Opublikowano 23 września 20168 l Wczoraj trafilem na tego gostka: I z tego co posluchalem to gada nawet z sensem. W swoich materialach momentami za bardzo lubi sie skupic na jednym aspekcie ktory mu sie spodobal/nie spodobal i gadac o nim dlugo, ale mimo wszystko ma calkiem dobry wglad w to co gra i fajnie o tym mowi. Koncowka materialu o Half-Lifie szczegolnie mi sie spodobala, bardzo fajnie podsumowual wiele liniowych gier.
Opublikowano 23 września 20168 l To chyba odpowiedni temat aby zapytać co myślicie o gierce DEADLIGHT DIRECTOR'S CUT ? Ktoś grał do czego można to porównać? coś jak This war of mine? opinie
Opublikowano 23 września 20168 l Deadlight to słaba gierka nie warto ją sie interesować. A podobna jest do każdej innej platformówki 2,5D
Opublikowano 23 września 20168 l Zrobić platformówkę z (pipi)owym sterowaniem to trzeba być specjalną ekipą.
Opublikowano 23 września 20168 l Deadlight to dobra gierka warto ją się interesować. This war of mine to bardziej survival, ale bardzo podobne klimaty w sumie. Ale za więcej jak 30zł się nie opłaca bo krótka.
Opublikowano 23 września 20168 l Zrobić platformówkę z (pipi)owym sterowaniem to trzeba być specjalną ekipą. RIME napewno nas zayebie
Opublikowano 24 września 20168 l Dwie białe śliczności w domu. Nie wiem którą rukać w której kolejności. Od dobrobytu.. pento staje
Opublikowano 24 września 20168 l 3 lata W przyszłości będzie zayebisty symulator dzisiejszych czasów.
Opublikowano 24 września 20168 l Ciekawe czy w tej generacji dostaniemy GTA VI, za rok skorpio, potem pewnie Sony wystrzeli z PlayStation 5, malo czasu zostalo.
Opublikowano 26 września 20168 l Gta V wyszło pod koniec poprzedniej generacji, teraz może być podobnie.
Opublikowano 26 września 20168 l plus pół tuzina dobrych gierek pomiedzy iv i v. dziś wyczytałem że przychody z gta online dwukrotnie przebijają zarobek sony i ms na swoich ostatnich sprzętach, fajnie co?
Opublikowano 26 września 20168 l A to oznacza ,że nie prędko zobaczymy jakaś większą grę od Rockstara..
Opublikowano 26 września 20168 l To teraz przed GTA VI powinni wydać RDR 2 i nikt im nic nie wypomni.
Opublikowano 26 września 20168 l Ej ale wiecie, że to wina graczy? Nie można winić Rockstara za to, że trzepią sobie kase za jakieś karty na hajs do online czy innego guwna. To tylko wina nasza i wyłącznie.
Opublikowano 26 września 20168 l Czy GTA V będzie jak wino? Chciałbym wracać do tego tytułu tak często jak do vice city.
Opublikowano 26 września 20168 l Na uj robili tak dobre online do GTA V. Dobre? No nie wiem dla mnie balas.
Opublikowano 26 września 20168 l Jak balas, jak idzie kasiora z tego? A na poważnie to faktycznie R* ładnie leci w uja w tej generacji konsol. Edytowane 26 września 20168 l przez Papaj
Opublikowano 26 września 20168 l Druga kwestia to te niekończące się wyszukiwanie graczy, zrobienie choćby samych napadow jest praktycznie niemożliwe z przypadkowymi oszołomami wydzierajacymi mordy do mikrofonow. No i rzeczywiście jak ludzie placa za ubranka, brody i wirtualne pieniądze w grze prawdziwy hajs to Rockstar na pewno nie będzie ryzykowal 100 baniek jak w przypadku MP3, który może już nie mieć nigdy kontynuacji choć z drugiej strony to jest jedna z lepszych trylogii ever, wiec może niech tak zostanie.
Opublikowano 26 września 20168 l do tego Midnight Club LA, RDR, Max Payne 3 Nie zapominaj o LA Noire kolego. Wiem, że to robiło Team Bondi, ale gdyby nie Rockstar to projekt by umarł, a to świetna gra. Wczoraj ją ponownie ograłem i matko boska. Ta gra jest NIESAMOWITA.