Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Dominator lepszy od Revenge? Owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Burnoutem doskonałym było Point of Impact: rock solid 60 fps, motyw z uwydatnieniem muzyki przy włączeniu turbo, grafa wówczas zawstydzająca pc petition race jeszcze Takedown dawał radę, Revenge to kotlet odgrzewany, a Dominator to gówno obesrane 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 lol, zapomniałem o istnieniu czegoś takiego jak burnout dominator Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Co wy macie do Dominatora? Chociaż w nim nie było tej głupiej możliwości uderzania w tyły samochodów by przypodobać się januszom. (jak w Revenge) Edytowane 7 stycznia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) ku,rwa synki, jestem hardkorowym fanem i mówie jak jest. dwójka była odkryciem generacji, trójka udoskonaloną dwójką, czwórka to dziwny twór z niepotrzebnymi bajerkami dla casuali (traffic), a dominator powrót do korzeni - dwójka z najlepszymi możliwymi patentami motyw z uwydatnieniem muzyki przy włączeniu turbo który powrócił w dominatorze synek. patent ten zastosowano też w SSX 3, jednej z najlepszych gier na świecie głupiej możliwości uderzania w tyły samochodów this. do tego dziwne trasy utrudniające flow, gorszy OST, za dużo bzdetów na ekranie, niechlujna grafika Edytowane 7 stycznia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 który powrócił w dominatorze synek. patent ten zastosowano też w SSX 3, jednej z najlepszych gier na świecie i co z tego, dziadku? najpierw był w dwójce, dwójka najlepsza i bez poprockowego soundtracka SSX3 szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Dominator lepszy od Revenge? Owszem. wpis taktyczny: Owszem [2] W Dominator brakowało tylko trybu Crash Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 głupiej możliwości uderzania w tyły samochodów this. do tego dziwne trasy utrudniające flow, gorszy OST, za dużo bzdetów na ekranie, niechlujna grafika Też mi się wydaje, że Revenge ma najgorszą grafikę, taką EAową. I też prawda z tymi bzdetami na ekranie! Też mnie to irytowało. I też się zgadzam z irytującymi trasami. W Dominator brakowało tylko trybu Crash W Revenge Crash był chuyowy jak sam chuy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Burnout 3. Ehhh jedna z najlepszych gier multi przed konsolą. Piękne czasy. Ostatnio coś mi shenmue 2 chodzi po głowie. A szczególnie popykałbym w tę minigierke big or small czy jak to sie zwało Aha wciągnąłem sie ostatnio tez w raymana 2 na psx. Gad demet, dobry ten platformer był Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 bournouta doskonałego - dominator ogrywam własnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 A ja właśnie skończyłem po raz kolejny, tym razem na PSP Dat milion Maniaca w ostatnim evencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 REPRISE najdłuższe chainy przy tym robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Ku.rwa jakie dauny dominator to gó.wno obesrane. Kolejność jest taka B3>B2>Revenge>Paradise>Dominator. W jedynkę nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Ku.rwa jakie dauny dominator to gó.wno obesrane. Kolejność jest taka B3>B2>Revenge>Paradise>Dominator. W jedynkę nie grałem. te argumenty Jedynka jest fajna, ma zupełnie odmienny klimat i swój własny OST. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Mi Revenge i Dominator nie podeszły.. a może po prostu przejadła mi się wtedy seria. Ogólnie nie jestem fanem tak mocnego arcade'u, ale trzecią część wspominam bardzo dobrze (2. też była ok). Na równi postawiłbym też Paradise dzięki zabawie w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=3PPrzzv8D5w KAMON KAMON Ech się ogrywało na xboxie. Super giera. Tylko te wyzwanie z forumułą 1 Edytowane 7 stycznia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Ku.rwa jakie dauny dominator to gó.wno obesrane. Kolejność jest taka B3>B2>Revenge>Paradise>Dominator. W jedynkę nie grałem. Nobody proszę cię, to nie jest CW żeby opierać swoją wiedzę na wikipedii czy yt, tutaj sobie gadamy przyjaznie i dzielimy się swoimi własnymi przemysleniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 BIG SURF GROOVE - najdłuższy boost drift o zachodzie słońca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Ku.rwa jakie dauny dominator to gó.wno obesrane. Kolejność jest taka B3>B2>Revenge>Paradise>Dominator. W jedynkę nie grałem. te argumenty Jedynka jest fajna, ma zupełnie odmienny klimat i swój własny OST. No ziomek grałem w te gry z dobre 8 lat temu, ale z tego co zapamietałem to Dominator był tak ku.rwa nudnym Burnaoutem, że nawet nie chce mi się dyskutować na ten temat (i do tego Avril Lavigne na sountracku w 5 wersjach językowych ) W Revenge grałem niedawno dość na xboxie360 i był miód, tryb crash był miliard razy lepszy niż to obesraństwo z Paradise, a prędkość urywała du.pę. @nobody ja dauny mówie na kolegów więc tak się nie oburzaj. Edytowane 7 stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 BIG SURF GROOVE - najdłuższy boost drift o zachodzie słońca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 WERE GONNA RIDE THE RACE CARS WERE GONNA DANCE ON FIRE z dominatorka <sekskonik> musze napisać do criterion /ea żeby umieścili to w ewentualnym bournoutcie <sekskonik z wystrzałem> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 @nobody ja dauny mówie na kolegów więc tak się nie oburzaj. oh, ależ ja nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz się na ciebie oburzyłem. i do tego Avril Lavigne na sountracku w 5 wersjach językowych Oraz to. https://www.youtube.com/watch?v=YaXT0JBAed8 I to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) to do crazy taxi nie do bournouta to od figaro Edytowane 7 stycznia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) W CW Driveclub i Horizon, tutaj Burnout sie juz przewija co drugi post, pieknie. Panowie jak skonczycie to niech ktos pomoze przekonac mnie do xbox'a (stary xbox...1? xbox. Nie 360 i nie one). Nigdy tej konsoli nie mialem, nigdy tez zbytnio sie nia nie interesowalem. Pamietam tylko czasy jak zapowiedzieli dead or alive 3 jako exclusive i ze zlosci spalilem neo plus zapalniczka w kuchni u babci i potem mialem kare (zaraz zarcia miesa przez 2 dni). Co na xbox wyszlo jeszcze takiego must have do ogrania, najlepiej exclusivami rzucajcie (poza Halo). Bóg zapłać. Edytowane 7 stycznia 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi