Grzegorzo 1 411 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Mateusz, ale nie powiesz, że w rdr nie miałeś problemu z ogarnieciem lewego wskaźnika obok mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Mateusz, ale nie powiesz, że w rdr nie miałeś problemu z ogarnieciem lewego wskaźnika obok mapy? Tylko z napisami był problem, o dziwo cześć gier na ps3 wspiera 4:3, więc jeśli nie ma pasów to obraz jest bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Bardzo mi się podoba, jak w GT5 na CRT jest opcja "zoom" pod R1 w menusach, co faktycznie ułatwia sprawę, bo czasami napisy są zbyt małe i rozmazane, by je przeczytać. Niby oczywiste, ale nieliczni na to wpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 148 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Odnośnie TV do retro sprzętów polecam poczytać http://www.retrofanatic.pl/2014/08/07/sony-pvm-in-da-house-retrogracz-walczy-o-jakosc-obrazu/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Ten Soniacz PVM to genialny kawałek sprzętu.Gdyby nie to,że zbytnio nie miałbym,gdzie go postawić w pokoju to też bym się może za takim rozglądał. Mi tam musi póki co wystarczyć nasz stary LG 21" Flatron. Przydałoby się go znieść ze strychu i sprawdzić czy jeszcze działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Ja stare konsole (psx, ps2, snes) mam podpiete pod 28' crt panorame philipsa. Jest 100Hz ale tylko na tym ustawieniu gry sa rozmazane, co uwazam plus bo jakie kolwiek podbicie rozdzialki powoduje, ze niestety stare tytuly wygladaja jak rzygi (vide gry z psxa na lcd). Ten model tv ma tez opcje pixel plus, ktora wysotrza obraz ale tak jak w przypadku lcd, nie wyglada to ladnie w grach. Za to filmy "brd" wygladaja swietnie. Wiec w sumie moge polecic ten model. Wczesniej gralem na 21' 4:3 i tez dawal rade. Ogolnie wyznaje zasade, zeby podpinac konsole pod to co bylo na rynku w czasach kiedy wychodzily. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Ja mam 2 stare telewizory: Philips 28pt4475/58 Oraz Sony KV-M1400D Mialem jeszcze Panasonica 42et60 ale mamie dalem jak wyjezdzalem do UK Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Odnośnie TV do retro sprzętów polecam poczytać http://www.retrofanatic.pl/2014/08/07/sony-pvm-in-da-house-retrogracz-walczy-o-jakosc-obrazu/ o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 A ja bardzo lubię ten retro obraz po antenowym kablu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Fajny artykuł. Faktycznie niezłe te kolory na tym RGB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 życzenia noworoczne od Platinum Games, polecam Potwierdzają że trwają prace nad paroma projektami itd. Wyczuwam tak - Gameplay Scalebound na E3. Phantom Pain wyjdzie pewnie koło września-października, to zapowiedź Rising 2 będzie w grudniu na VGA. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 A jak juz calkiem chcesz odjechac to polecam philips 32pw9551 - genialny tv choc wazy chyba 60kilo i powoli staje sie swietym grallem - do tego ma hdmi, swietnie radzi sobie z kolorami, mozna puszczac gry po 720p/1080i, w sd co nie puscisz wyglada swietnie no i nie ma w ogole input laga jak kazdy kineskopowiec Kur.wa jak wchodziła nowa generacja to miałem straszną zajawkę właśnie na coś tego typu. Wiadomo, gabaryty mogą być problemem, ale w zamian dostajemy sprzęt uniwersalny. PS4 już pewnie na nim traci (brak 1080p), ale do wcześniejszych konsolek ideał. Obecnie widziałem, że śmiga między 300 a 400 zł, nie powiem, kusząca opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Nie mam ogranego Yoshie Island 64, naprawdę taki banalny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Tylko ostatni level jest troszeczkę drastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Świeżutkie Edytowane 6 stycznia 2015 przez maciucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Nie mam ogranego Yoshie Island 64, naprawdę taki banalny? A graliście w Konga 64? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Ja kiedyś tak ale tylko trochę i nie pamiętam już nic, oprócz tego że chcę go skończyc. Teraz na bank nadrobię ale na razie nie mam memory packa, a on jet niezbędny do DK64. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 A co sądzicie o Banjo Tooie? O wiele gorszy od Kazooie, conje? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Na pewno o wiele droższy:) Sam obecnie pluję na wersję w jakiejś normalnej cenie. Co do samej zawartości to dla mnie powiedzmy tak jak U2 i U3 niby nowsza częsć, dużo fajnych scen ale jednak to B-K wywołał ten efekt WOW. Oczywiście B-T dalej to spokojne 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 instrukcja: z tego co widzę w pudełku, to jest ulotka. Nie jest pomięta ani podarta, chłop raz z kiblu czytał Przeczytałem posta Reda ze szprotek biznesu i mam pytanie, macie taki rytuał, tj. czytanie instrukcji zakupionych gier w toalecie? Bo ja tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Ja wyjątkowo ale raczej unikałem. No chyba że nic innego nie było pod ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Na odchodzącej generacji idealnym momentem do czytania jest oczekiwanie na instalację, no ale jakie są teraz instrukcje, każdy wie. Dobry patent był w Heavy Rain : w czasie instalacji mieliśmy na ekranie instrukcję złożenia figurki z origami (papierek dołączony do gry). W kiblu PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 grzybiarz znalazł konkretne goty forum polskie, gdzie posty siegają nawet 1998 roku http://www.network54.com/Forum/4236/page-20 takie goty tematy, zaczątki pchli targu jak "wymienie przygodowki" (koniec posta) czy beka z kompów, która była obecna już w 98 (nic się nie zmieniło ) "Witam CieJestem maniakiem Amigi,lecz niestety mam PC.Przez przypadek wrzucilem sie na strone z emu-latorami do amisi no i sru-zrzucilem sobie wszystkie jakie sa.Niestety nie wiem jak je odpalic.Jesli morzesz pomoz,bo po odpaleniu np. Gouae widze tylko ciemnosc." Ogólnie to polecam, fajne czasy musiały być. Szkoda że wtedy to ja zawzięcie pykałem w Pegasusa i i N64, nie rozumiejąc co znaczy internet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 instrukcja: z tego co widzę w pudełku, to jest ulotka. Nie jest pomięta ani podarta, chłop raz z kiblu czytał Przeczytałem posta Reda ze szprotek biznesu i mam pytanie, macie taki rytuał, tj. czytanie instrukcji zakupionych gier w toalecie? Bo ja tak. Mam tak samo. Niestety jesli idzie o instrukcje gier po 2000 roku to musze brac ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 instrukcja: z tego co widzę w pudełku, to jest ulotka. Nie jest pomięta ani podarta, chłop raz z kiblu czytał Przeczytałem posta Reda ze szprotek biznesu i mam pytanie, macie taki rytuał, tj. czytanie instrukcji zakupionych gier w toalecie? Bo ja tak. Mam tak samo. Niestety jesli idzie o instrukcje gier po 2000 roku to musze brac ich kilka. E tam, instrukcja do EUIII - z 80 stron Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi