kes 1 462 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Gdyby żył jeden z użytkowników pewnie wspomniałby, że Game Done Quick 2016 startuje o 17:30 https://gamesdonequick.com/ https://gamesdonequick.com/schedule Nie jaram się specjalnie speedrunami ale na agdq tradycyjnie jak co roku zerkam w wolnych chwilach. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 mate5 pamiętamy ['] czy ten piękny człowiek kiedyś tu wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Oby nie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Oby tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) odejście mate5 zbiegło się chyba w czasie z banem dla Figaro, być może obaj zrobią comeback w jednym momencie Na te speedruny zerknę, ciekawe jak gość ogarnie Hitmana Blood Money. Edytowane 8 stycznia 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 kto to jest mate5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 randomy nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 mate5 poznal na zywo userow forum na mini zlocie w krakowie i od tego momentu praktycznie znikl z forum, przypadek? nie sadze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 pił herbatę zamiast browara, bluber go zgwałcił kalafiorem, coś na pewno miało wpływ na jego dalsze dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Ej ale serio - co z Mateuszem? Zrobił sobie przerwę na prace licencjacka i co, w końcu w ogóle nie wraca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Mateusz, jak sam mi powiedział, zrobił przerwę od forum, ot tak. Wraca w maju Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Je'bany. Ja po rocznej przerwie to chyba wolałbym usunąć konto bo bym się nie odnalazł w nowej rzeczywistości, jak po 4 miesiącach nie kojarzyłem połowy nicków. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Je'bany. Ja po rocznej przerwie to chyba wolałbym usunąć konto bo bym się nie odnalazł w nowej rzeczywistości, jak po 4 miesiącach nie kojarzyłem połowy nicków.Dokładnie. Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 oj tam pierd,olicie, niech wraca czym prędzej, ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Je'bany. Ja po rocznej przerwie to chyba wolałbym usunąć konto bo bym się nie odnalazł w nowej rzeczywistości, jak po 4 miesiącach nie kojarzyłem połowy nicków. ile zagłości w CW do odrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 maciek chyba nie jest fanem cw Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Sztywniutki material o Yakuzie: Sa malutkie spoilery z Yakuz od 1-5. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 mija tydzień, a ja wciąż nadrabiam tego kolesia i ryje jak poyebany. cudowna recenzja. a myślałem że TLG nic już nie przebije czemu inni nie potrafią tak mądrze i z humorkiem o gierkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 11 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 (edytowane) Sylvio trafi na konsole http://www.eurogamer.pl/articles/2017-01-11-horror-sylvio-trafi-na-ps4-i-xbox-one-juz-w-piatek Gracze wcielają się w Sylvio w Juliette Waters, badaczkę zjawisk nadprzyrodzonych. Za pomocą przenoszonego sprzętu badamy tajemnicze dźwięki z rodziny EVP (Electronic Voice Phenomena), czyli - jak wyjaśnia Wikipedia - „o niezidentyfikowanym źródle i pochodzeniu”. Jak to często w horrorach bywa, miejscem akcji jest opuszczony park rozrywki i pobliski las. Rozwiązujemy zagadki logiczne, błądzimy, nie brakuje też nieco strzelania. Gromadzone nagrania powoli ujawniają tajemnicę przerażającego kultu, zamieszkującego okolicę. Co interesujące, twórcy przygotowali otwarty świat, który eksplorujemy nie tylko na piechotę, ale także za kierownicą samochodu. Znalezienie odpowiedniej ścieżki często jest wyzwaniem samym w sobie. https://youtube.com/watch?v=BZIssnIQ1OM Ponoc niezly niezalezny horror. Gral ktos na PC? Zastanawiam sie czy nie brac na PS4. Grafika troche jak wczesne PS3, ale to bez znaczenia. Edytowane 11 stycznia 2017 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 To strzelanie wygląda porywająco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Wyczytałem na gafie, że Deus Ex: Mankind Divided od sierpnia do końca 2016 roku nie wyrównało w UK wyniku sprzedaży jaki poprzednia odsłona zrobiła w samym tygodniu premiery. Kolejna dobrze przyjęta gra, która sprzedaje się dużo słabiej od poprzedników (obok takich gier jak Titanfall 2 czy Dishonored 2). Quo Vadis gaming? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 (edytowane) Głupcy mogli skasować, wytłumaczyć że tak będzie lepiej dla graczy, a nie się męczyć. Edytowane 17 stycznia 2017 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Drugi raz podchodzę do uniwersum Zeldy. Drugi raz zaczynam grać w Link Between Worlds i no w sumie fajna przygoda, ale żebym jakieś achy i ochy odczuwał, to nie za bardzo. Nie ma to jakiegoś takiego pazura, czegoś charakterystycznego, żeby to się jakoś klimatycznie wyróżniało. Powiedzcie, czy ktoś też tak ma w stosunku do tej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Tak, Wind Waker może nie gó.wno, ale mocno przynudzający tytuł, a co sie naczytałem ochów o tym to moje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Zeldy są specyficzne, mają sporo fanbojów, a seria jest nierówna. Ja przy Minish Cap miałem mokro w majtkach przez całe 20-30h spędzone z tytułem, ale takie Twilight Princess wspominam jako po prostu w porządku grę, nic specjalnego. Podejrzewam, że Ocarina of Time i A Link to the Past robiły niesamowicie w swoich czasach, ale dzisiaj trącą już archaizmami przez które może nie być łatwo się przebić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi