Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Multi w H5 sztywne? Co ja czytam. Zdecydowanie najlepsze multi w serii, aż sobie pogram po powrocie :danberas: Co do KillZone, nie wiem jak jest w SF, bo jeszcze nie grałem, ale multi w KZ3 to najlepsze FPS jakie było na PS3. Ciężar postaci oraz ich wytrzymałość (coś pomiędzy Halo, a CoDem gdzie padasz po 1s serii w kostkę) i ciekawe tryby. Z perspektywy czasu grałbym jeszcze dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Widzę, że Halo 5 spotyka to samo co wszystkie pozostałe części serii - na premierę 80% pisze, że super gra (polecam wrócić do właściwego tematu o grze i postów z premiery), a po roku/dwóch pojedyncze jednostki non stop piszą jakie to było złe Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 No siema, Don. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Wezyr sztywne czyli doje.bane, sztywniutkie. Singiel słabizna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Ah, w sensie sztywniutkie. Z fartem, elo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 12 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2016 Ależ jutro fajny dzień, nowe mapy i postacie w gearsach, nowa mapa w bf1, dodatek do forzy, battlefront w ea access, zimowy event w destiny a na tapecie zaraz będę miał Inside i zabiorę się za Sunset Overdrive. Nazwijcie mnie Januszem ale super się bawię w trakcie tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dahaka 1 860 Opublikowano 13 grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Ależ jutro fajny dzień, nowe mapy i postacie w gearsach, nowa mapa w bf1, dodatek do forzy, battlefront w ea access, zimowy event w destiny zrzygałem się 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 czy jest druga gra, która tak idealnie łączy realistyczne animacje z idealnie responsywnym sterowaniem? no nie jest. takie rzeczy niestety tylko w pociętym fabularnie MGS V a w sumie poodznaczałbym kolejne nic nie znaczące side opsy, z innym wyposażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 FEAR i Killzone'y (wyróżnienie dla dwójki, shadow fall też daje radę), najlepszy feeling strzelania w grach. FEAR za przesadzone efekty cząsteczkowe, reakcje przeciwników na strzały, bullet-time sound design oraz świetną sztuczną inteligencję, wszystko składa się na wyśmienitą ucztę, której nadal nie dorównano (gra z 2005). Killzone 2 - przecudowne, pełne detali modele broni, ich udźwiękowienie, feeling, i teatralne pozy śmierci hellgastów. Shadow Fall dokłada do tego charakterystyczne ,,klik'' przy zdobyciu killa, jeden z najlepszych dźwięków na playstation obok powiadomienia o trofeum. Lista wyróżnień: M4 w CoD 4 MW / Shotgun i dwururka w Doom 3 / Najcudowniejsza obrotówa w grach w Syndicate z 2012 / Cowboy Repeater w Fallout NV / Perfekcyjne combo freeze + kusza w Bioshocku / całe bad company 2 / Auger w Resistance / shotgun w Metro / deagle w cs 1.6 A wam w jakim fps-ie się najlepiej strzela? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Deagle w 1.6? W GO o wiele większa satysfakcja była jak się headshota ustrzeliło z deagle'a, choć i trudniej było wycelować, no i większe odstępy czasowe między strzałami trzeba było robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2016 Soldier Of Fortune 1/2, Killing Floor 1/2, Black, Unreal Tournament, BF:BC2, Painkiller, New Order. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Painkiller - kołkownica Szanuję mocno. Z innych FPS-ów to dla mnie najlepszy feeling strzelania to Fear, Black, Rage, Riddick, Killzone i Resistance 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Battlefield 1 i Martini-Henry, tego jeszcze nie przeżywaliście w żadnej strzelance. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Ak-47 w CS: GO. O jezu jak sie fajnie z tego strzela, wyciecie jednym sprayem calego teamu to uczucie wrecz E K S T A T Y C Z N E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Dwururka w Doomie, świetnie też strzelało się z kuszy w HL 2 i snajperki w Halo. No i Fear oczywiście w połączeniu z destrukcją otoczenia robił niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 z killzone'ow tylko liberation, mercenary i goty multi k2, reszta do zaorania (moze jeszcze jedynka miala do polowy zjadliwy singiel) dramatycznie niewykorzystany potencjal przy tak kapitalnym uniwersum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 z killzone'ow tylko liberation, mercenary i goty multi k2, reszta do zaorania (moze jeszcze jedynka miala do polowy zjadliwy singiel) dramatycznie niewykorzystany potencjal przy tak kapitalnym uniwersum Szkoda ze nie trzymali sie tego brudnego stylu z drugiej czesci..tak wgl to serwery jeszcze działają przy dwojce?? Ale bym pogral w warzona Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 oni mieli klopot z okresleniem czemu single w ich gierkach sa nudne i zamiast skupic sie na gameplayu kombinowali niepotrzebnie z klimatem i tak powstal call of duty na helganie czyli killzone3 i kolorowe blasterki z shadow fall mercenary znowu wrocilo do brudnego klimatu ale tez ten singiel tam jakis chwytajacy za jaja nie jest, juz multi tam lepiej wyszlo zdecydowanie nie mam ps3 by sprawdzic ale jak sie orientowalem jakies pol roku temu to k2 w multi jeszcze dzialal i ponoc gasrke pokoi nawet jeszcze znajdzie by pograc warzone'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Dwururka w Doomie, świetnie też strzelało się z kuszy w HL 2 i snajperki w Halo. No i Fear oczywiście w połączeniu z destrukcją otoczenia robił niesamowicie. Może nie tyle z konsol ale na PC pamiętam darmowe multi Fear: Combat. Chryste jakie to było szybkie, zdarzały się z serwery z niewyobrażalnymi lagami ale wciąż tempo gry i rozpierdziel z tymi pukawkami kiedyś nie do opisania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 boje się spoilerów; crap, średniak, czy mesjasz for them? hehs, yebana zasada ogrywania jednej rzeczy na raz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 Crap, meh, lol. Najgorsza gra tego roku. Nie warta nawet 50 zł. Czekać aż do 30 + wysyłka dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2016 nie dałem rady i obejrzałem z ciekawości aż doszli do spoilerów z początku. w sumie Quantum Fuking Break!!!!111 i Gearsy Czwarte zyebali jeszcze mocniej więc mogło być gorzej a no i potwierdzili że gameplay Shadow Of The Colossus był dobry i że ICO & SOTC to był high art masterpieces CO ZA KURFA GNOJE Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Ak-47 w CS: GO. O jezu jak sie fajnie z tego strzela, wyciecie jednym sprayem calego teamu to uczucie wrecz E K S T A T Y C Z N E żart? najgorszy kałach ze wszystkich kanterów Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 Nope. Wiem, że ty masz jakieś chorobliwe kompleksy zwiazane z cs:go i wszystko jest w tej grze najgorsze, no, ale nie zmienia to faktu, że strzela się przyjemnie. W sumie to jeszcze AWP mogę dorzucić, nie umiem jej wprawdzie grać za dobrze, ale udany flick shot to insta boner Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi