i fajnie o tym mowi.

Koncowka materialu o Half-Lifie szczegolnie mi sie spodobala, bardzo fajnie podsumowual wiele liniowych gier.

Opublikowano

To chyba odpowiedni temat aby zapytać co myślicie o gierce DEADLIGHT DIRECTOR'S CUT ?

Ktoś grał do czego można to porównać? coś jak This war of mine? opinie

Opublikowano

Deadlight to słaba gierka nie warto ją sie interesować. A podobna jest do każdej innej platformówki 2,5D

Opublikowano

Deadlight to dobra gierka warto ją się interesować. 

This war of mine to bardziej survival, ale bardzo podobne klimaty w sumie. Ale za więcej jak 30zł się nie opłaca bo krótka. 

Opublikowano

Zrobić platformówkę z (pipi)owym sterowaniem to trzeba być specjalną ekipą.

RIME napewno nas zayebie 

Opublikowano

plus pół tuzina dobrych gierek pomiedzy iv i v. dziś wyczytałem że przychody z gta online dwukrotnie przebijają zarobek sony i ms na swoich ostatnich sprzętach, fajnie co?

Opublikowano

Ej ale wiecie, że to wina graczy? Nie można winić Rockstara za to, że trzepią sobie kase za jakieś karty na hajs do online czy innego guwna. To tylko wina nasza i wyłącznie.

Opublikowano

Na uj robili tak dobre online do GTA V. :reggie:

Dobre? No nie wiem dla mnie balas.

Opublikowano

Druga kwestia to te niekończące się wyszukiwanie graczy, zrobienie choćby samych napadow  jest praktycznie niemożliwe z przypadkowymi oszołomami wydzierajacymi mordy do mikrofonow.

No i rzeczywiście jak ludzie placa za ubranka, brody i wirtualne pieniądze w grze prawdziwy hajs to Rockstar na pewno nie będzie ryzykowal 100 baniek jak w przypadku MP3, który może już nie mieć nigdy kontynuacji choć z drugiej strony to jest jedna z lepszych trylogii ever, wiec może niech tak zostanie.

• Plusik 1
Opublikowano

do tego Midnight Club LA, RDR, Max Payne 3 :frog:

Nie zapominaj o LA Noire kolego. Wiem, że to robiło Team Bondi, ale gdyby nie Rockstar to projekt by umarł, a to świetna gra. Wczoraj ją ponownie ograłem i matko boska. Ta gra jest NIESAMOWITA. :fsg: