Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

ku,rwa synki, jestem hardkorowym fanem i mówie jak jest. dwójka była odkryciem generacji, trójka udoskonaloną dwójką, czwórka to dziwny twór z niepotrzebnymi bajerkami dla casuali (traffic), a dominator powrót do korzeni - dwójka z najlepszymi możliwymi patentami 

motyw z uwydatnieniem muzyki przy włączeniu turbo

który powrócił w dominatorze synek. patent ten zastosowano też w SSX 3, jednej z najlepszych gier na świecie 

głupiej możliwości uderzania w tyły samochodów

this. do tego dziwne trasy utrudniające flow, gorszy OST, za dużo bzdetów na ekranie, niechlujna grafika    

Edytowane przez Kazub

głupiej możliwości uderzania w tyły samochodów

this. do tego dziwne trasy utrudniające flow, gorszy OST, za dużo bzdetów na ekranie, niechlujna grafika    

Też mi się wydaje, że Revenge ma najgorszą grafikę, taką EAową. I też prawda z tymi bzdetami na ekranie! Też mnie to irytowało. I też się zgadzam z irytującymi trasami.

W Dominator brakowało tylko trybu Crash

W Revenge Crash był chuyowy jak sam chuy.

Ku.rwa jakie dauny dominator to gó.wno obesrane. Kolejność jest taka B3>B2>Revenge>Paradise>Dominator. W jedynkę nie grałem.

Nobody proszę cię, to nie jest CW żeby opierać swoją wiedzę na wikipedii czy yt, tutaj sobie gadamy przyjaznie i dzielimy się swoimi własnymi przemysleniami 

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

• Plusik 1

Ku.rwa jakie dauny dominator to gó.wno obesrane. Kolejność jest taka B3>B2>Revenge>Paradise>Dominator. W jedynkę nie grałem.

te argumenty :fsg:

Jedynka jest fajna, ma zupełnie odmienny klimat i swój własny OST.

No ziomek grałem w te gry z dobre 8 lat temu, ale z tego co zapamietałem to Dominator był tak ku.rwa nudnym Burnaoutem, że nawet nie chce mi się dyskutować na ten temat (i do tego Avril Lavigne na sountracku w 5 wersjach językowych :pawel:) W Revenge grałem niedawno dość na xboxie360 i był miód, tryb crash był miliard razy lepszy niż to obesraństwo z Paradise, a prędkość urywała du.pę.

@nobody

ja dauny mówie na kolegów więc tak się nie oburzaj.

Edytowane przez _Be_

W CW Driveclub i Horizon, tutaj Burnout sie juz przewija co drugi post, pieknie.

Panowie jak skonczycie to niech ktos pomoze przekonac mnie do xbox'a (stary xbox...1? xbox. Nie 360 i nie one). Nigdy tej konsoli nie mialem, nigdy tez zbytnio sie nia nie interesowalem. Pamietam tylko czasy jak zapowiedzieli dead or alive 3 jako exclusive i ze zlosci spalilem neo plus zapalniczka w kuchni u babci i potem mialem kare (zaraz zarcia miesa przez 2 dni). Co na xbox wyszlo jeszcze takiego must have do ogrania, najlepiej exclusivami rzucajcie (poza Halo).

Bóg zapłać.

Edytowane przez Velius