pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Sprawe grafiki łagodzi też wielkość ekranu. Vita to np mistrz do gier z PSX'a. Odpalcie taki Soul Reaver na 40 calach - no troche słabo. Odpalacie to na Vicie i jest banderas. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Z drugim się zgodzę, ale zasada dobrego dizajnu odnosi się też do gierek 2D: Swoją drogą: nowa marka od Atlusa, Project Re Fantasy, ma swoją stronę: http://rpg.jp , czekam na pierwsze video z rozgrywki, bowiem arty bardzo mi się podobają. Edytowane 24 grudnia 2016 przez gkihdghdhj Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Rayman z 95 r., ktorego obecnie ogrywam nadal swietnie wyglada i jakby ktos zrobil remaster to pewnie wiele osob nie uwierzyloby, ze ta gierka ma ponad dwie dekady, ale rzeczywiście tytuly 2d, a tym bardziej w kolorowej stylistyce maja duza przewagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 Odpaliłem dzisiaj na XO darmowego Burnouta Paradise i powiem wam, że różowe okulary nostalgii jednak mocna rzecz. Jak odpaliłem Paradise chwilę po premierze na moim lśniacym Samsungu HD Ready, to zbierałem szczękę z podłogi. Ostre, żywe kolory no ideał. Z racji świąt w domu, podłączyłem XO pod tego samego Samsunga dzisiaj i aż mnie zamurowało. Wszystko rozmazane, niewyraźne, a w oddali mgła. Śmiesznie. ja niedawno odpaliłem Crysisa 2 na X360, pamiętam że nawet na konsolach gra wyglądała bardzo spoko, teraz mało co się nie zrzygałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 24 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2016 (edytowane) Ja mam duży problem by wrócić do niektórych gier z PS2. Co ciekawe, łatwiej mi przychodzi granie w wiele gier z PSX-a. Na PS2 próbowałem ostatnio odpalić Sirena i rzygłem (odpalajac na CRT). Nawet Vice City graficznie na czarnulce już straszy. Z zaległości grywam już tylko w remastery na PS3, bo nawet w takim Jak & Daxter różnica jest kolosalna. Ogólnie mam wysoką tolerancje na słabą grafikę, ale nie mogę znieść, gdy obraz jest totalnie niewyrazny przez totalny brak antyaliasingu i slabe tekstury. Na PS2 wiele produkcji niestety na to cierpiało. Edytowane 24 grudnia 2016 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Kocham typa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Stare ale jare. Jak TESy to tylko na modach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=88EY6NLBbvs ulala co za sztosik, xm badaj taki mix risinga z dustem Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Kocham typa końcówka to chyba jest ten słynny ałtyzm. za to na tym było pośmiane trochę tendencyjnie i bawiąc w wycinanki, ale pięknie podsumował moje relacje z tych zwierzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 TLG to jego najlepszy filmik chyba, kwiczalem mocno. Te z MGSa V tez spoczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Może by tak założyć temat Prezenty growe? Niektórzy dostają itemki a nie ma się gdzie nimi pochwalić, bo w zakupach to wiadomo, że swoje zakupy się wrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Dunkey to klasyka. Oprócz śmieszków potrafi też dostarczyć bardziej "poważny" materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=88EY6NLBbvs ulala co za sztosik, xm badaj taki mix risinga z dustem Wyglada bardzo spoko, na pewno sie zainteresuje. Ja z mojej storny polecam DMC w 2D, troche zaczalem, ale nie mam kiedy do tego porządnie przysiasc. https://youtu.be/8TeRwbvdL9w?list=LLhJRNNwRvHWqcMYBksgVZ1Q Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) O kur.va Panowie, to był niezły rok dla mnie pod względem gier - wbiłem trzy "dychy" dla XCX, MH3U i B2, zagrałem w mnóstwo świetnych beat em upów i odkryłem, że Mario w 2D to skur.wiel jakich mało. Wrzucam listę gier które przeszedłem i backlog na przyszły rok który mi został: Xenoblade Chronicles X Super Mario Galaxy Mario Kart Wii Rayman Legends Bayonetta Bayonetta 2 Devil's Third Metroid Prime Castlevania Lords Of Shadow Dark Souls 2 Darksiders 2 Anarchy Reigns DLC do Dark Souls Metroid Other M Super Smash Wii U Resident Evil 4 Wii Shantae and the Pirate's Curse Super Metroid Ratchet and Clank Crank in Time Monster Hunter 3 Ultimate MadWorld Diablo 3 Reaper of Souls Zelda WW HD Ninja Gaiden 3 Viewtiful Joe Dead Space 2 Mario Kart 8 New Super Mario Bros U Super Mario Maker Xenoblade Chronicles Resident Evil Zero Gears of War (Ultimate Edition) Quantum Break Dying Light Max the Curse of Brothehood Sanitarium Another Metroid 2 Remake: Return of Samus Streets of Rage 2 Streets of Rage Streets of Rage 3 Double Dragon Final Fight Punisher Alien vs. Predator Armored Warriors Silent Dragon Cadillacs & Dinosaurs Undercover Cops Vendetta Sengoku Sengoku 2 Sengoku 3 Final Fight 2 Final Fight 3 Violent Storm Night Slashers Arabian Fight Alien Storm B.Rap Boys Battle Circuit Captain America and the Avengers The Combatribes Denjin Makai Dungeons & Dragons - Shadow Over Mystara Battletoads Arcade Metamorphic Force DJ Boy Gaia Crusaders Dragon Ball Advanced Adventure Dynasty Wars Warrior Blade Rastan Saga Episode III Shadow Force The Crystal Of Kings Guardians Denjin Makai II Spider-man - The Video Game Knights of the Round King Of Dragons Knights of Valour Knights of Valour II Ghost Chaser Densei (SNES Arcade) Michael Jackson's MoonWalker Growl Ninja Baseball BatMan Pretty Soldier Sailor Moon Golden Axe - The Revenge of Death Adder Golden Axe Hook P.O.W. - Prisoners of War Lightbringer - Dungeon Magic Pu-li-ru-la Legend Of Heroes Gaiapolis - Koganedaka no Ken Dungeons & Dragons - Tower Of Doom Metal Gear Rising Revengeance DLC z Samem 94 gry i w tym roku nie przeszedłem ani jednej gry z poprzednich lat co jest dla mnie czyms cholernie nowym. Jednak przeszedlem RE4 na wii i B1 na Wii U xD Teraz pozostałosci na rok przyszły i znowu bomby jak jasny HÓI zostały: Super Mario Galaxy 2 Zelda TP The Wonderful 101 Metroid Prime 2 Metroid Prime 3 ZombiU New Super Luigi U Captain Toad Treasure Tracker Neo Fast Racing Donkey Kong Country Tropical Freeze Lego City Undercover Super Mario 3D World Resident Evil 2 Resident Evil 3 Nemesis Donkey Kong Country Returns Pikmin 3 Hyrule Warriors Dead Rising PS4 Devil May Cry 4 Special Edition DmC Devil May Cry Definite Edition Gears of War 2 Gears of War 3 Gears of War Judgement Sunster Overdrive Rise of the Tomb Rider Ori and the Blind Foest Wiedzmin 2 Dying Light The Following Wiedzmin 3 Doom MGR dlc z psiakiem Sorry ze bez myslników, przekopiowywałem z excela i tak wyszło. ;/ zaraz popoprawiam. Edytowane 31 grudnia 2016 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 94 gry, o yebany Ja w tym roku 'tylko' jakieś 45 mniej. 2017 jednak powinien być o wiele spokojniejszy. I widzę, że nie tylko ja prowadzę tabelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Ostry wariat ta morda. Ja w tym roku chciałem pobić wynik z poprzedniego roku i o jeden tytuł się udało ale chciałem chociaż dobic do 50 ale przez jakieś tam zje.bane wydarzenia w zyciu prywatnym nie gram od dwóch miesięcy i mi się nie chce więc stanęlo na 46 King's Quest The Evil Within Resogun Fallout 4 Journey Life is Strange Wiedzmin 3 Serca z kamienia Ghost Reacon Future Soldier Mass Effect 3 i wszystkie DLC Ratchet&Clank Remember Me Uncharted 4 Hotline Miami (tym razem na konsoli) Call of Juarez Gunslinger Mark of the Ninja Rise of the Tomb Raider TTT 2 Doom Prince of Persia Forgotten Sands Anarchy Reigns Sunset Overdrive i DLC Dante's Inferno Forza Horizon 2 i Fast&Furious Thomas Was Alone Dead Rising 3 Rocket League (xd) Inside Wolf Among Us Batman TTG Halo 5 Ori and the Blind Forest State of Decay Forza Horizon 3 Sleeping Dogs Definitive Edition Actual Sunlight Gears of War 4 Deus Ex Mankind Divided Rozgrzebałem Danganronpe, Persone 4 i kilka innych gier na vicie, zacząłem Bayonette 2 i styka. Plan na nowy rok to wyczyścić backlog jak w koncu zacznie chciec mi się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Szanuję za podejście do NSMBU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Blubi weź mi wytłumacz jakim cudem Rocket League znalazło się na tej liście? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Ale piękne wyniki macie. Ja w tym roku grałem w ponad 30 gierek. Skończyłem 20 kilka. Jak co roku prowadzę dokładną listę, łącznie z czasem grania. Jutro podsumuję i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 U mnie jak to zwykle bywa, mnóstwo gierek rozkopanych na różne platformy i mało co pokończone. Ale z tego co zdołałem sobie przypomnieć to nie jest tak źle jak myślałem. PC: Spec Ops: The LineWolfenstein: Old BloodBinary DomainBroforceHotline Miami 2OceanhornMonacoPostal 2Fairy Bloom FreesiaBioshock InfiniteShadow WarriorShank2Knights of the Old Republic 2Botanicula PS3: Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Obecnie kończę Wolfenstein: New Order(pc) i po raz drugi przechodzę Valkyria Chronicles (pc). Może z poczatkiem stycznia będę miał te gierki już z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Blubi weź mi wytłumacz jakim cudem Rocket League znalazło się na tej liście? xd Kariera xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) Oto moja lista gier które ukończyłem. Nie jest może duża ale miło spędziłem z nimi czas: The Legend of Zelda A Link Between Castlevania: Lords Of Shadow 2 Ace attornyty 1 Forza Horizon 2: Storm Island Borderlands: The Pre-Sequel! Śródziemie: Cień Mordoru Wiedźmin Dziki Gon Far Cry Primal Quantum Brake Wiedźmin: Krew i wino Wiedźmin: Serce z kamienia Assassin's Creed: Rogue GTA V Gears of War 4 Uncharted 4: Kres Złodzieja Titanfall 2 Ratchet & Clank BEYOND: Dwie Dusze Do tego ciągle gram, Forza Horizon 3 - skończe jak mi się znudzi cały czas wracam do tej gry Recore - mam już 10h jestem przy końcu Mafia 3 - na dzień dzisiejszy 80% gry i do tygodnia powinienem skończyć. Z gier niezależnych, krótsze ale na pewno z początkiem roku chciałbym ograć (mam je już w bibliotece): Inside Abzu Firewatch Oxenfree Zaległości growe na dłoższą chwilę: Shadow Tactics: Blades of the Shogun Watch DOGS 2 Heavy Rain Deus Ex: Rozłam Ludzkości Przyszły rok u mnie zaczyna się w marcu z jednym wyjątkiem, do tego miesiąca nic ciekawego nie wychodzi jak dla mnie. Na razie na liście do kwietnia mam: Horizon: Zero Dawn Mass Effect: Andromeda Nier:Automat Gravity Rush 2 Edytowane 31 grudnia 2016 przez Elninio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 Blubi weź mi wytłumacz jakim cudem Rocket League znalazło się na tej liście? xdKariera xd Zrobiłem calaka i nie przypominam sobie takich rzeczy. Z racji skończenia Until Dawn licznik stanął równo na 50 numerze. Lista jest chronologiczna. Bedlam - PC House of the Dead: Overkill - Wii DIRT: Showdown - X360 Halo 5: Guardians - Xbox One Clockwork Tales: Of Glass and Ink - Xbox One Donkey Kong Jungle Beat - Wii Dead Space: Extraction - Wii Far Cry 4 - Xbox One Mad Max - Xbox One New Super Mario Bros. 2 - 3DS Donkey Kong Country Returns - 3DS Super Mario 3D Land - 3DS Braid - X360 Dying Light - Xbox One Sherlock Holmes: Crimes and Punishments - Xbox One Dying Light: The Following - Xbox One Ori and the Blind Forest - Xbox One Splatoon - WiiU Assassin's Creed: Syndicate - Xbox One Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek - Xbox One New Super Mario Bros U - WiiU Super Mario 3D World - WiiU Quantum Break - Xbox One Just Cause 3 - Xbox One Samorost 3 - PC DOOM 2016 - Xbox One Dark Souls III - Xbox One The Witcher 3: Blood and Wine - Xbox One Nightmares from the Deep: The Cursed Heart - Xbox One Dead Rising 3 - Xbox One Enigmatis 2: The Ghosts of Maple Creek - PC Assassin's Creed: Unity - Xbox One Deus Ex: Mankind Divided - Xbox One Forza Horizon - X360 Forza Horizon 3 - Xbox One Nightmares from the Deep 2: The Siren's Curse - Xbox One Mafia III - Xbox One Gears of War 4 - Xbox One XCOM 2 - Xbox One Inside - Xbox One Dishonored 2 - Xbox One Deadly Premonition: The Director's Cut - PC Rayman 2: The Great Escape - PC Parkan: Iron Strategy - PC Oxenfree - PC InFamous: First Light - PS4 Dead Nation - PS4 Uncharted 4: A Thief's End - PS4 Resogun - PS4 Until Dawn - PS4 Gierki do ogrania w 2017, które już wyszły: Ratchet & Clank InFamous: Second son Titan Souls The Witness Salt and Sanctuary Virginia Pillars of Eternity Tyranny Shovel Knight Abzu Fallout 2 Resident Evil HD The Last Guardian Hitman (czekam na pudełko, które się pojawi pod koniec stycznia) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Top KWIK Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 (edytowane) Salt and Sanctuary indyk ktory zrobilo dwoch kolesi w garazu i o ktorego From juz ich pozwalo o kopiowanie tak mnie zmiotl miodnym gameplayem Castlevani 2d z mechanika Soulsow, ze przez ostatnie 26 godzin 19h przegralem w tego szpila Szczerze polecam szczegolnie fanom Soulsow. Edytowane 6 stycznia 2017 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi